Детски рожден ден във Варна- 2

• 106 920
  • 834
  •   1
Отговори
# 450
Ами ако не заспазваш барбекю, разчиташ на кетъринг и поляна, пак ще ти дадат ли маси?
Да, ще ти дадат. Някаква цена беше, нашите познати казаха, но не си спомням. НЕ беше никак безбожна.
Тенкю  bouquet за инфото, за тая година така съм намислила РД-то, по-лежерно да е...
А, клоунадата мисля да събера мнения за Парти Джак, щото миналата година клоунесата на Мимо не ми хареса, много притеснено момиче, много суха беше някакси забавата...
Давайте мнения за Парти Джак или каквото друго се сетите?

# 451
Ами ако не заспазваш барбекю, разчиташ на кетъринг и поляна, пак ще ти дадат ли маси?
Да, ще ти дадат. Някаква цена беше, нашите познати казаха, но не си спомням. НЕ беше никак безбожна.
Тенкю  bouquet за инфото, за тая година така съм намислила РД-то, по-лежерно да е...
А, клоунадата мисля да събера мнения за Парти Джак, щото миналата година клоунесата на Мимо не ми хареса, много притеснено момиче, много суха беше някакси забавата...
Давайте мнения за Парти Джак или каквото друго се сетите?

на много РД с тях съм била. никога не са ми харесвали
ти клоунеса ли търсиш? не искаш ли мъж? много добро впечтление по телефона ми направи фирма "Пер Тито", организират мускетарски, пиратски партита.
Та ми се искаше нещо като тееатър с кукли или детски песнички Моля ви,споделете ми,ако някой е ползвам подобна анимация?
в началото на темата бях дала координати на 2 дами от кукления театър, сега ще погледна, ако не съм ги дала да ги напиша пак.
не съм ги дала:
допълвам още фирми:
дамите от театъра: 0889261197, 0888263443
Тито: 615701, 0898559036-pertito.com
Сбъднати мечти-0887557319-partyvarna.com
"Фиеста"-611392, 602949, 0888436289
ако иска някой модератор да ги допълни към първия пост

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 09:00 от very nice

# 452
  • Варна
Мисля, че от "Радост и усмивка" правеха РД с куклен театър, ето телефон: 304-859

# 453
Ами не, не държа на клоунеса, просто Мимо лятото не бил в Бг и имаха свободна клоунеса само. А тука се начетох на суперлативи за Мимо и сие... като цяло забавленията й не бяха лоши, но беше някак сковано и не успя да предразположи децата. Никой не искаше да бъде нарисуван, че трябваше аз да дам тон за песен Tired

# 454
  • Varna, Bulgaria
Аз тази година реших проблема по умуването къде да празнуваме рожденния ден на Валентина. Още в края на Май си резервирахме и предплатихме за барбекю в Еко-Парк-а. Наистина доста по-рано трябва да се запазва,защото се оказа, че на 31 Май , първото възможно свободно барбекю в уикендите е на 22 Юли! На нас нитрябва за 2 Август, така че този път успяхме.
Сега умувам за тортата, която най-вероятно ще бъде с картинка на Club Winx, понеже е голяма почитателка на феите.
Питах в Еко парка-наемане на барбекюза цял ден е 15 лв, освен това, знаете, че има вход, който димакините на празненството решават дали да бъде плащан от всеки от гостите, или те да си го поемат. Разбира се, за мен най-редно е, след като сме поканили гости, ние да си поемем входа, но не помня 1.50 лв или 2 беше на възрастен и деца над 10 години май..

# 455
  • гр.Варна
very nice ,Dahlia,благодаря ви за информацията   bouquet

А другата ми идея е свързана с подаръка-решили сме в чест на рожд.ден на дъщеричката ни да и подарим дръвче,което ще засадим в двора. Но не можем да се разберем-аз искам красив цъфтящ храст(трендафил,жасмин или т.н.) ,а таткото- вечнозелено дърво.  newsm78 Така,че приемам идейки и от вас   bouquet

# 456
  • Варна
Правих, струвах, обикаляхме горички и тревички, но не можахме да намерим нищо подходящо. В крайна сметка по ваш съвет проверих в "Анжелика" и в "Мишел". В "Мишел" не ми хареса отношението на персонала. Освен това  за 2-годишни деца единствено подходяща е пързалката. Иначе е много красиво. Спрях се на "Анжелика". Там е ново, чисто ... да не се повтарям. Но много приятно впечатление ми направи, че като отидох първия път търсех торта с Мечо Пух, но нямаха. На следващия ден като ходих да потвърдя вече имаха и Мечо Пух на торта. Тортата там излиза доста скъпичко. Почти двойно, но сигурно това е цената да не се занимаваш с глупости като транспорт.
Надявам се другата година и ние да си имаме местенце с райграс, че да си осъществя идеята.

