Отговори
# 105
  • Русе
Честит Имен Ден на Мати!
Да се радва на добро здраве, весели игри и послушни баби! Wink

Ренка, сложиха ни го това ДТК, но срещам доста противоречиви мнения дали трябва да го има. Някои джипита явно не го слагат. Thinking Едва ли е фатално.

Раче
, по какъв повод правихте Манту? Защото Диляна няма белег, и като нищо може също да е отрицателна... Thinking. А този път не са ни искали за яслата (преди 2 години искаха, обаче).

Енви, на мен ми е супер интересно да чета за всички ясленчета.  Peace И като се оправдаваш така, почвам да се мисля за голяма досадница Embarassed (с моите здарвни отчети, ама нали Смини поиска)... Wink

Роди
, много се радвам за Теди! Hug Значи да не се безпокоя, че и Диляна от 3 седмици кашля... Wink

# 106
Ох, ужасно съм притеснена! На нашите познати на които им се роди момченце вчера не им дават бебето.Видяха го само за няколко минути и толкова! Не го дават за кърмене на майката, наблюдавали го, защото го извадиха с форцепс (или там както се казва).  Cry

Рамама, гадна работа...Как така не са им казали дали има усложнения и какви са?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=197012.0
Тук има подробности.

# 107
Юлче, секцио го бяхте планирали, нали?

Да.

Днес бях на консултация, а докторът ме бъзика - този път две ли са? Ха. Ха. Ха. Лесно му е на него, като не е раждал.

Вени, аз така съм свикнала, че на мен ми се струва странно да не знаеш. Честит ти именник, да е жив и здрав!

# 108
  • София
Сабина благодаря ти много! Въобще не се бях сетила да прегледам пише ли нещо във форума!   bouquet

# 109
  • Варна
Честит Имен Ден на Мати! Да му е живо и здраво името  bouquet!

# 110
Честит имен ден на Мати и от мен,да е жив и здрав!

# 111
  • 2 етажа над тавана
Макар и със закъснение, честит имен ден на Мати!!!
Да е жив и здрав и с гордост да си носи името!

Аз пак не смогвам да пиша Tired Трудно ми е и да ви чета - Маги преди малко заспа, аз надзъртам, попрочитам и докато стигна да пиша, тя пак се е събудила и плаче и се почват нощните одисеи Rolling Eyes

Но да карам по същество.

ramama, дано всичко е наред с бебчето и скоро да е с майка си. Praynig

Танче, гушки на Миленка, дано се размине без проблеми с ушите. Hug

Ренка, на Маги й биха направо Пентаксим на година и 6 месеца.

Енви, на мен също ми е интересно да чета за ясленските приключения и преживявания - така някак си се чувствам малко подготвена за предстоящите евентуални драми и при Маги Whistling

Раче, дано Емчо е добре и тази Т и останалите признаци са вследствие от зъби Hug Та да може спокойно да се наиграе с каките. Grinning

Петък, не-петък, все ми е тая. Явно не ми е седмица - мъжа ми пак ме ядоса и чувствам как пак ще имаме поредния провален уикенд. От това вече ми писна. Явно трябва да вляза аз в ролята и на мъжа вкъщата, ама айде моля, моля, то не ми стига готвенето, тичането по Маги цял ден, чистенето по милион пъти на ден, гладене, пране, кърпене на скъсани дрехи и какво ли още не, ами сега освен да взема и сама да си пренеса дивана от хола в стаята, да си сложа закачалките в банята и в кухнята, да донаправя ремонта на банята и да приключим с непрекъснатото ми ръчкане в ребрата да вземе той да си свърши поне 1 нещо, което е подхванал.
Въобще не знам дали някой ще разбере що така рева, ама наистина ми омръзна все аз да трябва да си върша всичко и все да има недоволни. И, разбира се, за мен да не остава време дори 1 душ да си взема #Cussing out #2gunfire #Cussing out

Айде стига толкова съм ви занимавала.
Утре може да хвана да ида с малката на вилата, че баща й нали е на работа  Tired, пък в неделя да си скубем с мъжо косите тук сами, ако свекитата се навият да я вземат малко при тях.

Лека вечер, момичета, и приятни почивни дни.

# 112
Здравейте  Hug
Рали, дано всичко с бебето е наред и да е живо и здраво.
Честит имен  ден на Мати  Heart Eyes да е много щастливо дете.
На мен също ми е много интересно да чета за яслата и аз така се подготвям.
Момичета, снимки ще качвам като имам време, че сега се боря със Стенли да не дръпне лап топа.
Лека нощ и спокойни сънища на всички  Hug

