Детски рожден ден във Варна- 2

• 106 950
  • 834
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Ние вчера направихме резервация в "Анжелика" за първия рожден ден на сина ми.

# 466
Каспър, благодаря ти, но се съмнявам, че във Варна ще ми направят нещо по така във всяка сладкарница Tired тука ги мързи да правят неща извън стандартите и да си създават допълнителни главоболия!
Ако някой от четящите все пак има идея да каже!
Поръчвала съм от Бекярова, Неделя и Вики.
Но искам нещо като тортата с мишките само, че не я правят във Варна. Естествено и вътре да ми харесва, да е с тънки платки, сиропирани и повече лек крем, не сметана, отгоре с каквото рожденика иска за украса.

# 467
tonika2006, според мен първите 3 рожденни дни на детето трябва да се правят в домашна обстановка, за да не се стресира бебока. това с резервциите и с организирането на РД за толкова малки деца винаги е будило у мен недоумение. та той е само на 1 годника! за кого го правите - за него или за някой друг? не плашете детето с излишен шум и фанфари. прекалено много хора и около толкова малко дете не е хубаво. съжелявам ако съм бил груб!!! да ти е живо и здраво детенцето!!!
 с много усмивки - Живко Grinning

# 468
Първите РД и аз не съм ги празнувала, и за двамата направихме пътуване в планината на първата им годинка. На единия просто така, а другия го кръстихме на Кръстова гора, че съвпадаше с РД-то.
Виж 2рия РД си беше доста буен и хахав, че си и разбираше от празник детето. Само дето все на несполучливи аниматори попадам ooooh!

# 469
Мила Афродита, не е проблема в аниматорите! проблема е че малките деца се плашат от НЕПОЗНАТИ! което е нормално, дори е задължително за тях. ако някой иска да забавлява 1-3 годишното си дете с аниматор, то той трябва да си наеме детска учителка(успех ви пожелава, почти невъзможно е!) или да забавлява детето сам/а.
 казвам всичко това, защото имам 10 годишен опит в забавленията за деца. не си правя реклама, просто споделям. толкова малки деца, имат нужда само и единствено от мама, тати, кака, бати, баба, дядо... с които да се търкалят, пъзлят, да гукат и да се смеят. появата на непознат "приятел" е шокираща и плашеща за тях.
   съжелявам да го кажа, но малко родители разбират това. всички искат клоун, който да забавлява бебоците, но никой не може да разбере, че на бебоците това НЕ ИМ ХАРЕСВА(понякога!).

скъпи родители, не натоварвайте малките си дечица с претенции за забавление. оставете ги да пораснат и тогава им дайте техния клоун. не е нужно да ги стресирате още преди да са им поникнали зъбки.

P.S.: с това си мнение не искам да обидя никого! просто споделям...

послепис на послеписа Grinning : не е мястото тук, но скоро в интернет, на един определен сайт, ще напиша и ще споделя с вас съвети и препоръки как, защо и с кого да организирате рожден ден на вашето малко дете. и няма да ви лъжа

# 470
Е, беше на 3 г, когато поръчах клоун, на 4 г клоунеса. Не можаха да разчупят леда. Предполагам трябва да са обучени и да предразполагат, ама ... знам ли...
Тая година се чудя дали да залагам на този вид забавления или да и оставя да бягат на една голяма поляна?
Ти препоръки може да нахвърляш и тука!

# 471
   И аз смятам, че аниматорите са за по-големи деца. Според едно изследване в немските болници,
100% от децата смятат клоуна в болницата (всяка си има такъв) за страшен. Joy
   Не ми казахте нищо за срок на заявка, а и търся нещо, което да има голяма поляна за игра, на
открито, защото няма къде да се денем и миналата година апартаментът се оказа тесен за игра
на толкова много деца. Simple Smile Може и на ЛС да ми препоръчате, няма да се разсърдя, защото
наистина ми е трудно оттук да избирам, а нямам много време. Praynig

# 472
Еко парка има поляни колкото щеш и няма нужда от резервация, освен ако не печете нещо на BBQ. Коя дата?

# 473
  • гр.Варна
Afrodita,  на Краевекспрес тортите не ти ли харесват. Не изглеждат перфектно детските ,но са вкусни.

# 474
Каспър, благодаря ти, но се съмнявам, че във Варна ще ми направят нещо по така във всяка сладкарница Tired тука ги мързи да правят неща извън стандартите и да си създават допълнителни главоболия!
Ако някой от четящите все пак има идея да каже!
Поръчвала съм от Бекярова, Неделя и Вики.
Но искам нещо като тортата с мишките само, че не я правят във Варна. Естествено и вътре да ми харесва, да е с тънки платки, сиропирани и повече лек крем, не сметана, отгоре с каквото рожденика иска за украса.

пробвай тортите на сладкарница "Гес", нашата за 4-я РД беше от там:

освен, че ги правят точно като картинката от каталога, са и много вкусни

# 475
Запис,че скоро наближава и ще го празнуваме във Варна Hug

# 476
   В средата на август ще е и не искам барбекю. А заплаща ли се там?
Като че ли прочетох само за вход на човек. Знам го къде е , но не съм го
посещавала след като го направиха - преди беше ботаническата градина
на СУ, където съм била и на практики през лятото. Simple Smile Ама там няма как да
имаме торта - ще се разпльока на Слънцето. Laughing

# 477
  • варненка от София
   В средата на август ще е и не искам барбекю. А заплаща ли се там?
Като че ли прочетох само за вход на човек. Знам го къде е , но не съм го
посещавала след като го направиха - преди беше ботаническата градина
на СУ, където съм била и на практики през лятото. Simple Smile Ама там няма как да
имаме торта - ще се разпльока на Слънцето. Laughing

За барбекюто трябва да си го запазите и капарирате, после плащаш вход на гостите или те си го плащат, както го решите. Лошото е, че особено за уикендите, трудно се намират места. Някой беше писал по-напред в темата, че е 15 лв за барбекюто, ако искаш прегледай пак предишните две странички.

# 478
   Благодаря ви, навих се! Ще видим какво може да се направи.  Hug

# 479
Афро, що не пробваш тортите на Амбелино? Аз лично съм доволна от тях. И всички гости досега са ми ги харесвали. Цените не са безумни, но и не всяка скъпа торта е задължително хубава Wink
А за аниматори-питай в "Празнувай с мен" (на първа страница има координат). Живко Драгостинов е там. Виж какво могат да ти предложат. За Цецо ли става въпрос?
В Портокал дали правят анимация извън заведението, питала ли си?
Дано успеете да си направите хубав рд!

Общи условия

Активация на акаунт