Търсих покани, но нищо не ми хареса. Най-накрая сабственоръчно направихме с мойта щерка. Така разбра какво е покана, кого ще каним (искаше да правим покани и за Прасчо, и за Меца-мецана и други, но нали това са и приятелчетата  Simple Smile). Забавлявахме се много.
Ето резултата:
http://emmilly.multiply.com/photos/album/5#80

# 457
и аз смятам есента там да правя рожденния ден на марти, стана ми любимо заведение
много съм доволна

# 458
МЕЛ МАСТЕР
ЗА ПРИЯТЕЛИ
АКВА
КАМЕЛИЯ
Преки впечатления за кетъринг от тези заведения?
very nice, Пертито изглеждат обнадеждяващо Laughing
Знаете ли парти фирми, които да предлагат нещо по-различно от традиционните игри, танци и пиратски и индиански партита?
Приемам отзиви и за по-различни торти? Не тези дето ги предлагат Бекярова, Неделя, Вики...с два пръста сметана и още толкова платка, както и дебела захарна глазура, като преди това са ти бръкнали дълбоко в джоба? Ако ще давам пари, поне да е нещо уникално, 3-та година поред по 70 лв торта и то нищо особено Crossing Arms

# 459
Спрях се на "Анжелика".

Къде се намира това заведение?

# 460
бл 68 чайка, зад х.  планет

# 461
   Здравейте! Искам да направим втория рожден ден на дъщеря ми извън къщи,
за да не се забучим пак в апартамент посред лято, но ми е трудно от 2000 км
разстояние. Laughing Бихте ли ми казали колко време предварително по принцип е
нужно да се резервира място в заведение, подходящо за деца (а кое ще е то,
нямам никаква идея все още, защото изобщо не ги знам ooooh!). Благодаря!

# 462
МЕЛ МАСТЕР
ЗА ПРИЯТЕЛИ
АКВА
КАМЕЛИЯ
Преки впечатления за кетъринг от тези заведения?
very nice, Пертито изглеждат обнадеждяващо Laughing
Знаете ли парти фирми, които да предлагат нещо по-различно от традиционните игри, танци и пиратски и индиански партита?
Приемам отзиви и за по-различни торти? Не тези дето ги предлагат Бекярова, Неделя, Вики...с два пръста сметана и още толкова платка, както и дебела захарна глазура, като преди това са ти бръкнали дълбоко в джоба? Ако ще давам пари, поне да е нещо уникално, 3-та година поред по 70 лв торта и то нищо особено Crossing Arms

Не мога да ти помогна с координати, но можеш в почти всяка сладкарница да си поискаш да ти направят нещо различно, стига да ти се плаща.
На моето момче тази година му направих еклерова торта, кремът беше страхотен, а блатовете еклери. Наистина беше уникална торта. Излезна около 5 лв парчето обаче, колкото и в скъпите сладкарници в София. Сладкарката ми каза, че и е отнело 2 дни само с моята торта, а тя е бърза и оправна, даже спокойно мога да кажа, че няма в Пловдив по-добър от нея, не е аджамия. Явно има за какво да струват толкова тези торти. Беше фондан с фигури, някои не толкова сполучливи, други много, беше прекалено накичена, защото моето дете искаше динозаври, акули, гущери, крокодили, лъвовете от Цар Лъв и други герои заедно. Няма как да стане естетически добре.
Ако ти се занимава, поискай да ти направят проби на няколко от тортите, които харесваш и си избери.
Аз също имам непоносимост към сметановите торти и никога не съм предлагала, нито продавала такива торти.
На повечето хора обаче не им пука, важното е да има нещо, да изглежда шаренко, пък какво е отвътре, няма значение.
Затова така са се изучили сладкарите.

# 463
Ако сте на открито, можете да зарадвате децата с истинско пони за рожденния им ден!   
http://a331533.obiavi.portal.bg/Poni_Zadetsko_Parti.html 

# 464
Ако сте на открито, можете да зарадвате децата с истинско пони за рожденния им ден!   
http://a331533.obiavi.portal.bg/Poni_Zadetsko_Parti.html 
Браво, че сте се сетили
Когато работех в чужбина на детски рдта, нямаше парти без понита. Верно, който се беше провинил беше на понитата, защото все трябваше да вървиш след тях и чистиш  Crazy, но пък децата ги харесват наистина. Браво, скоро в Пловдив и аз действам да предложа понита.

Общи условия

Активация на акаунт