Отговори
# 30
Честит рожден ден на Бюти и от нас! Много здраве, щастие и късмет.

# 31
Бюти, честит празник! Бъди много весела, здрава и щастлива!   Hug

Енви, едно време като ми паднеше зъб и излизахме или на балкона, или баща ми/майка ми отваряше прозореца и викайки "На ти мецо болен зъб, дай ми здрав!" го мятаха на покрива на блока Mr. Green на последен етаж сме все пак.

Красе, разделете помена и празника, не за дрго, а защото не може тъгата да се извърти в голяма радост и ще се съсипе празника на детето! Мое мнение е, не от суеверие. Няма какво лошо да се случи толкова, дядото винаги мисли доброто на своите внуци Hug и те трябва винаги с добро да си спомнят за него. Но все пак двете събития не е редно да са в един и същи ден.Помените се отлагат, не е проблем. Peace

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 13:07 от Чаено момиче

# 32
Енви, честито 1во паднало зъбче на Пепи  Hug
Красе, дано успеете да разделите празника на детенцето от помена  Praynig
Мимка, лошото е при нас, че и Алекс не търпи нищо по моята коса  Mr. Green и май ще я подстригвам лекичко (поне педя-две  Sunglasses ), че така не мога да ходя  ooooh!
Болничките, давайте "отчет" как сте  Praynig

# 33
  • Русе
Бюти, Честит Рожден Ден!

Честито ОТ-зъбване на Пепи! Laughing Брееей, едно време в 1-ви, 2-ри клас си сменяхме зъбите, сега още в градината я сколасват... tooth

Смини, какъв отчет да дадем  Rolling Eyes...Днес пак се побърках!
Нали гастрото чу шум в сърцето на Преслав и ни прати на кардиолог - еми отидохме... Слушаха, слушаха и казаха, че звучи като дефект на предсърдието  #Crazy #Crazy #Crazy. После го гледаха на видеозон (аз вече - ни жива, ни умряла cry) - оказа се, че няма порок  Praynig - шумът идвал от едно допълнително мускулче в кухината на лявата клапа(или камера), което вибрирало - уффффффф  Crazy! Аз по принцип хич не бях се стреснала от тоз шум, щото и аз съм имала, ама като ми каза, че звучи точно като истински дефект, а не като физиологичен... smile3515
Иначе си продължава с коремните болки и диетата  Sad. Изследванията ще станат в понеделник, но според гастрото ще са отрицателни - приличало на постинфекциозен гастро-ентерит, който можел да се влачи до 6 месеца... smile3514
Дилянката продължава да кашля и днес пак беше леко прегракнала Tired - изолираха някакъв стрептокок, който не бил патогенен и вече няма какво да й предписват. Алерголог я гледа - няма съмнения за нещо такова. Понеделник, живот и здраве - на ясла. Confused

# 34
  • Русе
Мимка, взе да посвиква Дилянката с фиби и ластици (т.е. удължи времето на търпимост до 5-10 минути Laughing) - ама, ние почти всеки ден и правим прически - най обича тати да я фризира. bowuu

Бабълче, дано не е нещо сериозно  Praynig! Аз и преди съм писала, че с Преслав имах зверски болки в коленете след раждането - сутрин докато се раздвижа и при всяко сядане/клякане - ставане. Правиха ми снимка на ставите - нямаше нищо. Като го отбих, мина без никакво лечение и предположиха, че е било нещо хормонално... Thinking

Аги, забравих да те поздравя за прекрасното заглавие и оформление!  bouquet - Гледай каква муза те обзема като трябва да пазиш леглото - ти пазиш ли го изобщо? Wink

# 35
  • София
И при нас положението днес не е розово - Вальо е подсечен, не е ял от ден и половина и вече втора нощ не е спал.  Sick Както уж му се мотаха зъбите и не излизаха, така за 2 дена имаме пробили 2 предкътника и 2 кучешки.  ooooh! Сега си знам процедурата - един месец неядене и постоянен рев. Това дете при предишните зъбаци се стопи, сега съвсем ще заслабне, а и без това не е от дебелите, с дрехи, обувки и пълен памперс беше 11кг.

