Отговори
# 165
  • Русе
 newsm59Честит Рожден Ден, Пете!
Страхотно изкарване на празника и много подаръци довечера!

Скарлет, стискаме палци!

Дилянката добре се е представила днес в яслата. Grinning Надявам се тези дни пак да ни поканят на цял ден, само да е здрава. Praynig Препоръчаха ми да я водя без памперс, ама нещо... newsm78
Нямам представа дали ще работят м/у празниците, но аз традиционно не водя дребните тогава.
А, Вили не обядва ли в ДЯ? Thinking Диди от първия ден я вземам след като се е нахранила.

И ние сме нямали проблеми с ботушките - и Диди редовно ходи да си ги взема от коридора и се опитва да ги обува.

Елха - не съм мислила още, хеле пък как ще я опазвам от халите. ooooh! Миналата година поне 5 пъти украсявахме и разваляхме елхата (разбирай Преслав  Twisted Evil) - взели сме изкуствена + хартиено-стиропорени играчки, че нали се сещате  Wink.

# 166
Hug Hug Hug  ПЕТЕНЦЕ    Hug Hug Hug

# 167
Пете, честит Рожден ден!
Пожелавам ти след мноооого години любимият ти мъж редом със сина ти да те поздравят с такава песен!
И да носят това послание в очите и сърцата си!
http://www.youtube.com/watch?v=9fyIGDrpdN0

Танче, килим номер 1 е по по моя вкус, пък и ако лилавите са ок едно към друго, десенът е по-добре да се размине според мен. Peace Но и двата принципно ми допадат.

# 168
  • София
Честит Рожден Ден на Бюти /знам, със закъснение/ и Петето!
На Галето - Честита Годишнина!

Момичета, това са ми 5-те сек., в които ме оставя на РСто  #Cussing out Имали някой друг такъм вампирьок, който да ревнува от РСто  #Cussing out

Иначе е/сме добре, утре излизат резултатите от микробиологичното изследване /съмнение за уроинфекция/, на обяд сме на преглед при личната лекарка. Пие АБ и ми е притеснено като свърши да не почне пак с Т. Изнервено ми е много и щом ми се стори топло челцето и съм на ръба на нервен срив. Трябва ми време, за да се позаредя със силици.
През деня хвърлям по едно очо на темата, но за писане и дума не може да става.  Cry

# 169
Сигурно съм изтървала десетки поводи за празници на всички но най-искрено се извинявам! Embarassed
Не мога обаче да изтърва новото бебче Naughty
ЧЕСТИТО бебонче на Мисчето и много много здраве и щастливи мигове!   ylinfant Нека кака Лекса много му се радва, да го гушка мммного и да имат безгрижно детство!  smile3560 много сили на мама и тате да се справят с новите предизвикателства и да намират време за семейството и за себе си!  Two Hearts
На Бюти и на Петето честито!  bouquet и на Галя честита годишнина!  bouquet

# 170
  • София
Бре, нещо се завръщат блудни дъщери! Добре завърнали се на Петя и Цачи!

Пете, чести рожден ден! Мтого щастие от мало и голямо!

Защо не съм ви чела вчела, незнам! Днес ни оправяха тавана в банята, защото протече от съседите, а майстори у нас за мен е равносилно на шок! #Crazy

Юлче, с тебе сме утре! Инструктирай Младен да ни информира своевременно! Или звънни на някой! Hug

# 171
  • Boston, MA
Като прочетох заглавието на темата, помислих, че и най-малкият адаш (на Юлчето) се е появил.  Laughing Остават 2 дни!

Бюти, Пете, бъдете здрави и щастливи!

Добре дошли обратно на ПетяП и Цачи!

Бях в командировка цяла седмица - в Денвър и Сейнт Луис, починах си.  Mr. Green Върнах се и чистене, готвене, гости - цял уикенд не съм спряла. Днес мислех да си стоим в нас с Дани (той подсмърча и кашля, мен гърло ме боли), но размислих и дойдох на работа, да не се претоварвям вкъщи.  Mr. Green Гледачката завела нейните деца на лекар (естествено, всички са с нашите симптоми), казали й, че е вирусно, та съм по-спокойна. Сега остава до събота да се оправим и двамата, че нали ще заминаваме на море. 

# 172
Юлче, стискам палци всичко да мине по мед и масло!  newsm51

Галя, честита ви годишнина!  bouquet

Хайде, утре живи и здрави да сменяме заглавието на темата! Mr. Green

# 173
На Иво ботушките са на КиК, но са му много удобни. Много ги одобри и си тропка преспокойна с тях навън. Те са гумени отдолу, отгоре - промазан плат, вътре са пухени.

Елха - не. Близките няколко години - не.

Утре ми е големият ден, не се вълнувам много, само дето акъла ми никакъв го няма от мисли какво пропуснах да натъпча в багажа -тръгвам да казвам нещо важно на някой и докато стигна до човека, вече съм забравила какво исках да кажа. Този път обаче няма да си забравя фотоапарата и ще направя повече свестни снимки на малкото. Абе щом напъхах гримовете и кремовете, всичко друго мога да забравя  Mr. Green

Не знам кога ще се вясна пак, защото след като ме изпишат съм у свекърва ми, там няма нет. А не знам кога ще се прибираме към София, очертава се да е декември, но кога точно - не знам...

# 174
юл4е, вси4ко най най най от нас, да мине леко и беzпроблемно, да е zдрав и яЩен новия 4лен на семейството, а баткото да свикне бърzо  Hug  Heart Eyes

# 175
  • Boston, MA
Юлче, и от мен стискане на палци!

Данче, и на вас! Дано сте вече добре!

# 176
  • 2 етажа над тавана
Юлче, голямо гуш и палцестискане  Hug Heart Eyes

# 177
Здравейте!

Юлче, стискам плаци  Praynig вичко да бъде ок.  Hug

Пете, честит рожден ден! Пожелавам ти всичко най-хубаво    bouquet

Наде, мъжа ти много бързо реши да се връща. В началото е най-трудно, но след това  нещата започват се нареждат, но все пак той си знае най-добре. А Лондон е прекрасен град за екскурзия, да ходиш по забележителности, но аз за живеене не го одобрявам.

Снощи тук валя сняг, натрупа малко, но на сутринта всичко се беше стопило, вече няма и помен от него. Confused

# 178

Добро утро момичета! Не мога да не сложа аз кафето- случва ми се за 2-ри път в последните 1г7м да има кой да се погрижи за Дими (много мило помолих мъжа ми да я заведе на яслата, да се надявам че няма да му е за последно), а аз да се размотавам по пижама и да си правя каквото ми харесва.

Юлче, за теб си мисля тъкмо  Praynig Дано всичко е безпроблемно.

Оххх, няма мира за мен. Извикаха ме майсторите за банята на новия апартамент.

Последна редакция: вт, 20 ное 2007, 08:20 от galiabalq

# 179
Утре ми е големият ден, не се вълнувам много, само дето акъла ми никакъв го няма от мисли какво пропуснах да натъпча в багажа -тръгвам да казвам нещо важно на някой и докато стигна до човека, вече съм забравила какво исках да кажа.
Юлче, и аз се присъединявам към момичетата със солидна доза палцестискане!
Възхищавам се на смелостта ти, да знаеш  Wink
Да не забравиш обезболяващи - на мен ми бяха много важни!
Фотоапарат, червило, мокри кърпички и си готова. Mr. Green

Честито на всички, които са имали повод да празнуват!
Мнооого съм зле по тази част.Blush

Общи условия

Активация на акаунт