Детски рожден ден във Варна- 2

• 107 148
  • 834
  •   1
Отговори
# 480
  • Varna
Празнувахме 4год в пицария Joy, в кв. Чайка
Добре беше, доволна съм!

За тортите на Амбелино - досега винаги сме поръчвали от там и съм оставала доволна, но тази година бяха прекалили със сметаната. За следващия повод ще пробвам торта от друго място!

# 481
Мерси ви Heart Eyesкато се върнем ще отида да пробвам тортите на Гес и Амбелино! Не държа да е скъпа, искам да е интересна и вкусна Flutter
Портокал-а нямат практика да предлагат извън центъра анимация, защото всичките им партита били обвързани с обстановката при тях, музика, костюми и прочие...
Туфи, за Цецо да, абе ще е на поляна с пица май... как е този Живко, канила ли си го, доволна ли си?

# 482
  • Varna, Bulgaria
   В средата на август ще е и не искам барбекю. А заплаща ли се там?
Като че ли прочетох само за вход на човек. Знам го къде е , но не съм го
посещавала след като го направиха - преди беше ботаническата градина
на СУ, където съм била и на практики през лятото. Simple Smile Ама там няма как да
имаме торта - ще се разпльока на Слънцето. Laughing

За барбекюто трябва да си го запазите и капарирате, после плащаш вход на гостите или те си го плащат, както го решите. Лошото е, че особено за уикендите, трудно се намират места. Някой беше писал по-напред в темата, че е 15 лв за барбекюто, ако искаш прегледай пак предишните две странички.
Аз писах, 15 лв за наемане на барбекю и проверих този уикенд, че входа е 1.50 лв на възрастен и 50 ст. за деца над 7 годишна възраст.

# 483
  • Варна
tonika2006, според мен първите 3 рожденни дни на детето трябва да се правят в домашна обстановка, за да не се стресира бебока. това с резервциите и с организирането на РД за толкова малки деца винаги е будило у мен недоумение. та той е само на 1 годника! за кого го правите - за него или за някой друг? не плашете детето с излишен шум и фанфари. прекалено много хора и около толкова малко дете не е хубаво. съжелявам ако съм бил груб!!! да ти е живо и здраво детенцето!!!
 с много усмивки - Живко Grinning
Съгласна съм с мнението ти, че е най-добре вкъщи, но за съжаление нямаме достатъчно пространство/ живеем в гарсониера/. Избрала съм заведение с детски кът, а не кръчма. РД го правим за детето. Присъствахме преди един месец точно на РД, на който детето ставаше на 1 годинка, дечицата много добре се забавляваха в детския кът и никой не е  бил стресиран.

# 484
  • Варна
Здравейте,

Записвам се да ви следя. Предстоят ни 2РД - на 08.08 баткото става на 7 и на 15.08 малката на 3. В голяма чуденка съм  newsm78. Досега все сме били по заведения. До днес баткото твърдеше,че иска тази година РД у нас. По принцип има условия за това - двор, градина,пързалка,люлка...
Обаче... той искал да покани всички деца,които познава  newsm78. Като взе да ги изрежда се заформи бая група, като сложим и майките ще трябва да обера всички столове от комшиите!  #Crazy Досега сме били все в заведение и бях решила,че щом така иска, да поограничим поне децата до 15-на + 20-на възрастни и да го спрятаме. Обаче... Днес ми сервира,че искал РД да е в Капела плей в Мол-а. Опитах се да му обясня,че там едва ли ще се почувства точно като на РД, но мисля,че не ме разбра newsm78. Та ви моля,ако някой е бил там на РД да сподели...

# 485

Туфи, за Цецо да, абе ще е на поляна с пица май... как е този Живко, канила ли си го, доволна ли си?

Аз лично не съм го канила, нито съм гледала негови партита. Обаче преди време (може би в предната тема за рд или някоя друга подобна, сега нямам време да търся) Поля (Каспър) беше го похвалила много (още докато беше в Парти Джак), та реших да ти подскажа идея. А на Каспър мисля, можем да имаме доверие за тези неща. Wink

# 486
В Парти Джак в момента има един Живко, телефона който е на сайта им го вдига той. Аз лично съм много доволна от него, най-важното е, че децата също.
Но със сигурност в града има поне още един аниматор Живко, не знам за кой точно говорите.

# 487
  • гр.Варна
Другия Живко е Живко Драгостинов/ако не се лъжа -  mr.Smile/. Преди време и той работеше в парти Джак ,но вече не.
И двамата забавляват добре децата.

# 488
Ахм, да поясня за Живковците.
Значи, собственика на Парти Джак се казва Живко (забравих му фамилията Blush). Познавам го лично, работили сме заедно, доволни бяха и родителите от разните там партита. Но това беше преди 4 г. Надявам се, че сега дейността му се е разширила и подобрила-нямам поглед.

Другия Живко е, както каза Милена - Живко Драгостинов (освен mr.Smile и е същия от конкурса "Танцувай с мен"). Работеше с Живко от Парти Джак, но от известно време е направил своя агенция за забавления, чиито координати има на първа страница на темата (където са координатите и на другите аниматори и заведения).
Надявам се да е станало вече ясно. Grinning

# 489
Да, и аз бях писала миналата година за Живко Драгостинов.
Когато бяхме на море, гледах може би 10 екипа аниматора и накрая се бях отчаяла, че ще видя нещо за света, когато гледах Живко в Аква Парка в Слънчев Бряг. Едно от моите много добри момичета също е от техния предишен екип и когато споделих с нея, че в тази програма е пипал много голям професионалист, тя ми каза няма такова нещо, Живко е в основата на всичко плюс воденето, много ми се издигна в очите това момче... Лично аз ако бях във Варна, бих го извикала за моето момче. Но пък има момента, че аз знам какво искам и за две минути ще се разберем и после няма да му се меся въобще, защото прекрасно ще ме разбере. Пък в много случаи майките не са наясно нито какво искат, нито какво искат децата им и през цялото парти се месят на аниматора докато му писне на калинката и се откаже да прави нещо.
Иначе с Портокал сме работили заедно и с тях знам, че също няма грешка и ми е ясно защо не искат да излизат да правят парти навън. Надявам се обаче скоро да си променят мнението.

# 490
Ние вчера направихме резервация в "Анжелика" за първия рожден ден на сина ми.

И аз днес направих резервацията за рождения ден на малкия в това заведение. Много ми хареса обстановката, чисто е, детския кът е с две пързалки, люлки и разни колички, масички със столчета.... и персонала изглеждат на ниво Hug
Куверта за дете е 4 лв ( включва тост с шунка и кашкавал, еклерче и сок), плаща по 2 лв на час за детския кът( има жена която ги гледа). Децата под 3 години са с придружител вътре. Едно от условията е тортата да е от тях. Тази която ни предложиха е с няколко вида крем и казаха, че е една от най-поръчваните ( 20 парчета е около 40 лв).
Ще съм благодарна, ако някои празнували, споделят впечатленията си  Hug

# 491
# 492
julisa изобщо не се колебай , щом имаш  къща с двор  - пак си зависи от двора , но пишеш че става
вчера бях на чуден рожден ден  100 пъти по хубаво от заведенията в които съм била
двора заграден децата доволни  тичат на воля , родителите спокойни
имаш си условия да си направиш каквото си щеш и играчки и украса - няма да им мислиш капризите в заведенията , да седиш нащрек че видиш ли двата часа минали , не ти се налагат менюта  и програми - приказка единствния минус е че после трябва да разтребваш

Radina и аз мисля живот и здраве ноември там да празнуваме , там най ми харесва
не е задължително да влизаш вътре ако детето ти е под 3г , поне на мен не ми се налага
много са добри момичетата които са в залата наистина работят с желание  и любов

# 493
yasmina да не е задължително да ползваш детския кът. Днес като ходих имаше 3 рожденни дни на веднъж, но родителите нямали нищо против. Та единия от тях беше с по големи деца(около 6-8 години) и тях ги забавляваше клоун. А от другите два по малките децата бяха в детския кът.

# 494
  • Варна
Някой ходил ли е на РД в Capella play? Пуснах търсачката, но не излезе нищо...
Интересува ме предлагат ли храна, напитки, къде се прави РД и т.н... Ще им звънна, но щеше да е добре, ако има някой, който е ходил да сподели лични впечатления.

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 09:20 от Yee

Общи условия

Активация на акаунт