Отговори
# 45
Пу трета zна4и  Wink

Бюти, на куц крак вси4ко най най най   bouquet

Милена и тя каШля, една суха каШлица, да видим какво Ще иzлеzе накрая  Thinking

Ина4е при нас е голям студ, денем едва 1°С.....

# 46
  • София
Айде и аз.
При нас нищо интересно. Сутринта водих Соня при свеки и тя се разрева за мен като тръгвах. Бях отвикнала от тия мрънкания, защото иначе мъжа ми я води.

Енви, пробвай с Фитолор. Аз го давам за  зачервено гърло , но става и за кашлица.

# 47
  • София
Добр'утро!  Coffee

Аги, утрепа ме!  hahaha

Ние пак сме недоспали.  Tired Както се очакваше, Вальо продължава с денонощното циврене. Още няма и месец и ще се приключи  Mr. Green  Остават още 2 кучета, кътниците се надявам да са поне след година.

Гледам, че има светлина в тунела за болните дечица. Браво!

# 48
Добър ден и от нас, то какво му е доброто подгизнахме от дъжд! Като чета за зъбите и отново установявам, че мойто не се развива нормално. Росен има 10 зъба отгоре, а отдолу предните два и двата кътника.

# 49
Хаййй!
На тони две кучета са се показали, отгоре. Не са пробили, та ги чакам още де.
А иначе не мога да разбера дали става кисел, той все се млати с Акес за играчки, бутат се, ходи ухапан от време на време - всичко в реда на нещата Mr. Green Голяма любов са сутрин като се съберат, тичат като луди насам-натам и правят бели.

Мисче, ти ме уби! Кога роди, кога на работа отиде?! Изглежда или ние тук сме някакви кекли или там експлоатацията е пълна, знам ли...

ПАРТИТО е преместено за 16.12 от 16.00 часа!

# 50
hahaha
И аз същото си помислих, че сме абсолютни лигли - маса време у дома, пък като ще тръгваме на работа - голямата драма. Crazy

Предполагам, че на Миси инцидентно й се е наложило, да отиде. Wink

# 51
Много ме зарадвахте с новината за партито Simple Smile Така вече ще мога спокойно да се напия в събота и в неделя без огризения да срещна Симона с дядо Коледа Mr. Green

# 52
Добър ден, дами!

Отчет за болестта ни - отшумява, само някаква зверска кашлица остава да излекувам. От яслата ми правят проблеми, педиатърката и тя ми държи речи. Но мисля да не се отказвам от яслата, да видим до къде ще я докарам. Барабар с всичките ни болести и двата кучешки са напът да пробият - съответно Димитрина не се трае, кисела е, не иска да се храни. Абе ужасен ужас е вкъщи.

Аги, бравос бе душа.

Вчера слушах д-р Михайлов в "Часът на мама" и реших да направя кленова тинктура с физиологичен разтвор за Димата. Еми добре, че си капнах първо на мен, това нещо е със спирт и ужаснооо щипе. Не го препоръчвам, независимо колко помага.

# 53
Здравейте от мен.
Гале докато си тук да ти кажа ако не си чела че днес има среща на майките от форума в Благоевград,така де на тези които пишем от града.Ако искаш ела аз ще се радвам да се запознаем с теб и с Димата.Съжалявам ако тук не е мястото да ти кажа това но днес в 18ч.е срещата в Виенската сладкарница. Hug
Надето тъкмо ми пише на скайпа от Лондон.

# 54
Привет и от топла Варна! Hug
Днес тук е пролет направо   bouquet

На Алекс сополите изчезнаха за 1 ден, но от снощи кашля  ooooh! Поне сам си пие сиропа, та не е зор лекуването Rolling Eyes
Момичета, Данчето и Стаси са в болницата  Cry Снощи се чух с нея, добре звучеше, Стаско спинкаше, обезводнил се е милия, влели му банки, нямал е Т, кръвната картина била ОК  Praynig Дано бързо да ги изпишат  Praynig

Ренка, и аз се надявах кътниците за след година, но...кой ли ме пита  Simple Smile С никои зъби не сме имали проблеми, 16 си излязоха от раз, без да разбера, като изключим лигавенето де Mr. Green, но тези кътници...явно много го сърбят, все търси с какво да ги почеше и да се успокои на цицата  Crazy Ами да изкарват и те и край  Naughty

# 55
Ето къде е зачезнало нашето Наде. И не се похвали Wink Джинджер, много поздрави и предай. А сама ли е заминала или със Стенли.
За Стаско и Данчето Hug

# 56
Привет, момичета.
С голямо закъснение, но честит бебок на Мисчето. Да ви е жив и здрав, и само радост да ви носи.
И на Бюти със закъснение - честит рожден ден.
Пламен ще тръгва на ясла след 10-ина дни. Оня ден майка ми каза, че иска да тръгва на работа и решихме да го дадем по-рано от предвиденото. При нас проблеми с яслите няма и за 2-3 дни, докато направим изследванията, и можем да го запишем. Но пък в групичката, в която искаме да го запишем има карантина заради варицела и най-рано на 27.11 ще може да тръгне. Та сега свиквам още с мисълта, че вече ще ходи на ясла. Сега като го питам иска ли да ходи на домчето при други дечица и казва - да, ама като знам какъв ще е рев и не ми се мисли.

# 57
  • Варна
Дано Стаско се оправи бързо Praynig Как са стигнали чак до болница?! Ужас направо!
Таз мойта кривотия хич не се трае! Кви бяха тия зъби, кво беше това чудо. Направо характера му се промени ooooh! Инати, инати...
Аз отдавна си мисля, че само се лигавим Mr. GreenМне като ме извикаха преди година на работа за 2-3 дена, ква майна им теглих и хич не отидох Mr. Green
Николай симетрично си сцепи клепача и челото от другата страна. Добре, че не рева много.
Почти е отказал обедния сън и направо лудост у нас. Тази седмица бойкотира и обяда, тъпче бисквити.

# 58
Tuk sam, momiceta  Hug
Mnogo mi lipsvate,cak sega imam net. Sled malko kato prispa Stenli shte pisha povece i shte ceta.
Kade e kredora?

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 13:37 от Nadeto

# 59
  • София
Аги, супер за партито! Така и аз няма да се притеснявам за прибирането ми от Сандански. Heart Eyes Остава само месец Party

Милия Стаско, бързо да се оправя. Али и всички болнички да оздравяват.

Наде, привет! Хайде, чакаме да разказваш.

Общи условия

Активация на акаунт