Отговори
# 60
  • София
Горе над чертата до изброените менюта "начало", "Помощ",.....и т.н.

# 61
Ооо, Наде    bouquet И снимки чакаме... Laughing
Красе, в яслата ще ги научат на ред си мисля аз  Laughing нали надеждата умирала последна...

# 62
Данче, Sad
много  Hug Hug Hug на теб и на Стаско!!!

# 63
  • Русе
И тук е топло днес - разходих дребчовците преди обяд, но накрая ни наваля.

Бюти, при Миловска го водих.

Цитат
Иленка, хайде нещата и при вас да се оправят. Обаче ми е чудно как го измъкваш всичкото това инфо от докторите. Трябва да ми проведеш курс на обучение.
Черепахче, не знам  newsm78 - или попадам на обстоятелствени доктори, или аз съм голяма досадница  Mr. Green. Нали съм ви казвала, че съм хипохондричка  Embarassed, обикновено ходя сериозно подкована, та има за какво да омалвам. Wink

Наде, що не обади къде зачезваш, притесни се народа. Hug

Какво е станало със Стаско, та чак се е обезводнил и са в болница?!? Shocked Бързо да се махат от там и в отлично здраве! Praynig

енви, може също "Биокс Тими" да даваш (сиропче от мащерка като Хустагила, но с много по-приятен вкус).

# 64
  • Варна
Ооо, Наде    bouquet И снимки чакаме... Laughing
Красе, в яслата ще ги научат на ред си мисля аз  Laughing нали надеждата умирала последна...

Смини, май много разчитаме на тия ясли Mr. Green

# 65
  • Русе
VENIAND, нищо не му е ненормално на детето - нали има зъби, няма значение в какъв ред ще излязат. Peace

Кате, ами като им е карантината до 27.11, пита ли дали всички деца са изкарали варицелата? Защото при всяко ново, карантината се удължава с 20 дни. В групата на Преслав така се влачиха почти 4 месеца, и го бях спряла от ясла, защото бях в 9-тия месец с Диди и не исках като новородена да я кара. Rolling Eyes

Ей, Красе, голяма хала Никича  Laughing - асъл кат мойто пуйче. Wink Знаеш ли какъв беше най-големият ми шок като тръгна Преслав на ясла? - Да го видя строен в редичка с дргите деца. hahaha Ей такива  Shocked очи опулих, никога няма да го забравя. Laughing Даже сестрите, които са замествали в групата за седмица-две, още го помнят - "ааааааа, оня Преслав, дето една секунда не си седеше на д*-то" Joy

# 66
  • София
Здравейте!

Бре, какво станало със Стаско?

Наде, браво на тебе, разкажи как е там?

Аз пак нерозбирателства със свеки имам, не че не си знаех предварително. Незнам двес в 11 часа в Света троица дали е валяло чак толкова, че да неможе да се излиза, но не го е извела и не го е довела у нас, че снощи спа у тях! Сега не иска да го взимаме, че как утре щяла да го пренесе у тях, ако валяло, защото сме на театър и той у тях да остане за ноща. Незнам дали се разбра, но..

За нея излизането става само в слънчево време, май, иначе все и се струва неподходящо!

# 67
  • Варна
Иленка, кво да ти кажа, ша ма побърка. Пак не ще да яде ДК, още не е спал, крещи и се търкаля за всяко нещо. Мен ме боли главата и зъбите, щот съм патка смотана 2г. се мотая едни мъдреци да изкарам.
Вени, свекитата не са като хората, те са друг животински вид. И нашта са тръшка, не сме ходили на гости?1 Че аз си имам къща и семейство, кви да ги чиня 2-3 седмично у тях? Не сме давали малкия, че кой го е искал? Ние само се ослушваме да го пратим нагости да си починем малко, ся ние сме виновни! И така нататук, добре че имам мъж да си говори с нея, аз само с еусмихвам и пращам сина й да се занимава снея.
Малеее, кви ли свекита ще сме ние?! Аз лично ще съм зла вещица!

