Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 856
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, от около 2 месеца не съм получавала никаква оферта, преди получавах доста често. Има ли някой друг като мен? Чудя се, нещо се попълваше за получаване на оферти. Моля, някой ако си спомня да ми каже.

# 91
аааа  #Cussing out #2gunfire ще убия двама трима
сега пък се оказва, че парите за поръчката ми от 22 са дръпнати на 25 още
ама и тез от ОББ ...
отново съм в листата на чакащите  Peace
аз пък имам три оферти  #Crazy
двете неразбираеми  Joy
Момичета, от около 2 месеца не съм получавала никаква оферта, преди получавах доста често. Има ли някой друг като мен? Чудя се, нещо се попълваше за получаване на оферти. Моля, някой ако си спомня да ми каже.
не се притеснявай колкото повече поръчваш, толкова по-малко оферти получаваш[/b]

# 92
  • Пловдив
Благодаря, Бу! Явно някой друг ще се радва на туниката

Мики, ако говорите за кафеникавия комплект туника с панталон - моят номер е 38-40 и си ми става, нося 38 номер  и на дължина ми е ОК, а съм 171 см висока  Peace

# 93
Аз моята поръчка от 20-ти я получих още миналия четвъртък, но пак беше с около седмица закъснение от обичайното.

# 94
  • Някъде там...
Сега хванах края на "Часът на мама". Коя беше мацката с ларедутската блуза, бързо да си признава??!
Виж в темата за "Часът на Мама" и ще видиш коя е мамата:))

# 95
http://www.laredoute.fr/achat-espace-marques-solutions-maison-de … tegoryid=21560112

Момичета,освен тези, има ли други коледни украси

и
има ли качени пак кодовете за подаръци и отстъпки???

# 96
Полите добре ли ти седят? Само аз ли съм дефектна Crazy

# 97
Моля за линк към детската пухенка че се луднах да я търся ? 

# 98
  • на пистата
Полите добре ли ти седят? Само аз ли съм дефектна Crazy
на мен отзад ми се вдига,полата де Embarassed

# 99
  • София
някой има ли наблюдения върху пижамата с код 28266  newsm78
мисля да направя поръчка но само от 2 неща...дали ще ми я доставят newsm78
Мооля някой да сподели  Praynig

# 100
Днес дойдоха маратонките на детето от намалението на Адидас, много са хубави. Дано не му се запотяват крачетата много, че като се замислих той от както ходи активно все сандали, обувки и ботуши е носил. Маратонки не е newsm78
И полата дойде, онази евтинката от 3 и нещо евро, на волани. Ми седи ми много странно. Отзад прави една чупка и ми влиза в д-то Embarassed Завъртях я предното да мине отзад, пак прави тази чупка Rolling Eyes И трудно влизам в нея, много й е малко ципчето, а иначе като размер ми е добре. Не мога да намеря линка обаче newsm78
На митница беше пълно с кашони от Редут. Аз като ги видях ахнах, а жената каза, че още толкова били пристигнали днес, но още не са вкарани. Дано това са чакащите ни поръчки от19 и 20ти Praynig
дуци, кои маратонки си поръчала, може ли линк?  Praynig

# 101
Сега хванах края на "Часът на мама". Коя беше мацката с ларедутската блуза, бързо да си признава??!
аз бях  Mr. Green

# 102
# 103
# 104
Нещо не се получи със снимките.

Общи условия

Активация на акаунт