Детски рожден ден във Варна- 2

• 107 118
  • 834
  •   1
Отговори
# 630
Момичета имате ли впечатления от Маестрото до Гюрлата? Смятам на малкия РД да го празнуваме там. Лошото е, че е фиксиран от 10 до 12 ч. но какво да се прави колкото-толкова.
Афродита ти къде ще правиш на малкия Simple Smile помня, че и той беше на 13 септември?
Аз бях писала в темата преди. Празнувахме там рд на сина ми през март, а сега през август бехме на друг детски рд. Ограничение във времето не е имало, и на двата празника децата се чувстваха прекрасно, и двата пъти имаше разплакани деца, защото не искаха да си тръгват, а обслужването не мога да определя като "трагедия", поръчките идваха съвсем навреме; на нашия рд се получи малко недоразумение със сметката и след това самият управител се обажда да се извинява (и да връща пари). Нямам лоши впечатления от това заведение, макар че отвън биха могли да поработят повече по въпроса с детските катерушки и люлки. Зависи обаче каква им е политиката. Единственото неприятно е, че вътре се пуши. Това е повсеместно по всички заведения в нещастната ни държава. Докато има нагли пушачи, които вдигат врява до небесата, че са им ограничени правата, ще има и подобни простотии.....За мирис на влага не мога да твърдя.

# 631
Относно МАЕСТРО до Гюрлата - моето мнение се препокрива почти с това на Туфи,
аз лично съм организирала там няколко детски РД и са се получавали много добре. Впечатленията ми от персонала също са прекрасни, но ограничение във времето наистина има.
За цигарите - пуши се, но масата на рожденика и гостите му, обикновено е до отворените големи прозорци и не мисля, че е толкова трагично.

Искам да благодаря на estrela, че ми даде координатите на Галя - дамата, която прави детски (и не само) торти.
Поръчах от нея на Ив тортата. Тя наистина е невероятно мил човек, а ако съдя по снимките на тортите и - и истински художник!
За място на тържественото събитие пък се спрях на Вила Вилекула.

Нашият празник е утре, надявам се да бъде много усмихнат и весел ден!   bigdance2

# 632
  • гр.Варна
Gvendolin , какви са условията във вила Вилекула?
Весел празник ви желая утре  bouquet
 Ще следя за отзиви, че септември пак ще се чудя къде да отидем?

# 633
  • varna
Вила Вилекула на мен не ми хареса.Мястото не е лошо,но е скъпичко,обслужването не е на ниво,както и менщто не е разнообразно.Нямат елементарни неща.

# 634
Милена,

Във Вила вилекула се заплаща 50 лв. наем за терена с детската площадка за 2 часа.
Площадката е подходяща според мен за по-малки деца, на по-големите незнам дали би им било интересно. На мен ми хареса това, че няма да има външни лица, защото това дефакто не е заведение. Харесва ми и факта, че е оградено и могат да щуреят, без да се тревожа, че ще излязат вън. Чисто е и съоръженията за игра са новички. Има изглед към морето от площадката и мястото където са масите за почерпка.
Другото, което ме поблазни бе, че освен хубавата външна площадка и тераска с масички за родителите, имат вариант и за закрит Рожден ден при фал с времето Wink

Менюто е от кетърингова фирма и се поръчва предварително.
Детското меню е в няколко варианта. Аз се спрях на 2 детски декорирани сандвича+сок -> 5.50 лв.
За възрастните каквото решиш (съответно може и нищо)
На нас за 11 деца и около 23 възрастни + наема за площадката ни излезе 230 лв.
но това е без питиетата за възрастните, тях ще плащаме после Wink
Тортата отделно си я внасям аз.

Бубина е права, че менюто не е разнообразно и дори ограничено, но за мен беше важно мястото да е подходящо за ДЕТСКИ рожден ден с игри и най-вече да е интересно на Рожденика
Истина също е, че идва може би малко по-скъпичко, но това е доста субективно и индивидуално Simple Smile

Предлагат и варианти на детски партита, които ако не се лъжа струват 80 лв/ 2 часа
Има и възможност за жена, която да се грижи за децата - 20лв/час

В момента друго не се сещам. Ако искаш нещо да питаш - насреща съм Simple Smile

# 635
къде се намира вила вилекула?
много ми е познато но не мога да се сетя
какво представлява щом не е заведение как се правят празници ?
това значи ли че на кафе не може да се отиде ?