Енви
, а постоянните зъби по-лесно ли излизат или пак е такъв зор?

Леле, Иленски, какво си преживяла!  Hug Добре поне, че с пуйчо всичко е наред!  Peace

Бабълс
, и аз наскоро имах проблеми с единя крак, с повече почивка и витамини се оправиха нещата. Дано и при теб да спрат оплакванията бързо!

Някой спомня ли си, как се правеха онези разтегателните хартиени гирлянди?

# 36
Ренка, не мисля, че са проблемни постоянните зъби. Поне аз нямам такъв спомен за моите си. Thinking

Нашият здравословен отчет ще е утре, да не ни мине котка път! Mr. Green

# 37
Чести рожден ден на Бюти, с пожелание за много щастие и любов   bouquet

Бабълче, стискам палци да не е нещо сериозно.

Мимка, никакви ластици не слагам. Подстригвам упорито горе-долу през месец, за да се сгъстява и изравнява, а не да стърчат бебешки тънички кичури, че не обичам. Сега има много гъста и жива коса, като на голям човек. Доста повече отколкото на снимката в аватара ми (която е от повече от половин година, май е време да я сменям с нещо  Thinking)

Постоянните зъби не са така болезнени, понеже излизат в готови дупки, не цепят живо месо. По-близо  до перипетиите на бебоците са по-късните драми с мъдреците.

# 38
  • София
Поздрави!

За аспирина - да 12 или до 16 години беше, но не давайте!

За ластици и шнолки - и Лора не търпеше! До скоро! Flutter

За млечните зъби
- ние викахме Фейта на зъбките, но само за първите 4 зъба, предните, защото иначе тая фея ще се разори!

Честит рожден ден, Бюти! Вечно "бюти" бъди!

# 39
  • София
Момичета, тревога - 15,12 е работен ден, а ние имаме запазен час за Коледно парти! Какво правим?

# 40
Ааааа, Иленке! Пазя аз леглото с един млад чужд хубавец! Пием коктейли, а той от време на време става и сменя пампито на Тони, храни го и пак се мушва в леглото! Joy Ей така пазя леглото всяка нощ в сънищата си! Blush

Ходих на ехокардиографията, сърцето ми е в норма, има някакви недостатъчности, но не казаха да са фатални, може би са допустими. Whistling
Пия Аб, сироп, хапчета за сърцето и пазя...дечурлигата.

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 18:37 от Чаено момиче

# 41
Момичета, нямам време да ви изчета, но обещавам ще наваксам скоро. Трогната съм от темата и вниманието. Чаена, нямаш равна  bouquet, изненада ме!
Аз съм на работа уж за малко и ме нападнаха с документи и съм тук вече два часа, не мога да се измъкна. Обаче сега бързам и не мога да ви чета. Исках само да вляза да ви кажа, че с малчо сме добре, ще пиша повече и кача снимки при първа възможност. Прегръщам си, липсвате ми Hug!

# 42
  • София
Благодаря ви, милички!
Почерпете се за мое здраве!!!
Наздраве

Чаена, радвам се, че нещата при теб не са сериозни!!! Simple Smile
Иленка,при кого ходихте на кардиолог?

# 43
Аги, ще ме умориш Joy hahaha Joy

Иленка, хайде нещата и при вас да се оправят. Обаче ми е чудно как го измъкваш всичкото това инфо от докторите. Трябва да ми проведеш курс на обучение.

# 44
Хайде, втора за деня! Mr. Green

Нашият здравен отчет няма да е така професионален, като на Иленка. Wink
Велина е здрава и от днес пак е на ДЯ. Реве ужасно много, макар 3 дни у дома, да се хилеше на разказите ми за ДЯ - днес още от колата.
Петър е със запушен нос и понакашля, без Т. На ДГ е. Чудя се, какво да му давам.

Миси Hug, каква работа, бе момиче!? #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт