Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 954
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 825
 :Ddava mi samo nikakyv bial podaryk i ne mi pravi otstypki v cenite.Nikoi znae li kakyv e toi?

# 826
  • София
:Ddava mi samo nikakyv bial podaryk i ne mi pravi otstypki v cenite.Nikoi znae li kakyv e toi?
"Пишете на кирилица" - из правилата на форума

# 827
  • София
Пишеше някъде из темите, но не намирам това яке
Хубаво ли е или е като за парите си ? Материята как е?
 Peace

# 828
днес си взех поръчката от 20.10 пристигна това http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-puma-girl-sep-cat-tee.aspx … e&pagesize=12 хубава е произведна е в БГ само едно ме притеснява 4е пумата отпред е направена от маниста 0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

искам да те питам понеже си взела 38 номер о т пумите и са ти добре -крака ти широк ли е или е тесен или просто 38 ти са добре
аз нося 37  затова питам, чудя се дали 37 или 38 newsm78
  ми доста ми е разлят ама са ми  точно

# 829
# 830
днес си взех поръчката от 20.10 пристигна това http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-puma-girl-sep-cat-tee.aspx … e&pagesize=12 хубава е произведна е в БГ само едно ме притеснява 4е пумата отпред е направена от маниста които след парвото пране не се знае дали пак ще са там.

Пери смело!Не падат дори и след многократно пране.Дъщеря ми има такава тениска и такъв потник.

# 831
  • Sofia
iga аз го имам това яке.харесва ми и за парите си е супер Peace
Lub цялата е прозрачна най-важното с дълги ръкави,които не позволяват да се цапат дрехите.Отзад се връзва

# 832
  • Все на втория етаж
Някоя френски разбираща мама би ли ми превела PARURE BIJOUX ?

# 833
Мисля,че е комплект бижута ,но не съм много сигурна newsm78

# 834
  • Пловдив
днес си взех поръчката от 20.10 пристигна това http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-impulse-cat-ii-puma.asp … 12&vsn=lesaub тези пуми които сме ги дъвкали взех 38 а иначе нося 37 и са ми идеални.

и аз се двоумя за тази пума.нося 40-41,като летните чехли  са ми 41 ,но пък видях ,че няма номер и се чудя дали ще ми станат 40.някои има ли за да ми каве колко е дълга стелката?    Praynig

# 835
  • Бургас
Вчера се спряхме на тези блузи за мъжа ми, някой има ли отзиви за тях?
1, 2 и тази жилетка. Чудя се за жилетката дали да я поръчам по-голяма размер - гръдната му обиколка е 109, за блузи избрах 107/115, но незнам за жилетката  newsm78
тези блузки за мен, някой има ли ги?
Днес ще разглеждам още  Grinning

днес пристигна поръчката ми от 03.11.07 - взела съм на мъжа ми 2 номер блузка , тогава беше 11 евро  #2gunfire според мен не струва много, вярно 100% памук е , но е много тъничка

# 836
  • Все на втория етаж
Момичета, а да ми кажете колко време е валидна офертата с чантите  Thinking , че вече изпуснах няколко , наред с абажура и комплекта за спагети.

# 837
днес си взех поръчката от 20.10 пристигна това http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-impulse-cat-ii-puma.asp … 12&vsn=lesaub тези пуми които сме ги дъвкали взех 38 а иначе нося 37 и са ми идеални.

и аз се двоумя за тази пума.нося 40-41,като летните чехли  са ми 41 ,но пък видях ,че няма номер и се чудя дали ще ми станат 40.някои има ли за да ми каве колко е дълга стелката?    Praynig
в една от предните теми една мама беше писала 4е носи 39 взела е 40 но и стърчали доста пръстите и според нея  трябвало да си вземе поне 42 за да  са и добре но незнам аз взех един номер по големи и са ми добре но една приятелка с 38 ги мери и беше като Ну пагади в тях доста и стърчаха пръстите така че незнам

# 838
Никой ли не е получил офертата за НАЙК /50%/пише, че е за 16 .11 и незнам за какво точно става въпрос  newsm78

# 839
Никой ли не е получил офертата за НАЙК /50%/пише, че е за 16 .11 и незнам за какво точно става въпрос  newsm78

Утре къмто 10-11 часа ще разберем.

Общи условия

Активация на акаунт