# 636
вчера моя приятелка направи рожден ден на детето си в сладкарница "Стелито". бяхме 7-8 възрастни и 5 деца.Доста добре си изкарахме, децата си поиграха и не искаха да си тръгват. Хубавото е, че нямат някакви задължителни изисквания, а обслужването беше на ниво. Аз не знаех, че там организират партита, а ми хареса.

# 637
Вила Вилекула е като се връщаш от Златни, преди Камелията има пресечка от дясно точно след билборда и нагоре. Така беше обяснено по-напред.

# 638
  • Варна
Вила Вилекула е като се връщаш от Златни, преди Камелията има пресечка от дясно точно след билборда и нагоре. Така беше обяснено по-напред.

Точно от новия светофар в дясно, 200 метра по-нагоре има табела, сочеща пак в дясно към Вила Вилекула.
Води се детско заведение, частна ясла, градина и за почасово гледане на деца.

# 639
  • гр.Варна
Момичета,моето питане е не за рожден ден,а за кръщене на нашето дете,което ще се състои на 14.09.Тъй като ще има и деца и ми се иска да го направим на място,където ще могат децата да поиграят.Не искам да е сладкарница,а заведение с хапка,пийка.....където да има детски кът или поне пързалки и пясъчник.
Благодаря Hug

# 640
И нашият празник мина. Аз лично съм доволна от Вила-Вилекула и смятам, че се получи добре и за децата и за родителите Simple Smile Местоположението са го обяснили преди мен.
Съжалявам, че в момента нямам повече снимки , но ето това е обещатаното от мен - тортата ни!
Както вече казах, координати на майсторката и аз давам с удоволствие.
Беше много вкусна тортата, точно каквато я поръчах - красива, с лек крем, подходящ за децата и плодове.

# 641
mama_na_kiki  сетих се като вариант ''пицарела'' до аг на ''цар освободител''
заградено е , има пясък и няма опасни съоръжения за малките

# 642
И нашият празник мина. Аз лично съм доволна от Вила-Вилекула и смятам, че се получи добре и за децата и за родителите Simple Smile Местоположението са го обяснили преди мен.
Съжалявам, че в момента нямам повече снимки , но ето това е обещатаното от мен - тортата ни!
Както вече казах, координати на майсторката и аз давам с удоволствие.
Беше много вкусна тортата, точно каквато я поръчах - красива, с лек крем, подходящ за децата и плодове.

Леле,тя е огромна Shocked
Колко парчета са това?
Много дълъг влак Crazy
Обаче е красива-спор няма.
Искам координати,ако може на ЛС.
Мерси  bouquet

# 643
Момичета,моето питане е не за рожден ден,а за кръщене на нашето дете,което ще се състои на 14.09.Тъй като ще има и деца и ми се иска да го направим на място,където ще могат децата да поиграят.Не искам да е сладкарница,а заведение с хапка,пийка.....където да има детски кът или поне пързалки и пясъчник.
Благодаря Hug

може да пробваш и в Бонели. заведение с прилична хапка  и пийка, навън има и хубава, голяма беседка, пясъчник, люлка и пързалка

# 644
Леле,тя е огромна Shocked
Колко парчета са това?
Много дълъг влак Crazy
....

голяма беше да - 30 парчета.
Понеже в рамките на 2 дни, празнувахме 3 пъти Wink
Сутринта на Вилекулта с дечицата, започнахме да черпим от последния вагон - посока локомотива.
Вечерта за баби и лели остана локомотивчето непокътнато и така с една торта духахме свещи и никой не ни заподозря в измамата Wink
Обясних на Галя (майсторката-сладкарка) точно какво искам и тя я измайстори Simple Smile

може да пробваш и в Бонели. заведение с прилична хапка  и пийка, навън има и хубава, голяма беседка, пясъчник, люлка и пързалка

пи цялото ми уважение към М-р усмивка искам да споделя за Бонели, че детския кът е доста в страни от масите и беседката, ако е по обед черпнята, на детския кът няма грам сянка, а под пързалката е цимент и не е много безопасно.

Не знам колко изискано искаш да е черпенето за кръщенето, но аз бих препоръчала Пико на плажа, Ред Рок на Аспаруховския плаж, Мускетарите до затвора, Маестро зад Мебелнта палата...

Общи условия

Активация на акаунт