Отговори
# 135
  • София
Благодаря на всички за написаното!   bouquet  Данче,  Heart Eyes!

Бебето казват, че е добре, но го хранят чрез система и още не го дават на майката за кърмене.

Весел ден на всички!

# 136
Голям срам, никога не съм ходила в Лондон  Embarassed  Пропуск, zнам, а хем ми е толкова блиzо  ooooh!  Само преz Хийтроу съм летяла  Laughing

Наде, а мъжът ти доволен ли е? Той сега Ще се прибира ли в БГ, или само zа отпуска?

Ринка, имаШе малко сняг не се стопи  Sad  Искам да zавали хубаво, zа да правим снежен 4овек с Милена (след като й купим ръкавици  Whistling ) и да иzлеzем със Шейна (която съЩо трябва тепърва да купим  Laughing )

В4ера беШе голяма лудница в ИКЕА, едни километри4ни опаШки на касите, ужас  ooooh!  Поне успяхме да купим това, zа което бяхме доШли, но не ме огря zа нов килим  Sad  Утре Ще дойдат новите ни кожени дивани и исках един нов килим към тях, но мъжът ми трябва първо да свикне с мисълта zа лилав килим. Мъже  Crazy

Лек уикенд на вси4ки, аz по4вам да сглобявам рафтове  Laughing

# 137
И аз искам в Лондон за 10 дни Mr. Green

Татянка, снимай после къщата и покажи, много добре ми звучи лилав килим Peace

При нас почивните дни не завършиха толкова добре колкото почнаха. За Черепаха детското парти завърши когато ние със Симона ставахме. Естествено цял ден спи и пропусна неделното почистване. Но пък не можах да му се сърдя като му видя смешната махмурлийска физиономия. Брат му и той се появи в 10 часа пиян, да си види племеницата, че се затъжил. После отиде на първа среща с проекто-тъщата. Интересно как ли се е представил newsm78
Хайде отивам да се смея на мъжо hahaha

# 138
Здравейте  Hug
При нас днес е голям студ  Crossing Arms
Мъжа ми и той е на моето мнение за Лондон, като се прибере живот и здраве на 19.12. не мисли да се връща повече тук  Mr. Green
И аз искам снимка на лилавото килимче  Mr. Green

# 139
 Laughing  Килима е нероден Петко, оЩе обработвам мъжът ми zа него  Wink
Ето тоzи  или тоzи. Склоня към втория, zаЩото вzех декоративни въzглавници в съЩия десен  Crazy

# 140
Да се разпиша, докато дъждът не ме е отмил! Laughing
Вече втори ден вали много, но му се радвам много, въпреки, че в четвъртък и петък мих прозорци - може би не съм съвсем наред!? Crazy

Татянка, не са ли малко мрачни или пък ще се връзват с друго свежо в стаята!? Thinking

Янче, честит ти весел Черепах! hahaha

Днес Вили е много по-добре - весела, заиграва се, гони ме на моменти, т.е. не ме иска до нея. Мъжо вика, че ще е така до утре, когато пак сме на ДЯ.
Mr. Green

# 141
Татянка, не са ли малко мрачни или пък ще се връзват с друго свежо в стаята!? Thinking

Ами тя стаята е огромна (50, 60м² някъде  Crazy ) и с бели стени и бели пло4ки на пода  ooooh!  С други думи, неЩо свежо не ни трябва  Laughing

Радвам се, 4е Велинка се 4увства по добре днес  Heart Eyes

# 142
Таняна, харесват ми килимите, падам си много по цветни работи и особено много по ИКЕА. Но за съжаление гледам само каталозите, мъжът ми ме отряза веднага като си направих устата за Солун  Cry.  Моя след две години мрънкане взе килима , който бях харесала за хола  Mr. Green.

Фризьорството върви , ама нещо много мързелива съм станала, така не ми се ходи. Как ще почвам работа не знам. Само където от както съм на курса съм страшна в главата  #Silly, нямам време за нищо. Сутрин разходки с Ема, връщам се , храня е и бегом в салона . Прибирам се в 6.30 и докато приготвя нещо за хапване и хайде по леглата. Малко нанагорно ми идва , но половината мина.

Данче, радвам се че вече всичко е ОК    Hug

Ние пък днес ходихме в Хиполенд, естествено не можахме хубаво да разгледаме, защото Ема искаше всичко да й се вземе, но имаше много хубави играчки. Ние търсихме подарък за племеника, да пратим колет за Коледа, и му взехме една огромна кутия с пиратски кораб , пирати, лодка , пещери само за 19 лева. Сега да видим как ще го пратя толкоз голям , дано няма проблеми.  Имаше кукла барби , е от типа барби, с бебе и по 5 рокли за нея и бебето и всичко това за 25 лв. На мен ми се струва много нормална цена, само където Ема още е малка за такива. Като се сетя как съм ги гледала по разни некермани тия играчки , а сега всичко има.

# 143
Здравейте мами,

скоро не съм влизала във форума, но се надявам все по-често да го правя.

Колко са пораснали "бебоците" ooooh!  Simple Smile

Поздрави,

Петя

# 144
  • Русе
Добро утро!

PetyaP, какво ново при вас? Grinning

Татянка, много ми хареса първото килимче на мен. Blush

Дилянката пак е ученичка днес - не плака много, но определено не харесва едната сестра - само като я заговори, надува гайдата  Thinking (то и аз не я харесвам особено). Очаквам по-голям рев следващите дни, днес определено не и се вярваше, че я оставям пак там. Rolling Eyes

Данче, как е Шефчо?

Наде, разказвай, разказвай  Hug - как си прекарвате дните със Стенли? Как му понася "мъгливия остров"? Wink

Успешна седмица на всички!  bouquet

# 145
  • София
Добро утро!

Нашият уикенд беше хубав и спокоен. Вчера следобяд оставих мъжа ми да изчисти, а ние със Соня бяхме на гости на едно от Маренчетата, наше приятелче да поиграят децата.

Стискам палци на всички ясленчета тази седмица. Соня също сутрин се разплаква като я оставяме при свекитата. Нещо не ходи с кеф там, ама през деня е спокойна и весела.

Татянка, супер са килимите. Аз така го изненадах мъжа ми с 2 червени нощни лампи от ИКЕА и той като ги видя щеше да припадне, но вече свикна с тях и даже много им се кефи като акцент в стаята. Сега даже той иска да купим червен килим от Комо.

Данче, чакаме да пишеш.

И да ви питам накрая-бързо ли свикнаха децата с ботушките. Купихме в събота на Соня, но тя едвам пристъпва и не си сгъва краката. Идеше ми да ги гвърля тия ботушки, а пък не са лоши- на Капчица са.

# 146
  • София
Добро утро!

След двудневната почивка първото нещо, което правя на работа е да ви прочета и да ми повдигнете настроението.
Данче, надявам се че Стаско вече е добре  Hug

Вчера Тони претърпя инцидент, добре че с малки поражения. Бяхме на гости на майка ми и той каквато е лудетина, не се спря. Точно когато решихме да си тръгваме, Тони се залетя към един стъклен шкаф, подплъзна се и в горната част на шкафа си удари главата. Добре че стъклото беше здраво и не го поряза, защото удара беше много близо до окото, стана огромна цицина, настана една паника, която вкъщи се превърна в скандал ("не ме интересуват другите деца, моето не може да пада и да се наранява"). Ами аз не съм искала така да стане, а бях само на 30см от него и не можах да го хвана, не е да съм се заплеснала. Ама както и да е. Очакваше се днес да е със затворено око, подут, посинял, но за моя най-голяма радост нямаше нищо, само една малка червена черта.
На всичките тези неприятни преживявания, днес ни идва нов шеф, който ще иска да сменя ръководния състав, та не знам, стискайте палци да остана на работа.

Приятна седмица, без болни дечица и неприятни емоции!!!

# 147
  • Варна
Добро утро!
 И ние имахме приятен уикенд.
Рожденният ден беше супер. Малките играха, веселиха се. Даже този път беше по-цивилизовано, разбирайте нямаше много пострадали Mr. Green Е, накрая моят бяс нагриза братовчед си, ама то от любов Whistling
Този дъжд вече ме побърква! Почти две седмици и няма край! Не знам как живеете в Англия, момичета. Толкова е депресиращо без слънце.
И на мен ми харесва първият килим. Как ми се пазари и на мен, но чакаме заплата, отново Confused

# 148
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЕТЕТО!  bouquet

PetyaP, добре завърнала се! Hug

Рени, ами бързо свикна с ботушите. В началото явно й бяха тежки, но сега сама си ги обува. Peace

Днес Велина ще обядва на яслата, а утре-вдругиден ще спи.
Blush

Пепи е вече с втори паднал зъб. Пак сам си го махна, без рев. Обаче феята не дойде, т.к. беше в почивен ден.  Mr. Green Но той и не питаше, защо не се е отчела.

# 149
Добро утро  Hug

Пете, 4естит рожден ден, жива и zдрава   bouquet

Днес станах рано, оЩе преди Милена, zаЩото Ще ни доставят новите дивани и не zнаех в колко 4аса. После ми се обадиха, 4е Ще дойдат между 3 и 5  ooooh!  Само дето станах в 6.30  Tired

Скарлет, добре 4е няма ве4е видим спомен от инцидента  Grinning

Енви, много ме раzсмя с по4иваЩата zъбна фея  hahaha

Иленке, стискам палци Диляна да се реадаптира бърzо и лесно  Praynig

Лек ден  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт