Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 36

• 52 620
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 960
Момичета, някоя от вас да е поръчвала такава жилетка?
http://www.laredoute.fr/vente-gilet-col-chale-femme-la-redoute-e … e&pagesize=12
Материята ми е ясна, защото имам такава блуза с къс ръкав, но ме интересува жилетката дали върви с иглата за закопчаване.

да, от състарен метал
LE DÉTAIL : GILET FERMÉ PAR UNE ÉPINGLE EN MÉTAL VIEILLI

very nice, merciiii  bouquet

# 961
Моята поръчка от 2.11 пристигна вчера ,но още не съм я взела от митницата.

# 962
някой има ли маратонките RHYTHM LACE de NIKE, които сега са на 40 Е?

# 963
  • София
На мен вчера ми дойде поръчката от 5.11, а днес от 2.11. Мъжа ми ходи та ги събира и ще ги донесе довечера. Утре ще се хваля.
Но още не са ми дръпнали парите нито за 8.11, нито за 13 и 14-ти.  newsm78

# 964
Някой получил ли си е поръчката от 5ти,моята е за пощата и тайничко се надявах да дойде тази седмица,но и днес нямам известие,дано от понеделник да започнат да пристигат,че нямам търпение.

Моята от 5-ти също я няма, някой по- назад беше писал, че му е дошла и аз днес се обаждах да питам по телефона, но ...нямало нищо френско. Whistling

аз от сутринта нито едни найкове не съм отворила със зум Rolling Eyes

И аз, и не само тях не мога да отворя, с повечето неща е така. Мислех, че нещо става при мен. Thinking

# 965
  • на пистата
На мен вчера ми дойде поръчката от 5.11, а днес от 2.11. Мъжа ми ходи та ги събира и ще ги донесе довечера. Утре ще се хваля.
и на мен за поръчки от 8 и 9 не са ми дръпнали парите само са заявени

# 966
  • Sofia
Момичета, получихте ли си поръчките с дата 30.10, аз си чакам все още Praynig
Нито една, а чакам няколко от тази дата и след като днес видях пуснати фактури за Софийска вода които нямаха нищо общо с адреса ми отидох лично до пощата да видя дали нямам известие, но там нали много им се работи погледнаха 2 пакета и казаха няма.

# 967
и на мен за поръчки от 8 и 9 не са ми дръпнали парите само са заявени

преди 1 час направих, нямам мейл, парите са дръпнати, така че има и по- зле от вас Joy

# 968
# 969
  • гр.Пловдив
Sorry за тъпия въпрос ама......... Като пишете код за подарък паказва ли ви по някакъв начин че кода е одобрен , и какъв е подаръка

# 970
stefka_todorova да изписва ти подаръка най-отдолу, все едно още един артикул
ако не приеме кода ти изписва горе предупреждение в червено правоъгълниче

# 971
  • София
Sorry за тъпия въпрос ама......... Като пишете код за подарък паказва ли ви по някакъв начин че кода е одобрен , и какъв е подаръка
Da, ако е одобрен го има отдолу в оранжево. Ако има проблем най-отгоре пише. Както на мен с повечето. Горе, поле в червено и не ставали за интернационал. Пък що ми ги пращат. newsm78

# 972
  • пловдив
На мен първия повече ми харесва Grinning

# 973
  • на пистата
второто ей сега го полуших,супер е

# 974

Общи условия

Активация на акаунт