Съвременен дизайн за "обикновения" човек

• 95 138
  • 574
  •   1
Отговори
# 420
Поздрави за хубавата темичка   bouquet Heart Eyes
Много ценни идеи открих, благодаря ви  Hug
Искам да попитам Sun за тези плоскости които е показала много ми харесаха! За пръв път виждам такива, къде могат да се открият??? Praynig

# 421
minapavlova, много съжалявам, че няма да мога да ти помагна в момента.  Confused Снимките са от чужди сайтове, исках само да ги покажа като цветове, а иначе и аз тепърва ще ги търся, за да си набавя материали за мебелите в хола. Ако намеря някъде, веднага ще пусна информация тук.  Hug

# 422
Прекрасна тема,браво!Запис Peace

# 423
Дидка не е ли пускала линк към фирма Салекс  newsm78  ,всъщност не съм и много сигурна там дали има точно тези но проверете  Wink

http://www.salex.bg/products.php?prodlineID=1

Sun   това го е пускала Дидка в темата за кухни и сега се сетих да ти покажа ,само ориентировъчно като светлина на мебели ,цветът на диванчето и стената /само дето е малко по-тъмно зеленото /
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192851&photo=11

# 424
Сиска, благодаря!  Hug

# 425
Sun,кой ще ти прави мебелите от тези екзотични фурнири? изключително ми стана интересно? дано забележиш въпроса ми.

# 426
Маленна, още идея си нямам.  Laughing Просто си мисля варианти сега, създавам си картинки в главата си, а по-късно ще търся от къде могат да се набавят материалите за реализацията. Надявам се и на помощ от всички вас тук.  Hug От цялото обзавеждане, което си представям за хола ни, съм открила диваните и боята за стените, не е малко  Wink

Последна редакция: нд, 09 дек 2007, 16:16 от Sun

# 427
Сън, много ми хареса червения диван - от коя фирма ще си го поръчвате и на каква цена Wink
Цветът също ми харесва - любим е Laughing
Май си пасваме с теб по цветове Mr. Green Hug ...а за кухнята ми - няма да е в любимото червено, а беличка Joy

Олександра - за Арон - не съм ползвала никога техни продукти, но съм чувала доста хора да се оплакват Tired
Преди седмица дойде новата спалня на братовчед ми и ....беше пукнато едно "ребро" на самата спалня..и половината сглобки липсваха Tired

# 428
Дидка, диванчето не знам на кой производител е. Цената му в магазина, където го открих, е 620 лв. Мисля да си взема 2 бр.  Grinning

# 429
Маленна, още идея си нямам.  Laughing Просто си мисля варианти сега, създавам си картинки в главата си, а по-късно ще търся от къде могат да се набавят материалите за реализацията. Надявам се и на помощ от всички вас тук.  Hug От цялото обзавеждане, което си представям за хола ни, съм открила диваните и боята за стените, не е малко  Wink

мерси за отговора
абе, стана ми интересно, защото това са фурнири, които се правят от фирми, които се броят на пръстите на едната ми ръка

# 430
.............................това са фурнири, които се правят от фирми, които се броят на пръстите на едната ми ръка

А координати може ли?  Praynig

# 431
Днес правих снимки на нашата малка баня и още по-малка тоалетна  Laughing. Ако някой проявява интерес, ще ги покажа тук.

# 432
Сън, моля, покажи ги. Моята баня с тоалетна, е съвсем мъничка и сега се чудя кое как да разположа. Благодаря ти предварително.

# 433
Заповядай, Shapokliak  Hug :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199256&view=1&photo=1

Не обръщайте внимание на частите от недовършени стени, които се виждат покрай вратите - коридорът ще бъде завършен последен.  Wink
Има и още някои неща за довършване в банята - върху прагчето ще се монтира параван, под мивката ще има някакво шкафче, а под контакта с ключовете ще сложим още 2 рафтчета едно до друго, като тези на отсрещната стена (те се виждат и дупките на дюбелите).

Последна редакция: нд, 09 дек 2007, 17:41 от Sun

# 434
....................Моята баня с тоалетна, е съвсем мъничка и сега се чудя кое как да разположа. Благодаря ти предварително.

Shapokliak, назад в темата (стр. 13 - 15) обсъждахме малките бани. Може да погледнеш и там. Ето едно примерно разпределение на малка баня, което бях показала тогава:

Общи условия

Активация на акаунт