# 113
  • София
Раче, по какъв повод правихте Манту? Защото Диляна няма белег, и като нищо може също да е отрицателна... Thinking. А този път не са ни искали за яслата (преди 2 години искаха, обаче).
Кофтито на тази ваксина е, че не се слага директно, а се прави преди нея проба МАНТУ и детето се дупчи 2 пъти  Close . Ако пробата е положителна не се налага слагането на ваксината, но ако е отрицателна като при Емо трябва да се направи БЦЖ.
Именно, че няма белег от първото БЦЖ в родилното, затова правихме МАНТУ и се оказа отрицателно. Трябваше да ударим и БЦЖ-то, но кръвните изследвания на Емо тогава не се харесаха на педката и тя отложи ваксината. Сега пак е на дневен ред, но като се засиля да я правя или докторката ще му види червено гърло, или ще никнат зъби и ще е крив или някой вкъщи ще е сополив и кашлящ. Живот и здраве другата седмица вече се каня да му сложа едната от чакащите ред ваксини, че от яслата ги искат.
Енви, и на мен ми е интересно да чета за адаптацията на децата при постъпването на ясла - за да се ориентирам какво ме чака.
Рали, дано всичко с бебока да е наред. Нека родителите да питат и да досаждат на лекарите докато някой им даде точна информация как е бебето. Емо като се роди бе 5 дни в кувьоз и си бях изкарала акъла какво става, независимо че всички ме успокояваха. Нека не се притесняват и да питат, ако могат да се видят и с неонатолога в болницата и да попитат него за състоянието на детето - длъжни са да им дадат информация. 
Hug на Реа.

Емо днес изкара невероятно щастлив ден с каките си. Като се събуди от следобеден съм се оказа заобиколен от любимите си братовчедки и баба, които не бе виждал 2 месеца. Явно ги помнеше, защото се зарадва. Обикновено като го заговори непознат се срами, а днес бърборосва и радва гостите. Както се очакваше голяма игра падна - то не бе бягане, скачане, гонене, крещене и тропане - горките ми съседи. Похапна здраво и игра до полунощ. Никога не е стоял до толкова късно. Тъй като телевизорът бе пуснат на бТВ Емо страшно се забавлява с днешните изпълнения, а ние с неговите. То не бяха танци, и песни. Игра и щуря докато свърши Шоуто на Слави, след това се бори с каките си и с голям зор го приспах в полунощ. Сега се надявам, след толкова много игри да спи до сутринта спокойно.

ЕлиHug - не се ядосвай много, мила. Рушкай Спас да ти свърши работа, но не си го слагай на сърце, че пусти нерви не се регенерират, а още много ще ти трябват.
Наде, чакаме и разказ, не само снимки  Hug

# 114
  • София
Добро утро! Супер съм ранобудна, макар и без деца - снощи бяхме на театър!

Мерси за пожеланията - нали снщи спа у баба си и не си е получил още подаръка - червен джип! Дано го хареса!

Рали, при бебе, родено с форцепс е така - наблюдават го в началото и не го дават на майката! Да не се притесняват, но да питат без да  се въздържат за информация.

И аз следя градинските случки с интерес - така че споделяйте!

# 115
Честито на Мати /с малко закъснение/   bouquet
Алекс много е почнал да повтаря, по цял ден нещо си мърмори но още много малко му се разбира Peace

# 116
Рамама, нека тоите приятели много да досаждат и да питат - тяхно е бебето и тряба да знаят всичко! Иначе и аз знам, е форцепсите са по-специални и ги следят.
 Praynig Дано сичко да бъде наред!

Стаско се възстановявал, браво на детето! Дано бързо да оздравява и да не тревожи майка си!

Честит Имен ден на Матей! Да му е живо и здраво името! Не съм видяла вчера какъв ден сме, извини ме Вени,  за закъснението!  bouquet

Днес сме на Рожден ден в един клуб с малкия, дрешки ще купувам, ужас са тези цени, аз все гъзарии харесвам - още по-скъпо!

# 117
  • Варна
Да Ви почерпя, днес племенникът ми Станислав става на 2 годинки!

да пийнем по едно, рано-рано Simple Smile

# 118
На куц крак 4естит имен ден на Мати   bouquet

Хм, и Милена я родих с форцепс, но си беШе при мен преz цялото време, не я наблюдаваха иzобЩо  Thinking  Явно тук се процедира другоя4е. Рали, да не се притесняват, явно има такава рутина, а форцепса понякога просто се налага, zа съжаление.

Милена е добре, май ни се раzмина отита  Praynig  Купих й страхотен спален 4увал, zимен, пухкав, термо се води, много е топъл, на ТСМ и то на много добра цена (20?, 110см дълъг т.е. и догодина Ще го обли4аме, а миналата zима имаШе подобен, на друга марка, zа 60?  #Crazy ). Тук ги пуснаха таzи седмица, така 4е би трябвало скоро да дойдат и до БГ. Препоръ4ам  Peace  Има ги в синьо и роzово.

# 119
  • София
Здравейте!
На мен ми е супер изнервено нещо, много ми лазят по нервите вкъщи. smile3515 smile3514
Седнах да чета, прочетох половината страници, но не ме свърта за останалите. Не знам какво да направя, че да се пооправя. Мразя съботите и неделите напоследък-прекарвам ги в нерви и чакам с нетърпение да дойде понеделника!Даже не мога да пиша правилно!
Честит имен ден на Мати със закъснение! Grinning Hug

Стаско бързо да се оправя и да го изписват! Heart Eyes
Иленка, и ние там го водим.Макар че от 1 година не съм го водила да му чуе шума в какво състояние е.
Вени, човек може да си кали нервите до неузнаваемост със свекитата! Whistling
Рамама, дано всичко е наред и да остане само уплахата!

Общи условия

Активация на акаунт