Детски рожден ден във Варна- 2

• 107 127
  • 834
  •   1
Отговори
# 645
gvendolin, с риск да се засегнем един друг(в никакъв случай не искам това да се получи!!!) но да искажа мнение за Пико. преди 2 години аз(като аниматор) и родителите(като родители) загубихме едно дете там. казвам го единствено защото ти сподели, че в бонели всичко било отдлечено и прочее. не защитавам бонели(напротив, там все пак работи моя конкуренция), но Пико е открит към плажа. детето преди две години го търсихме около час. накрая се оказа, че малчугана е седнал в съседното заведение, поръчал си сок от праскова и си го пие на бара като пич Grinning. казал че майка му плаща и толкоз. а ние с родителите се скъсахме да търчим по плажа между чадури и почиващи да го търсим. така че... извод(според мен): Пико е подходящо за по-големи деца, които да имат някакъв контрол от възрастни или аниматор. Бонели - за по-малки, след които да търчат родителите им. не мисля, че площадката е толкова отдалечена от масите(около 10 метра са) и според мен беседката е супер. мен лично много ме вдъхновява и ме кефи.

офф: пак казвам - не правя реклама на бонели(просто ми харесва заведението), там работи фирма конкурентна на моята, но това не ми пречи да се искажа ласкаво за него Simple Smile

# 646
Mr.Smile, моля те изчисти си кутията, бих искала да те попитам нещо "На лични" във връзка с детските рождени дни.

# 647
 Вчера моята дъщеря стана на 4 г.,рожденият ден бе в заведение "Beetle"до ОУ "Цар Симеон".Стана недоразумение, по-точно- разсеяната собственичка ни сдоби с две  торти,едната ни бе излишна,но я приехме в крайна сметка,за да не си разваляме настроението.Децата бяха доволни ,играха в детския кът,а и сандвичите и картофките бяха вкусни.Цените са приемливи,но чинийките за еднократна употреба,в които ни сервираха-не.Не съм очаквала,че ще им хрумне подобна идея.

# 648
Феята, освен посочените неблагополучия, като цяло хареса ли ти обстановка, атмосфера, меню ?Питам, защото не познавам това заведение, а скоро моят син има рожден ден и обмислям варианти.

# 649
Аз ангажирах вече "Салтанат" и след като мине рожденния ден/в събота/ ще пиша коментари те си..... Peace.Само се молете да не завали..... Praynig Praynig Praynig

# 650
Феята, освен посочените неблагополучия, като цяло хареса ли ти обстановка, атмосфера, меню ?Питам, защото не познавам това заведение, а скоро моят син има рожден ден и обмислям варианти.
  Персоналът е леко неопитен и сега се учат на занаят-мое мнение.Аз,която не съм кой знае колко претенциозна и платежоспособна,съм доволна,гостите също,но ние си осигурихме украса-балоните имам предвид.Не сме имали аниматор или клоун-децата са на 4 и на 5 г. и не се нуждаеха някой да ги занимава,играеха си и беснееха в дет.кът/къща,маса с пейки,която като се обърне наопаки, става люлка,кошове с дребни играчки/.
  Заведението не е типично детско-решено е в черно-бялата гама-столове черни,теракот светъл,няма детски картини по стените или други дет.аксесоари,няма стени в бонбонени цветове,просто има детски кът 3м/3м.
Т.е.,няма детска атмосфера,освен в къта.
 Ако стаята  ни бе станала навреме готова за посрещане на гости,хич нямаше да се занимавам с изисквания на собственички на заведения и да ям в чинийки за подавка! Stop

# 651
Феята, благодаря, че сподели!Аз май вече съвсем се обърках и аз не съм претенциозна, но като че ли не зная какво искам.Във всеки случай искам празничност и ведро настроение от персонала.Но  абсолютно е било неприемливо да ти предлагат подобни чинийки.
Днес случайно минах край "Салтанат", хареса ми, но за нашия р.д. вероятно ще е студено.

# 652
Хайде да се отчета и аз след нашия рожден ден в "Салтанат".Значи всичко от страна на заведението беше идеално......обслужване,храна,цени.....Децата така хубаво се набягаха и налудуваха..... LaughingПрепоръчвам го на тези които лято ще празнуват, защото не е за студено време естественно. Mr. Green
Обаче съм ужасно разочарована от тортата.....просто място не мога да си намеря..... #2gunfire #2gunfire #2gunfireУтре определено ще вдигна голям скандал. #Cussing outЗначи тортата ни беше от Краев,в първия момент като я взехме в кутията си изглеждаше добре.Съвсем вниматилно я взех и я сложихме в колата като през цялото време я държах на коленете си.Пътя ни от сладкарницата до заведението беше 15 мин. и като отворихме кутията там цялата торта се беше разпаднала.Беше шоколадова,но крема толкова рядък, че изобщо не беше слепнал блатовете и всеки блат си се беше килнал на една страна.....Едвам успяхме със сервитьорката и още едно момче с едни щпатули да я съберем на едно място.Просто пълен провал......според мен крема беше много течен и за това стана така.И след като стоя 5часа в хладилника същата работа,едвам донесох остатък в къщи...... Mr. GreenАз също правя торти но такова чудо не съм правила. Направо подигравка според мен...... #2gunfire
Еми това е....... Peace

# 653
Моля за малко информация, да знаете дали "Златния лъв" до Окръжна болница работи ли или някакъв телефон на заведението . Много искам там да празнуваме рождения ден на дъщеря ми но вече два пъти ходих и е все затворено ,а няма нито бележка или телефон оставен . Чух ,че до 1 октомври заведението работело само на Златни пясъци ,някои знае ли така ли е и как стоят нещата с това заведение.  Praynig

# 654
Вярно е, че "Златният лъв" не работи до 1 октомври. Като алтернатива имаш "Алиби" или нещо подобно.

# 655
Вярно е, че "Златният лъв" не работи до 1 октомври. Като алтернатива имаш "Алиби" или нещо подобно.
Пфу,язък, много ми се искаше да е там ,ама като не може .А пред Алиби и Акварел срещу Черно море кое е за предпочитане .Дискотека държи да е моята щерка.  newsm78 Дайте и други идеи ако има някои.

# 656
  • гр.Варна
Обаче съм ужасно разочарована от тортата.....просто място не мога да си намеря.....
Berina ,изумена съм  #Crazy! Поръчвала съм много пъти от тях ,не ми се е случвало такова нещо. След две седмици ще имам рожденник ,мислех оттам да поръчам Thinking

# 657
Обаче съм ужасно разочарована от тортата.....просто място не мога да си намеря.....
Berina ,изумена съм  #Crazy! Поръчвала съм много пъти от тях ,не ми се е случвало такова нещо. След две седмици ще имам рожденник ,мислех оттам да поръчам Thinking
Аз имам същите впечатления от Краев.
Не от всички торти,има доста хубави.
Но сме взимали такива,които са с твърде много крем според мен и ефекта е "плаващи пясъци",буквално се разпадат.

# 658
Ами хем крема е много, хем е течен..... PeaceТака и не се стегна......Днес очаквах вече да е по добре,но все още се яде с лъжица. Twisted EvilТочно защото и аз получих много хубави отзиви от тази слдкарница, за това поръчах от там.......Но мисля че ще ми е за последен път...... Naughty

# 659
момичета, бихте ли ми препоръчали сладкарница, в която да ми направят торта по мой модел.В смисъл да ми възприемат идеята за украса/ изобщо не е сложна/, а не да ми предлагат техни модели.разбира се, сладкарница от която да сте доволни, тортата да има добри вкусови качества.Става въпрос за торта за детски рожден ден.И ако сте поръчвали- колко дни предварително сте дали заявка.

Ще съм много благодарна да ми отговорите, може и на лични.

Общи условия

Активация на акаунт