Отговори
# 15
БЮТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
КРЕПКО ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И ОПТИМИЗЪМ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ДНЕС!

Hug Heart Eyes Hug

Бабъл, дано не е нищо сериозно! Praynig

Снощи падна първото зъбче на нашия батко. Извади си го съвсем сам и без рев, докато ядеше ябълка. Голямо събитие!
На единия му падат, на другия му растат зъби! Laughing

Последна редакция: ср, 14 ное 2007, 08:49 от envia

# 16
  • Варна
Честит Рожден Ден на Бюти!

И мен ме мъчат старите ми кокали. А в 8-9ти месец едвам успяваха да ми носят туловището. Когато започнха контакциите ме улекваше само докато ходя, ама като ме боляха краката. Мани, едвам се влачех. Сега като се разваля времето двамата с мъжа ми почваме да охкаме Mr. Green При нас е от влагата в града, почти всички сме ревматични Mr. Green
Откак имаме повечко канали, узаптявам звера с Animal planet действа у нас Mr. Green, сбират се повече зверове и им е гот!
Я, да попитам нещо. Баба ми пак прави глупости, сега искат да направят помена на дядо на един ден с рожденния ден на племенника. На обяд помен, полсе РД. АЗ съм против, брат ми също. Ама бабета съвсем се бръмнал. Гадно ми е, все пак е малко дете...

# 17
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден, Бюти!
Много здраве и любов, да си обградена само с положителни емоции и скъпите на сърцето ти хора винаги да са до теб!
Желая ти прекрасен празник днес!

# 18
Красе, не вярвам в суеверия никакви, обаче чисто практически - нито поменът ще стане помен, нито РД-РД. По-добре, да се разделят и според мен! Peace

# 19
  • 2 етажа над тавана

Бабъл, а какви са ти оплакванията?
Аз също съм със ставни проблеми, но засега няма сми да се изследвам, защото няма да мога да се лекувам близките месеци  Tired

Юлче, общо-взето оплакванията ми са следните - костите в тазовата област като постоя по-дълго време седнала така ме болят, че ми иде да вия от болка. Същото е и сутрин  - докато стана и се раздвижа. Все едно костите ме болят отвътре някак си. На моменти ме боли и в коремната област като от бъбреци или апендицит. Много е гадно - не мога да се наведа, не мога да клекна, да седна, да гушна Маги, въобще - като скована съм.

# 20
  • София
Добро утро!

Мерси за аспирина - и аз знаех до 12 г. че не се пие, но вече взех да се съмнявам след техните настоявания. За още по-достоверно ще питам и педито.

Бюти, Честит рожден ден!  bouquet

Енви, честито ви първо паднало зъбче. Имаше нещо което се казваше като се хвърля на покрив, нещо за някаква сврака ли беше... newsm78

# 21
  • Варна
Красе, не вярвам в суеверия никакви, обаче чисто практически - нито поменът ще стане помен, нито РД-РД. По-добре, да се разделят и според мен! Peace
И аз така мисля. Вече проведох първите преговори, сигурно ще разделим. Дядо ми почина 2 дена преди моя рожден ден, така и не празнувах. Милия ми дядо поне не си отиде на самия ми рд Cry

# 22
  • София
Честит Рожден Ден на Бюти!

# 23
  • София
Бюти, честит рожден ден! Всичко най-хубаво и весел празник!

Разгледахте ли новия outlet център в Младост4? Няма много магазини още. Само Реа намаза с шал и шапка на Rucanor за 10лв. Има и игрален център за деца, който Реа много хареса. Обаче е толкова шумен, тръгнах си с главобол.

Приятен ден на всички!

# 24
РениJoy
има съвременна версия, "благодарение" на филмчетата и книжките за Франклин - идва фея на зъбките, която взема зъбчето и оставя подарък. Снощи се отчела феята и при нас - добре, че имах нещо подръка.
Wink

# 25
Бюти, честит рожден ден.Здраве, усмифффкки и любоффф bouquet

Бабъл, дано е нещо несериозно.

Енви, честито паднало зъбче на Пепи hahaha tooth

# 26
До момичешките мами, малките кукли търпят ли шноли, ластици и т.н. по главите си

# 27
  • София
Преди търпеше, но отдавна не съм й слагала и отвикна и сега я дразнят.
Номера е да забрави, че има нещо на главата си. Като й сложиш я залисай бързо с нещо.

Енви, наистина са нови тенденциите за зъбите. Mr. Green
Сетих се какво казвахме ние с брат ми като малки: "На ти сврако старо зъбче, дай ми ти железен"  Joy

# 28
Мирелка, не търпи. Ходи си проскубана и неприличаща на момиченце. Все и се заканвам, че ще я подстрижа. Бритона и го клъцнах де. Но сега е време за шапки, до пролетта се надявам да се промени  Wink

Рени Mr. Green

# 29

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БЮТИЧ!!!
ВСИЧКО НАЙ-НАЙ ОТ СЪРЦЕ!

Общи условия

Активация на акаунт