Отговори
# 150

Една почерпка от мен  Hug

# 151
  • София
ПЕТЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО УСМИВКИ И ХУБАВ ПРАЗНИК!

Рени, на Реа труни и бяха първите 2 излизания. Сега се движи добре, но не развива скорости като с маратонки.

PetyaP, как сте? Ще дойдете ли на коледното парти?

# 152
Моми4ета, ако не сте видели оЩе http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239691.0  ...спеШно е  Praynig

# 153
  • Варна
Честит Рожден Ден на Петето! Пожелавам ти да си много щастлива и обичана!

# 154
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден, Пете! Много щастие, здраве и любов ти желая!

# 155
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЕТЕ!

Юлче, утре ли беше деня? Стискам палци за всичко да е благополучно.

Данче, как е Стаско? Ще се връщате ли после на ясла?

Енви, много бързо ги адаптират при вас. Аз няма да се похвалвам, че да не се оплескат нещата пак.

Татяна, не че питаш, ама и на мен първия лилав килим повече ми харесва.
Скарлет, добре че няма сериозни последици.
За ботушките - аз й взех на Чипо и много лесно ходи с тях, няма никакви проблеми.

Спокойна и успешна седмица на всички.

# 156
Гале, не ми се струва бързо - започна 3-та седмица, с едно 3-дневно прекъсване.  Thinking А и трябва, да преспива вече, че време не остана.

ДЯ щяла да има ваканция м/у Коледа и Нова година. Хем го знам това от ДГ на Пепи, хем пак се разядосах. Close

Как е при вас!? newsm78

# 157
Аз не съм питала, но е логично да почива, защото тогава всички ще почиват от 24.12 до 1.01.2008, като първите 3 съботи на декември ще се отработват 27,28 и 31.12

Грешката е моя - мислех, че й е 2-ра седмица

# 158
Официално са слели Коледа и Нова година ли!? Никога не е било!  newsm78 Това не го знаех!
Порових се - за почивен е обявен само 31.12., като ще се отработва на 15.12. - останалото е обичайно, ако не бъркам. Thinking

М/у другото, днес в ДЯ са им сложили огрооомна елха! Влизаш от вратата с ревящото дете и насреща ти - светеща елха! Страхотно е! Grinning

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 14:19 от envia

# 159
  • Варна
Юлче, стискаме палци и чакаме да се похвалиш Hug
Енви, и аз съм дала 1 месец за адаптация, но да видим. Още не са готови да приемат първите деца Twisted Evil
Малкият заспа и иаз сега чак се чудя какво да правя, отвикнала съм Mr. Green
Мисля скоро да сложим елхата, но се чудя къде да я вдигна, идеи? Много пипааааа

# 160
Мале, дано успея да си допиша постинга преди да влезе някой пак...

Пете, честит ти празник!

Данче, пиши как сте? Скарлет дано се е разминало с малкия дявол...

Танче честито ви ново обзавеждане  Simple Smile

# 161
Енви, права си. Моята информация нещо е изкривена доста. Извинявам се!!!!

# 162
  • София
Честит Рожден Ден, Петенце!

Ние имахме хубав и мързелив уикенд, само дето нещо понастинах и сега гълтам хапове разни, че да смажа настинката преди да ме е тръшнала тя.
В събота ходихме на гости на една приятелка - бъдеща априлска мама, стана ми толкова мило.  Flutter  Оказа се, че живеят близо до Комсед и наминахме да разгледаме и купихме на малчо коледния подарък - един огромен кран. А колко готини неща имаше, малеее дупе да ни е яко като попораснат, ще искат всичко да им купим...  Mr. Green

Ние не взехме ботуши, а боти - ходи си много добре.

# 163
Гале,
няма за какво!  Hug
Предполагам, че болшинството фирми ще работят точно, както ти казваш, но мен не ме грее.
Rolling Eyes

Красе,
да не се реши за работа, че си планирала адаптацията. Thinking
Нашата елха ще е на земята, както винаги, но й е още много рано.

# 164
  • Варна
Ехе, Енви, аз дори говорих с тях вече. Те искат да си взема нацяло отпуската, т.е. до март или края на февруари. Само дето аз искам да ходя на работа и да излизам да си почивам ,когато ми скимне Mr. Green
Уф, че съм нагла, нали?!

Общи условия

Активация на акаунт