Отговори
# 225
  • софия
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ СИНА НА ЮЛЧЕТО smile3525

# 226
  • 2 етажа над тавана
Момичета, няма м възможност да пиша - Маги е болна, някакви страхотни водопади от сополи, направо едвам диша.

Дайте идея за бабешки илач за да спрат по-бързо тия сополи. Сега й капя витамин С, ама тая нощ милата така се давеше, направо ужас. И пада един истеричен рев. И се тръшка, защото й е трудно да цока.  Милото ми дете, никога не е било така зле Tired

Миленка е страхотна, фурия голяма в реденето на пъзели. Mr. Green

И Реа и бебето също са толкова сладки.

# 227

Юлче, да ти е жив и здрав Даниел! Безгрижно детство, много радост и много детски усмивки му желая. На теб бързо възстановяване и големи забавления с двамата ти сина!

Вчера цял ден чаках новината и накрая като излязох тогава са я съобщили.

Енви, като се върне Димитрина не мога да й смогна на ядене. Направо се чудя там хранят ли я. Постоянно иска да яде.

Вчера, уж е заспала в яслата и в 13.45 ме извикаха да си я взема, събудила се и била неспокойна. Днес трябва да звънна в 2 да видя дали пак не е будна и пак да си я взема. Ами да я успокоят и да я приспят отново, ама .....

Бабъл, от вит.С изсъхва много лигавицата, имай го предвид. Иначе физиологичен разтвор на 15 мин. Гледах по телевизията и клеева тинктура 10 капки на 10мл физ. р-р, капеш на 2 часа някъде, но това нещо адски щипе. Ако намериш клеев сироп може би ще е по-добре.

# 228
  • софия
Момичета, няма м възможност да пиша - Маги е болна, някакви страхотни водопади от сополи, направо едвам диша.

Дайте идея за бабешки илач за да спрат по-бързо тия сополи. Сега й капя витамин С, ама тая нощ милата така се давеше, направо ужас. И пада един истеричен рев. И се тръшка, защото й е трудно да цока.  Милото ми дете, никога не е било така зле Tired

аз последния път с хомеопатия се справих...и съм много доволна. имам си книжка-ръководство за симптомите....обаче не смея да препоръчвам за друго дете...експериментите върху мойто чаве Laughing

# 229
  • София
Бабъл, знам че се капе сок от суров лук, но сигурно и той щипе.

# 230
  • 2 етажа над тавана
Лука не беше ли за уши newsm78

# 231
  • София
Ели, майка ми лекува сополи със свинска мас в нослето - отпушва веднага.

# 232
Бабъл, мисля че е най-добре да пръскаш със Стеримар в носа, после се напъвате да изтече нещо от него/обикновено Тони след няколко минутки кихва ужасяващо/ и слагате капки за нос.Мукосептонекс стават за нашите деца, а те са на година и 7-8 месеца, може и Низита капки /но не казвай в аптеката на колко е детето, че са за над 2г/
Пръскаш, тече, слагаш капки! Hug Дано й мине, аз като знам на нас колко ни е гадно при хрема, горките ни бебоци! ooooh!
Със стеримар промивай на час-два, после разреждаш промивките и така. Той е под налгане както знаеш и хубаво чисти синусите.

# 233
Слагам следобедното кафе! Grinning

Поводите - РД на баща ми и Денят на християнското семейство!

# 234
Енви, да е жив и здрав татко ти!

При вас как е в ДЯ, ако се събуди детето докато спят другите - мен пак ме извикаха да я взема.

# 235
Благодаря!
Но и да ме слуша, нали!? Mr. Green

Ама защо те викат - да я занимават, да я изведат от спалното!
Или много плаче!? Thinking
Вчера Вили спа за пръв път. И тя се събудила преди другите, но в такива ситуации тя си лежи и неудържимо си смуче палеца, така че в това отношение - няма проблем.

М/у другото, вчера ме подведоха, да отида още в 15 ч, естествено беше изключително рано и всички спяха, та се наложи да ходя пак след 16 ч. НО от спалното помещение се повдигна едно перденце - лелята да ме види, коя съм, но се повдигна по такъв начин, че съм абсолютно сигурна, че и самата леля поне лежеше. Не се бях замисляла за такава опция!? Но пък и нали ви казах, че лелите са ни стари и дебели. Има и една млада, която обаче има най-неадекванто поведение. Веселба!
Joy

# 236
Енви, да ти е жив и zдрав татко ти и да те слуШа  Mr. Green

Мерси zа овациите zа Милена  bowuu  Пъzелите са й голямата страст. Мислих си, 4е просто е zапомнила кое пар4е къде отива и 4е zа това е толкова бърzа, но миналата седмица при педито имаШе едно друго, което не го беШе виждала никога преди, и пак го реди от рас  Shocked  Сега търся неЩо по сложно zа Коледа  Wink

Бабъл4е, стискам палци zа скороШно оzдравяване на Маги  Praynig

В таzи връzка.....на Милена неЩо не й минава. Носът не те4е, но има оЩе секрет, 4увам го, хърка, явно слиzа на долу. Продължавам с капките, но какво друго мога да направя?  newsm78

Дан4е, стискам палци  Praynig   Hug

Рина, Филипа е добре  Peace

Който е поръ4вал от Кидо, моля да погледна новата тема  Peace

# 237
  • Русе
Привет!
Много сладки Емо и Миленка на клипчетата! И другарчето на красавицата Реа! Heart Eyes

Много Hug на Стаси и Маги! Дано се оправят бързо душичките! Praynig

Енви, още дълги години да ви радва таткото ти!  bouquet

Дилянката си хапва много добре вкъщи (пу-пу, на мама ламята  Wink), на яслата също всичко изяжда, ... въобще, където види манджа, се нарежда с вилицата да яде  eat.

Диди и днес е била много спокойна в ДЯ - само дето влиза и излиза с рев  Shocked.

Гале, за Преслав веднъж(за година и половина) са ме викали, когато се е събудил следобяд (нещо го боляло, пищял и беше събудил всички). Диди, живот и здраве, ще преспива от другата седмица. По принцип, първите дни искат да се обаждаме по обяд, както и да имаме готовност да си вземем детето по-рано ако е неспокойно. Ако сАмо се е събудило, го шъткат да кротува и обикновено не безпокоят родителите. Simple Smile

# 238
Каза ли на мъжа ми, абе не плаче силно само хленчи, ама да не събудила другите. Оф, незнам ще я караме така, няма да се разправям, ама незнам докога ще продължи.

# 239
Юлче, да ти е жив и здрав юнака   bouquet Много да ви радва и да е много щастливо дете  Heart Eyes Бързо се оправяй и те чакаме на линия скоро!

Милена е страхотна, а как само си пляска сама  Hug
Реа и мама са страшно фотогенични и сладки  Flutter
Аз на Емо направо си му завиждам  Crazy искам и аз такова чудо  Crossing Arms
Честит празник на християнското семейство на всички, много любов и винаги да са щастливи и сплотени  Heart Eyes
Честит РД и на таткото на Енви, да е жив и здрав и още дълго да им се радва!
Много целувки на болничките и бързо да се оправят.
Момичета, искам да взема на Стенли едно от тия бюрца с инструменти на него и тук го има на Блек енд Декер и много ми харесва, но няма да имам място в багажа да си го донеса........виждал ли го е някой в София и къде и за какви пари?

Общи условия

Активация на акаунт