"ДЕКЕМВРИйските деца щастливи играят с есенни листа красиви."

• 12 759
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
Козметика ползвам на Бюбхен, само дето Пешеходке, нашата много бързо свършва ?!  newsm78
Вие вашата от къде я купувате ?  Wink Laughing

Ми аз нали съм малко чалната на здравословни продукти, пък шампоана е един напълно "натурален, естествен, природен" тюркоазеносин цвят и мнооого му се дразня, та често го пропускам при къпането... Кога ми е "далече", кога "забравям" - бе, търся си поводи да не го ползвам! Пък от друга страна ме е яд, че не свършва...!

на Sebamed, много съм доволна, 150мл. стигат за 6-7 месеца Peace

НА, виде ли, че не сме само ние! Mr. Green

# 226
  • Бургас
Ама верно сте много икономични, макар, че и нашето Тео не помня от кога го ползваме. Беше на прИмоция с памперсите май и аз зян да не става...... го ползвам, пък и не мога винаги да си позволя Клоран например, на която аз съм привърженичка...... /що в женски род я сложих  newsm78/.

Зизу на лични верно мое да пратиш само по три съобщения наведнъж. Обаче аз имам доста от имейлите на хората /нали ми пращаха снимки за колажа Mr. Green/, да не кажа на всички, та това ми хрумва на първо четене - разпращане на един вид покана по мейла /имам даже готова такава....../ с молба за отговор. Който отговори го включвате....... Друг е въпроса колко от тях ще си чекнат мейловете...... newsm78 ама ми се струва добър вариант......

Айде лека нощ, че то се съмнало кажи-речи вече.... smile3507 smile3524

# 227
Добро утро от мен!

Днес се събудих наспала се в 6:30 и чак не повярвах, цяла нощ не съм ставала, ама дали щото Лазар си е спал или просто не съм чула и баща му го е обгрижил. Важното е че в момента всички спят пък аз пия кафе и си ровча в нета!
Много нещо сте изписали, браво на вас, беше ми приятно да ви изчета.
По актуалните теми да се включа - за къпане ползвам мустела пяна и шампоан за коса и тяло, за мазане на дупето пак мустела, тялото не мажа от лятото. Скоро си взех кремче за студено време, но на Klorane, че мустелиното не го одобрих по мострата. И аз ги ползвам по много време, поне по 7-8 месеца, пяната ни е от раждането и още има, пък аз къпя всеки ден. Дупето при всяка смяна, там са отишли досега 4 тубички от големите.
С плодовете сме като всички останали, само не бях се сетила да давам сам да си ги хапва, все му ги държа за да не се задави, но ще се осмеля и аз вече.
За РД бройте ни и нас през януари предпочитам, но каквото и както решите. За подарък сам измислила кола някаква голяма, дето става да се бута и да се вози на нея, има едни на chicco 5 в 1, но не съм ги виждала на живо, ще организирам бабите и дядовците да съберем парички и ще си додам каквото не стига, че иначе малко скъпичка ми се струва, а други играчки имам с кашони от каката.
За тоалета все ще скалъпя нещо, и аз се изхвърлих като застудя и има много неща, които са подходящи за празника пък и много ни подариха и дадоха в заем, все хубави придобивки.
Празника ще е в къщи или в заведение, при нас приятелските деца са по-големи и в клуб не мисля че ще им е интересно. Пък и покрай НГ повечето ще са в разход.
За излизането излизам (по-често баба му излиза Simple Smile ) с дъждобран, че не се трае иначе.
Весел ден от мен и време за разходки!

# 228
Дубру утру, поспаланки!
Алекс стана в 4 часа, плака, плака, превива се от болки в корема. Накрая дадох Панадол, та накрая заспа.
Леееко му тече нослето, май второ зъбче е на път.
шемет, Алекс през деня спи 2 пъти по 2-3 часа. Вечер спи непробудно 9-10 часа.
Демек ако заспи в 20:30 се събужда в 5:30 сутринта.  Tired
Всичката ни козметика е медицинска. Къпя през ден.
От няколко дни започнах да мажа с кремче, но само крачката защото кожата му там е суха.
Иначе плодове си яде от как е захранен (аз захраних с каша към, която малко по-късно добавих плодове).
Ял е ябълка, круша, банан, манго, пъпеш, диня и праскова.
Понякога режа половин ябълка, набутвам я в ръката, а зверо цвърчи от кеф  Grinning
После маже из цялата къща, включително и плочките, които биват старателно облизани Grinning
Вчера купихме музикалната костенурка на фишер прайс. Мнооооого му хареса, не колкото празния кашон, но му хареса  Laughing
Преди два дни кръстницата му подари музикална ферма. Отваря и затваря врати и умора няма  Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 10:00 от shrew

# 229
  • София
Пуснах отделна тема за обсъждане на въпросите по организацията на общия рожден ден в София.  Моля, който се интересува, да се разпише там, за да не натоварваме излишно тази тема.
Ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=241895.0

# 230
Искам много да благодаря на Никки - винаги гледа да помогне! Hug
shrew- играчките ви са страхотни!Благородно ви завиждам!