# 68
Predvaritelno se izviniavam za latinicata, no ne namerih pak kredora  Embarassed

Procetoh samo tazi tema i po tezi temi tuk......
Gale, cestita godishnina sas zakasnenie. Mnogo lubov i razbiratelstvo vi jelaia.
Beaty, cestit rojden den! Mnogo zdrave i usmivki.
Aspirin i az znam sled 12 g.
Envi, bravo za zabceto na porasnaloto momce.
Krasi, pomena i RD kakto drugite sa ti kazali ot emocionalna gledna tocka po-dobre da sa otdelno.
Agi, bravo za partito! Jivi i zdravi da si doiden na 2.12 i nie sme tam.
Agi, padnah ot smiah s vestnika.  Mr. Green
Cestito bebce na Mizz da e jivo i zdravo, mnogo poslushno i shtastlivo dete. A tia s tazi rabota me razbi  #Crazy
Veniand, dobre dosla parvo  Hug za zabite ne se pritesniavai, moeto dete imashe 6 otgore i nito edin ot dolu.
Mnogo kofti tova s Danceto i Stasi, dano skoro se opraviat i da sa si vkashti.
Ilenka, az zaminah   na 31.10 i prez denia vipisah ot Sofia oshte i misleh na sutrinta da vi pisha ot tuk napravo da vi i znenadam, ama se okaza, ce sme v nova kvartira i niama net, ta taka do sega. Danceto znaeshe, misleh ce shte kaje. Da sas Stenli sam tuk. Posle pak shte pisha da razkazvam i snimki shte sloja.
Celuvki na vsicki i da znaete, ce mi beshe mnogo macno za vsicki  Hug

# 69
Бюти, честит рожден ден на патерица!   bouquet

Наденце, мома англичанка ли ще ставаш или си само малко на гости?

# 70
Е Наде,много се радвам 4е сте при мъжО  Wink  Горе, вдясно от бутона иzход, имаШ едно синьо където пиШе EN сигурно, там кликваШ и иzбираШ българска клавиатура или фонети4на, както ти е по удобно  Wink

Силно стискам палци на Дан4ето и Стаско  Praynig

# 71
  • Русе
Абе, хора, понякога наистина изчезва това бутонче с Кредора Thinking. Наде, ти не се притеснявай, тука сме все свои.  Peace

Красе, аз освен зла вещица, мисля да съм и невидима  Laughing - да се оправят сами и да не ме занимават с бебета. Wink
Да ти кажа, с такива палави деца, трябва да си страшно изобретателна и непрекъснато да им намираш работа - на този етап може да го въвличаш в чистене - метене, прахосмучене, бърсане на прах и т.н. По-нататък - готвене... Преслав редовно го набутвам да мие зелена салата  hahaha (след като е минала през мен, де), да бърка манджи и пр. И понеже и той отказва да яде супи (а е на диета в момента), днес обрах по-гъсто от пилешката супа и му връчих пасатора да направи "картофено пюре" - еми, изяде си го после Laughing (като си го е сготвил   chef)
Забравих да го похваля вчера какво натвори - бях ги оставила с Диди да "оцветяват" една книжка, и понеже на него не му пишел хубаво молива, покатерил се на секцията и взел един перманентен маркер от чекмеджето, след което беше гримирал Диди   #Crazy - по бузите, по носа... После един час я търках на мивката. ooooh!

Вени
, затуй ще са ни кекави децата - докато има баби да ги навличат и да ги държат на топло! Twisted Evil

# 72
аз освен зла вещица, мисля да съм и невидима  Laughing - да се оправят сами и да не ме занимават с бебета. Wink

Чудех се как да го формулирам, ама ти си го рекла най-точно  Mr. Green

# 73
  • Варна
Иленка, ша ма умориш Joy Joy Joy
Диди как понесе миенето? Горкото дете Heart Eyes

# 74
  • София
Аз моите свекита съм ги оставила да я гледат както искат. Само дръпнах един ужасен скандал за пушенето в присъствие на детето. Даже се държах малко неприлично, но вече не можех да се сдържам след 1, 5 г. молби. Tired
Като цяло се консултират с мен за нещо като се колебаят, но предпочитам да не знам какво точно правят цял ден. Само питам яла ли е, спала ли е.
За излизането е същото и при нас - не им се занимава много, но аз не пропускам да повтарям, че трябва да излиза всеки ден.

Иленка, много е весело у вас. пуйчето е голям образ.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт