Отговори
# 90
  • София
Добро утро!  Heart Eyes

Ура, днес е петък!!!

Юлче, секцио го бяхте планирали, нали?

# 91
  • Варна
Добро утро!
Тия кучета хем болят хем излизат адски бавно Twisted Evil От един месец са пробили, а са само на връхчета!
Юле, 4 дена Peace Hug
Наде, благородно завиждам Wink

# 92
Добро утро!

Мисче, честит син! Да ти е здрав и много да ви радва!

Теди вече втора седмица изкара на ясла. Кащлицата не му е спряла от месец и полвина, но нищо му няма и сопола виси от време на време Whistling

Целувки и прегръдки на всички Hug

# 93
Добро утро  Hug

Красе, и при нас стояха дълго така, и иzведнъж вzеха да растят много бърzо. Сега ве4е са иzлеzли напълно и се надявам на малко по4ивка  Wink

В4ера след обяд zаведох Милена на лекар. Нали в неделя й те4еШе носа и си мислих, 4е съм овладяла положението zаЩото в понеделник ве4е не те4еШе. Да, ама не. Окаzа се, 4е е тръгнало към уШите  Shocked  Трябвало да продължавам да й слагам капки, а аz си мислих 4е не е хубаво да се дават много и ги ограни4их максимално  ooooh!  Та сега има те4ност zад тъкан4ето, оЩе не е отит и се надявам да не стане такова. Дадоха й едни хомеопати4ни капки zа уШите, които трябва да пие 2 до 3 седмици  Tired  Предупредиха ме, 4е били много гадни и дори ме посъветваха да й ги давам със zахар, но слава богу, детето си ги пие беz да му мигне окото  Shocked  Спа непробудно 12 4аса  Heart Eyes, та се надявам 4е Ще ни се раzмине  Praynig

Дано Шеф4енко се оправи много, много скоро  Praynig

Наде, пусни българска фонети4на, на мен така ми е по лесно  Peace  Или карай на латиница, голяма работа.

# 94
Добър ден вече:)

Юлче, Юлче newsm18 newsm18

Роди, раздвам се че се появи.

Татянка, прегръдки на Милената Hug
Водих Симона на консултация и последната ваксина. Мислех си че е позаслабнала, но не, само много е пораснала от последния път - 87 см, 12 кг. Питах доки дали не е време да и мажа палчето с нещо, тя каза да не я травмирам и да си я оставя да си го смуче преди сън, а през деня да я разсейваме. Другата добра новина е, че юздичката и се е вдигнала, и според док цепването ще се размине.

Някой днес да се е чувал с Данчето, че ми е неудобно да звъння, да не ги притесняваме.

# 95
Някой днес да се е чувал с Данчето, че ми е неудобно да звъння, да не ги притесняваме.

Това ми написа Ванчето:
'ЧУХ СЕ С ДАНЧЕТО
Стаси търчи и за коридорите а тя го гони, и се надява да ги изпишат по-късно'

# 96
Аз се чух сутринта с Данчето, днес или утре ще ги изпишат, ако всичко е наред ... Стаси вече хапвал и пийвал течности и щуреее по коридорите на болницата Wink

Ха, Смин ме е изпреварила с отчета Simple Smile

# 97
Ей, колко е динамично тук! Peace

Янче, Велина е 12,8 кг.  Blush Обаче в яслата определено ще смъкне, т.к. не им харесва ДК, макар да не е лоша. Палеца и аз не съм го мазала още - искам хууубаво, да свикне с ДЯ и тогава. Mr. Green

Добрите новини при нас - днес Вили има значителен напредък с реването и ДЯ - пак рева, но когато я залисвах млъкваше, едва след което пак почваше. Предадох я на лелята без рев, постоях до шкафчетата и нямаше рев. Като я вземах се беше смесила с другите деца, което до сега не го е правила. Лелите я похвалиха. Следващата седмица от сряда евентуално ще преспива.
На Пепи му се клати много втори зъб, което вече ме кара, да се чувствам ... възрастна.

Да обесня, защо съм толкова обстоятелствена относно ДЯ - надявам се, че като обменяме инфо, имаме голяма полза ясленските мами. Дано само не отегчаваме неясленските!? Thinking

Наистина е ПЕТЪК!  Peace Така го чакам, макар да съм си у дома!!! Grinning

# 98

И аz 4аках петъка, мъжът ми го нямаШе цяла седмица и дове4ера, живот и zдраве, Ще се прибере. Дано само снегът не ни променя плановете  Crazy

Много се радвам 4е Стаско е добре, браво   bouquet

# 99
  • София
Привет!

Хайде на следобедна черпня за моя Мати - днес е свети Матей и имаме имен ден!:

Браво на Стаско!

Юлче, то не остана! Някак е странно да знаеш кой е деня! Така снаха ми ще ражда след месец на 17-ти и като питат хората кога се очаква и им съобщавам точна дата, ми е странно.

Танче
, дано да нямате проблеми с ушите, че е гадно!

Мати ни изпраща сутрин без проблеми като излизаме за работа и училище!Чудя се, дали сега не провеждаме подготовка за яслата? newsm78

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 15:03 от Вени*

# 100
  • София
Вени, честит ти именник! Hug Да ви е жив и здрав Матито.

Цял следобед се чудя дали да ям нещо сладичко, но сега като видях тортата.... отивам да си купя Embarassed

# 101
  • София
Честит имен ден на Мати!
Браво на Стасик за бързото подобрение!
Хайде и другите болнички да взимат пример и да оздравяват!

Ооо, и аз съм доволна, че е петък, след цяла седмица нощни дежурства за малчо и неговите циврежи, сега дойде реда на Пепи и аз ще се наспяяя!  Mr. Green

На мен са ми много интересни ясленските истории, нищо че Валката още не ходи на ДЯ. Сега само трупам впечатления, е взе да ме хваща и отчаянието, че няма да се справя с работата и боледуващо ясленче, ама ще видим...

Малеее, мацките съвсем ни издухаха на кг-ми.  Whistling 

Абе, на вашите деца биха ли ваксина ДТК на 1,6г? Майките на наборите от квартала казаха, че на тях са им я сложили, а на Валката на последната консултация не му биха нищо, а и в имунизационния му паспорт погледнах, има само 3 ДТК-та.  Thinking

# 102
  • София
Данче, Стаско  Hug Hug Hug
Честит празник на Матей и цялото му семейство! Здраве, щастие и безгрижно детство му желаем с Емо Heart Eyes

От няколко нощи Емо се събужда с писък и трудно се успокоява. След като близо месец му ограничавах нощното кърмене в последните 2 нощи реших да предложа, за да го поуспокоя. На всичко отгоре му се изприщи дупето и от 2 дни поддържа 37 - 37,2 Т. Все още не давам лекарства и се чудя дали да не го заведа на лекар  newsm78 Като цяло е спокоен и жизнен и затова засега му спестявам срещата с лекар. Предполагам, че последните 4 кътника са се сетили да излизат.
Ренка на Емо все още ваксината против рубеола не е сложена, а освен това и МАНТУто излезе отрицателно и трябва БЦЖ да правим. С тези темпове не виждам кога ще успеем за ДТК-то. Лошото е, че от яслата ги искат сложени...

И да ви се похваля, че майка ми с двете по-големи племенички пътуват към нас. И съм много щастлива. Няколко дни Емо ще е сред каките си и се надявам добре да се забавляват.

# 103
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАТИ! ЦЕЛУВКИ ОТ НАС С РЕА!

Ох, ужасно съм притеснена! На нашите познати на които им се роди момченце вчера не им дават бебето.Видяха го само за няколко минути и толкова! Не го дават за кърмене на майката, наблюдавали го, защото го извадиха с форцепс (или там както се казва).  Cry

# 104
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАТИ!
ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

Hug Party Hug

Общи условия

Активация на акаунт