Съвременен дизайн за "обикновения" човек

• 95 236
  • 574
  •   1
Отговори
# 270
Деси, мерси Wink
А от къде може да се намери такава ролетка newsm78

...а за вратата - не сме решили още, но най-удачно ще е да се отваря навътре.
Душ не сме купували и се зачудих - има ли значение какъв ще е newsm78

suzi_a - как ме грабна това диванче Laughing

# 271
Деси, мерси Wink
А от къде може да се намери такава ролетка newsm78

...а за вратата - не сме решили още, но най-удачно ще е да се отваря навътре.
Душ не сме купували и се зачудих - има ли значение какъв ще е newsm78

suzi_a - как ме грабна това диванче Laughing

Ами нямам идея пткъде,от фирмите за ролетни щори и тн.Но подонбно шкафче може да се направи с вратичка,не с ролетка.Колкото до душа:има различни размери,но като гледам вашите най-много 90/90.Овалните душ-кабини заемат по-малко място/липса ъгъла/ .При вас май така ще е най-удачно.Щом мивката и тоалетната ще да в дясно,вратата трябва да се отваря наляво.Измерете крилото на вратата и тогава вижте колко място имате за кабина.

# 272
Деси, за душ кабина няма място Confused .....иначе ако слагахме трябваше да е 80/80 и когато търсихме така и не намерихме с такива размери за това и се отказахме PeaceЩе има само панел на душа и това е Wink

# 273
Деси, за душ кабина няма място Confused .....иначе ако слагахме трябваше да е 80/80 и когато търсихме така и не намерихме с такива размери за това и се отказахме PeaceЩе има само панел на душа и това е Wink
Има такива 80/80.Защо не направите следното:Обърнете душа към мивката/да е на срещуположната на мивката стена/Пред душа,на определено от вас разтояние сложете едно стъкло,като параван между стената и тоалетната,горе-долу/.Душа ще пръска натам.Долу може да направите праг от плочките или просто добър наклон към сифона,за да се стича водата.
http://www.facilisimo.com/foro/adecorar/fotografias/53923_10698_1131008167256.jpg
http://img.archiexpo.es/images_ae/photo-g/33030.jpg
http://www.termogres.com/images/upload/productos/cristal-ducha-de-obra.jpg
http://img.archiexpo.es/images_ae/photo-g/2901.jpg

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 12:54 от ДесиХ2

# 274
...мерсаж Hug
Мисля си, че само със стъкло би стояло добре Peace ....друг е въпроса кой ще ми се върже  Laughing
Абе то банята няма кой знай какви варианти, но ще покажа една скица на кухня+трапезария да дадете мнение за това, което мисля да сложа като обзавеждане...ама кога ли ще имам време да го направя ooooh!

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 15:41 от ДиДКа КоджаБАШЕВа

# 275
  • в моя свят на мир и любов
Мога да ви кажа как е в моята баня и съм изключително доволна.
Тя, естествено не е голяма. Направен е праг, висок около 10 см там, където е душа. Има два отделни сифона - един при душа и един за останалата част.
Около душа направихме преградна стена от алуминиеви профили и хубав плексиглас. Там където трябваше да има плъзгаща врата предпочетох завеса - има великолепни модели, а и може да се свива до стената, за разлика от плъзгащата се врата.
На леко повдигнато ниво сложихме пералнята, плексигласовата преграда я предпазва от водата.
Що се отнася до влагата и мухъла - има ги, но веднъж седмично намазвам всичко с Доместос и нямам грижи.

Забравих да кажа - над пералнята сложихме два стари кухненски шкафа,които и без това бяха за изхвърляне,  като на вратичките им залепихме огледала. Получи много добре.

Всички материали са изключително евтини.

# 276
..Около душа направихме преградна стена от алуминиеви профили и хубав плексиглас. Там където трябваше да има плъзгаща врата предпочетох завеса - има великолепни модели..

Ей това мисля, че ще подхожда идеално Peace
Сън, извинявай   bouquet повече няма да се отклонявам от темата Wink

# 277
Дидка, не си се отклонила от темата ни най-малко.  Hug Ето едно предложение за разпределение в наистина малка баня:

# 278
Ако някой иска да спестява масто, само да свирне насам  Hug На 4 кв.м. съм нагъчкала ниша за пералня, която ще изпълнява и функцията на вграден шкаф, и мини баня с душ-кабина 90/90, тоалетна и мивка и даже ми остава място и кошовете за пране да натикам  Joy

# 279
Dame, ще пуснеш ли няколко снимки?  Hug

# 280
И аз искам да видя.

# 281
Dame, ще пуснеш ли няколко снимки?  Hug

Ми то още не е за снимки,  Blush ама може да кача скицата  Hug Само че по-късничко, че съм на работа и толкова неща имам да свърша....  Tired

# 282
  • Стара Загора
Запис

# 283
Ето това е  Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=179404&photo=5
От Практикер смятам да си купя два от онези красиви плетени кошове за пране и да си ги накачуля един връз друг в онова пространство м/у стената на нишата и душ-кабината  Whistling

# 284
Врата ли ще сложиш откъм коридора или хармоника?

Общи условия

Активация на акаунт