# 231
За косичката ние ползваме шампоанчето на Чико - мноого хубаво мирише, става и за тяло, но за тяло сме с WELEDA, козметика, която внесохме от Германско, щот сме на хомео...

magesta, просто нямаш равна, душа, разсмиваш ме до истерия...  Hug

А къде в СФ има такива хубави играчки на Fisher Price - освен май в Малечко имаше..., къде още  ??

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 17:29 от шамЕнет

# 232
Привет и от нас със Зори! Ох, моят курс по испански свършва другата събота та ще има малко отдих и за мен  Grinning
За къпането ползваме един гел на Бюбхен за коса и тяло. След баня се мажем с овлажняващ крем на Бюбхен и през лятото ползвахме слънцезащитен крем пак на същата фирма. Това заедно с кремчето на Пенатен, Бочко и Здраве ни е цялата козметика. Гледам обаче да не я мажа често и без причина защото козметика - козметика, ама си е химия.
Относно рожденият й ден - ами планува се за у дома. Ще бъде в мнооооого тесен роднински кръг (бабите, вуйчото с вуйната и евентуално лелята с братовчедчето - ако са си в Бг) и мноооооого приятели. Мисля да украся къщата с балони, надпис за рождения ден и да има шапки, пищялки и такива джаджи за атмосфера. В хола и стаята сме предвидили доста празно пространство и ще сложим и в двете стаи шведска маса. И всеки да се оправя. И без това с голямата бройка деца ще е лудница, та хич и не смятам да правя някакви официални маси  Grinning А менюто - предимно сухи неща (не ми се стържат от килима размазани салати) - солети, пуканки, чипс, тортия, луканка, салам, кашкавал, готови сладки и сандвичи от франзелки за разкош, е и тортата разбира се  Grinning Сокчетата и напитките са си стандартни. Пък да видим какво ще стане  Laughing

kundurdjieva Ние май наистина сме категория "муха", голям зор беше да й намерим буйки защото крачето й е малко. Тези на Колев и Колев са ни не знам колко номера по-големи. Но пък за сметка на това си амортизираме дрехите дълго, упорито и съвсем ефективно  Laughing

# 233
  • Варна
вижте ни на 11 месеца
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=189134&photo=19
ще я пращам в електрото,казвам ви  Mr. Green

# 234
  • Бургас
Кундурджиева сега гледах снимките на малкия от творческия хаос - явно всички деца имат еднакви играчки - Стеримар,  памперсите, сапунерката и кабела на тати....., тая снимка все едно у нас е парвена  Joy
Вержи Лорка е невероятна

# 235
vmitkova Мерси за изчерпателния отговор.    bouquet Направо ми даде надежда, че може да се получи веселба и в къщи, защото вече си мислех, че всички ще празнуват в заведения. и ме подсети, че не съм се замислила за украсата.  Thinking
А за играчките ми рекламираха масичката на Чико със пяното, животните и конструктура. Била удачна за игра до към 4 годинки.

# 236
Пижулинка То в заведение е по-удобно защото не се занимаваш с такива приготовления, обаче...мойто шило не го виждам да седи мирно за повече от 30 минути, проблемът с цигарите също не е малък, а пък за детски клуб ми се вижда още малка. Та нали знаеш...важно е сърце да е широко. Иначе с подходящата украса и добри и усмихнати приятели празникът със сигурност ще бъде хубав. Успех и на вас. И после ще показваме снимки  Simple Smile

# 237
За играчки честно казано не съм мислила. Аз обикновено купувам играчки от магазините Марсел. Имат прилично разнообразие, качествени са, рядко предлагат недомислени неща. За съжаление цените са им доста понадути. Имат едно детско гърне (като моноблок, с абсолютно всички екстри, дето се казва и възрастен спокойно може да си свърши работата там) - предлагат го за 99 лв, а една приятелка го е виждала в немски сайт за 18 евро. Смятай какви са им надценките. Но...се намират и много приятни неща на поносими двуцифрени суми. Та мисля пак там да се отбия и да видя този път какво ще изнамеря   Laughing

# 238
Шеменет, играчки на Fisher Price съм виждала в Премама и Хипо ленд.
За рождения ден ние мислим да съберем малко деца в един клуб, но ми се прокрадва мисълта и да си останем вкъщи. За тоалета още не съм решила, но ще се постарая да намеря нещо подобаващо. babydust7

# 239
Здравейте, момичета!
Много сте изписали. Сега ще ви почета малко.
Мойта мома расте и се развива прекрасно. Общителна и любопитна е. Правим опити да ходим.   bouquet Цвете за всяка от вас.

Общи условия

Активация на акаунт