Отговори
# 210
  • София
ЮЛЧЕ, ЧЕСТИТО! БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ!   bouquet

Емо е страхотен!  Heart Eyes

Ето нови наши снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54397&photo=32
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54397&photo=33

Ето и на бебето на нашите познати, днес ги изписаха. Страхотен е и аз го изкъпах!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54397&photo=34

# 211
4естита рожба юле   bouquet  Много да ви радва, да расте послуШен, умен, кротък и красив като батко си  Hug 

Ах, 4удесна новина Heart Eyes

Реа, 4удесни снимки  Heart Eyes  Ра4е, датата не се отваря от 4ужбина  Sad  И аz тъкмо ка4вам два клипа от преди 2 седмици  Whistling  да видите моята фурия как реди пъzели  Wink

# 212
Юлче, честито!!!
Да са ти живи и здрави двамата юнака и много да ви радват!!!

Аз май доста съм изостанала с новините. Има ли и други втори бебета от априлската дружина?

Рали, смятам да дойда на новогодишното парти. Нямам търпение да видя всички малчугани.

Онзи ден Деси ми беше на гости с Кало и направо онемях......... та той говори! Толкова беше сладък. Марти и досега не казва дори "мама", все вика "тата". Иначе разбира всичко, но май скоро няма да проговори, не че се притеснявам де.

# 213
Честит втори син Юле,да ви е жив и здрав малкия Дани,да расте умен и красив,да е добро и послушно бебче!На теб бързо възстановяване,вече ме настигна по броя на любимите мъже в семейството,бъдете много щастливи всички!

Раче,този Емо много спортува,страхотен сладур.
Ramama хубави снимки и твоята красавица и малкото сладко бебче са много готини.

# 214
Хайде да ви покажа как Милена реди пъzели  Wink  За съжаление zаписа прекъсна, та zа това има първа и втора 4аст  Wink

# 215
Хайде да ви покажа как Милена реди пъzели  Wink  За съжаление zаписа прекъсна, та zа това има първа и втора 4аст  Wink
Ау, Татянче, много е бърза Миленка! И колко е пораснала... Mr. Green

# 216
Страхотна е Wink

# 217
Добро утро! Grinning

Раче, Емо е страхотен спортист!  Heart Eyes Ама как не пада от туй чудо!?

Рамама и Реа - хубавици!!! Hug

Татянка, Милена е страхотна!  Heart Eyes Най-ми хареса с трактора. И хубава музика й пускаш! А този немски - какъв балсам за ухото ми е, не знам дали си представяш. Аааах! Blush

Четиримата сутрин все по-бързо се оправяме. И периодът ми на умиление от сутрешната порция рев на Велина - преминава. Крайно време е, да започне, да се държи по-мъжки! Crossing Arms

Ясленските деца как ядат в къщи - имат ли апетит, капризничат ли!? Thinking
Вили тотално ми отказва всякаква храна, освен хляб и банани.

П.П. О, ама то заглавието ни своевремнно промемено! ooooh! Аги -   bouquet!

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 09:05 от envia

# 218
  • София
Добро утро момичета!  Hug

Страхотно е нашето Юле нали?! Каза, че може още няколко пъти да роди до вечерта (вчера)!

Танче, Миленка ми скри шапката, браво на детето!  Hug

Ние току се оправиме, току пак нещо се случи. Вчера ужким, 4ти ден от изписването и мислех, че нещата вървят на добре и шефчо се одриска яко, вдигна Т - 38,2, отказа да яде... Аз още не съм събрала сили от стрес в болницата и това ми дойде изключително нанагорно. Да чукам мнооого силно на дърво, от вчера вечерта не е дрискал, нито е вдигал Т, спа добре... Така ми се е свила душата, знам, ще ме разберете.
Много ме притеснява, че утайката, СУЕ му е 46. Кой е вещ в успокояването по този въпрос?

Желая здраве на всички ви, целувам ви и гушкам мнооого силно!  Hug Hug Hug

# 219
Данче  Praynig всичко да е наред вече със Стаско! Hug
Открила съм новата тема, нека чака, ако има забележки - пишете. Peace

# 220

Ясленските деца как ядат в къщи - имат ли апетит, капризничат ли!? Thinking
Вили тотално ми отказва всякаква храна, освен хляб и банани.
При Кало няма разлика, хапва си както преди, само дето от една седмица иска сам да се храни и доста добре се справя с улучването на устата си Wink

# 221
Юлче, честит ви втори син!
Да ви е жив и здрав!

Данче  Hug

Филапа нещо ми се губи.

# 222
  • София
Добро утро!

Данче, има такива гадни периоди с болести на куп. Ще мине всичко. Утайката е доста висока, но при болест е нормално, заради възпалителния процес. Соня също беше с утайка 35 и лекарката иска кръвна картина сега като е здрава.

Миленката е разкошна, много ме изкефи.

# 223
Добро утро и честит празник на всички, днес е ден на християнското семейство! На вас и вашите семейства много здраве, щастие, любов и късмет!

# 224
  • София
Добро утро!

Юлче, честит син и както всички преди мен са ти пожелали да те радва и слуша много!

Честит ден на християнското семейство, нека всички бъдат сплотени и щастливи заедно!

Общи условия

Активация на акаунт