Съвременен дизайн за "обикновения" човек

• 95 139
  • 574
  •   1
Отговори
# 75

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 15:02 от ДесиХ2

# 76
ДИД о ЛИНКА та, напълно съм съгласна с теб,все пак вкусът не е достатъчен. Но може пък да ни донесе много идеи  Peace

# 77
какво е това безсмислено делене на НАС и ТЯХ?

средностатистическия българин не може да си позволи подобни красиви и не до там вещи Peace ....колкото и да ни се иска Peace
А само да си плакна окото - не, мерси Crossing Arms

Дидка, аз не съм много съгласна.
Според мен човек не бива да ограничава мозъка си до границите на това, което може да си купи. Темите за обзавеждане, мода, стил и тн. имат друга цел. Поне за мен.

# 78
Лени, за мен също...и ги чета и разглеждам с най-голямо удоволствие, крада си идеи  Wink но....понякога се дразня като видя как някой с Пари, използвал интериорен дизайнер....къщата му да е КиЧ или пък на ПървенЮ  ooooh!

...ох, май никой не може да ме разбере  Tired за това и спирам да обяснявам Mr. Green
Само ще кажа, че когато човек има достатъчно пари му широко около врата...

# 79
Е, ти защото не си виждала филми за руските богаташи и техните къщи, затова говориш за първенющина и кич тук Laughing
Шегата настрана - може човек да е беден и да има вкус и да е богат и да няма. Може и обратно.
Гледането и четенето само помага. Аз картина на Пикасо няма да имам, но това не ме е спирало да ходя в галерията, защото нямам пари да си я купя. 

# 80
[...ох, май никой не може да ме разбере  Tired за това и спирам да обяснявам Mr. Green
Само ще кажа, че когато човек има достатъчно пари му широко около врата...[/tt][/size]
Разбираме те. HugНо Малена е много права в едно Вкусът се формира,расте и изгражда, за това е нужна информация и тези тема са много образователни.Иначе рискуваме да сме като във соц.време-всички с еднакви мебели.Един пример:Моя приятелка правят ремонт.Питам я какъв цвят ще си боядиса къщата.Казва-Жълт,видях в дома на една позната и мн.ми хареса.Аз и отвръщам,че жълтото е ужасно банално вече,давам й идеи.Тя ме гледа така Shocked и казва:Такааа ли,аз досегане  бях виждала дом в такъ цвят.Ами къде да види,като досега грам не се е поинтересувала какво е модерно,какво има като предлагане,какво би отивало на нейният дом.Та така...

# 81
Деси, Лени  Hug ....аз за това си правя дома по мои и на мъжа усмотрения и гледна точка Peace
Надявам се след време да покажа какво сме си направили сами и да ви се хареса Wink

# 82
.

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 15:53 от Lennie

# 83
  • густо майна Филибето
А някой знае ли къде точно продават такива дюшечета?  Heart Eyes

Знам къде се продават в Пловдив, има в много десени. Не бяха скъпи (не помня цена, но за мен скъпо е например 20лв за такова нещо), много им се чудех, защото имам спомен , че парцалените дюшеци за легло, които изглеждат така, след известно време се сплескват и губят форма. Магазина е JYSK, в търговския център до Метро.

Моля ви да не се изкушавате да спорите  Praynig, давайте идеи Simple Smile

# 84
Деси, Лени  Hug ....аз за това си правя дома по мои и на мъжа усмотрения и гледна точка Peace
Надявам се след време да покажа какво сме си направили сами и да ви се хареса Wink

Ти обмисли доста нещата ,мианпрез много стилове и цветове ,което говори,че вкусът ти се е променил именно под въздействието на информацията,която си получила.Сигурна съм,че си синтезирала и подбрала най-доброто от всичко,което си видяла.Чакаме снимки с нетърпение. Grinning

# 85
....................................
Моля ви да не се изкушавате да спорите  Praynig, давайте идеи Simple Smile

Тъкмо щях да помоля за същото.  Peace Hug
Момичета, бих искала да придадем една по-практична и приложна насоченост конкретно на тази тема. Още в началото казах, че уважавам интересите и труда на всички, които пишат и пускат линкове и снимки за най-новите тенденции, но тук целта ни е малко по-различна. Ако имате идеи, много ще се радвам да ги споделите с нас, за което ви благодаря предваритлно!   bouquet Но нека не превръщаме темата в арена на сблъсъци, които така или иначе са напълно излишни и безсмислени.  Praynig Благодаря ви за разбирането!

# 86
А сега по същество.  Wink Ето няколко идеи за осветление, с уговорката, че предложените примери в никакъв случай не могат да се причислят към евтините решения, но биха могли да бъдат полезни като идеи, като общи насоки.  Peace

# 87
Искам да попитам накой от вас има ли от така наречените вградени гардероби. Искам много такъв,но не знам по каква технология се правят.
Предварително ви благодаря. Hug

# 88
# 89
Ето това наистина е много актуално и много лесно за изпълнение.

Общи условия

Активация на акаунт