Детски рожден ден във Варна- 2

• 107 115
  • 834
  •   1
Отговори
# 660
  Светкавица,къде реши да празнувате РД?
 А иначе,миналата година тортата бе от сладкарница"Гес"на ул.Брегалница,под ХЕИ-то,срещу Студент.общежития.
Тортата бе голяма и много красива,розова на сини и лилави цветенца,с пурички-клоуни.На вкус също бе чудесна.Доволна съм определено,но тази година така се залисах с настоящия все още ремонт на дет.стая,че не успях да стигна до "Гес" ,а поръчах от сладкарница"Маргарита",зад Градска болница.Но там тортите са стандартни-няма кой знае какъв избор на украса/но са вкусни/.
 Мисля,че в Гес по биха били склонни да изпълнят желанието ти.

# 661
И от мен глас за ГЕС, разкошни торти, браво на хората, чудесно се справят за каприз като мен Laughing Тази година и двете ги поръчах от там, по стечение на обстоятелствата и рождения ден там направихме, от всичко съм доволна, храна, отношение...нямам думи!
Тук му е мястото да похваля и две чудесни актриси от кукления театър, които невероятно забавляваха децата, смяхме се от сърце всички от 1-2 годишните до нас родителите, то не бяха сценки, феи, петли, влакчета, танци, игри! Който иска координати давам на лични Peace
Светкавица, иди в ГЕС и говори с тях мисля, че са склонни да правят по идея, снимка...

# 662
Благодаря, момичета за идеята.чувала съм за сладкарница Гес, не съм ползвала услугите, но все добри отзиви има,  ще опитам там.А за рожден ден още нищо не съм решила ,то не остана време, но още се колебая.

# 663
аз също много  харесвам тортите на ''гес''
две години поред там празнувахме , доволна съм
определено условията са им доста приемливи
самостоятелелен рожден ден , нисък наем за повече от 2 часа, хубава кухня,носихме си играчки  ,кракомобили , кончета , има достатъчно място за игра , за аниматори , персонала е любезен, обстановката е свежа

# 664
И нашият празник мина. Аз лично съм доволна от Вила-Вилекула и смятам, че се получи добре и за децата и за родителите Simple Smile Местоположението са го обяснили преди мен.
Съжалявам, че в момента нямам повече снимки , но ето това е обещатаното от мен - тортата ни!
Както вече казах, координати на майсторката и аз давам с удоволствие.
Беше много вкусна тортата, точно каквато я поръчах - красива, с лек крем, подходящ за децата и плодове.

Може ли да ми изпратите координатите на тази "вълшебница на тортите" ?

# 665
Вярно е, че "Златният лъв" не работи до 1 октомври. Като алтернатива имаш "Алиби" или нещо подобно.
Пфу,язък, много ми се искаше да е там ,ама като не може .А пред Алиби и Акварел срещу Черно море кое е за предпочитане .Дискотека държи да е моята щерка.  newsm78 Дайте и други идеи ако има някои.
Аз лично препдочитам Алиби.На 12-ти септември правих РД на дъщеря ми там.Плаща се 50 лв.за дисководещ и изискването е минимум 10 деца.Куверта за дете е 9.60-като включва сандвичи ,сокче ,разни сладки и гризки.Става купон!!!

# 666
Вярно е, че "Златният лъв" не работи до 1 октомври. Като алтернатива имаш "Алиби" или нещо подобно.
Пфу,язък, много ми се искаше да е там ,ама като не може .А пред Алиби и Акварел срещу Черно море кое е за предпочитане .Дискотека държи да е моята щерка.  newsm78 Дайте и други идеи ако има някои.
Аз лично препдочитам Алиби.На 12-ти септември правих РД на дъщеря ми там.Плаща се 50 лв.за дисководещ и изискването е минимум 10 деца.Куверта за дете е 9.60-като включва сандвичи ,сокче ,разни сладки и гризки.Става купон!!!
Благодаря много, вече резервирах за "Алиби" дано да стане наистина купон.

# 667
На втория РД на дъщеря ми бяхме поканили 2 дами, които правят куклен театър, децата много се забавляваха, ще потърся довечера телефони и ще ги пусна в темата.

Славена, аз да напомня за телефоните, че мен ме заинтригува идеята. Дали ще се съгласят за "представление" в детска градина, предполагам не им пречи  newsm78

# 668
  • Варна
Здравейте!

Вчера отново се захванах да чета темата, тъй като след месец ще ни е РД-то.

И установих, че със заведение, да речем, ще се оправим, но сега ме тревожи аниматорът.  Simple Smile

Има споменавани тук-там няколко, някой да сподели най-нови впечатления?

# 669
На втория РД на дъщеря ми бяхме поканили 2 дами, които правят куклен театър, децата много се забавляваха, ще потърся довечера телефони и ще ги пусна в темата.

Славена, аз да напомня за телефоните, че мен ме заинтригува идеята. Дали ще се съгласят за "представление" в детска градина, предполагам не им пречи  newsm78

Съжалявам, но съвсем съм забравила, ето телефоните:
Диана Стайкова - 0889 261197, дом. 432723
Емилия Петкова - 0888 263443, 355017

# 670
Ако мога и аз да се намеся, въпреки че не съм ползвала услугите им, но ги познавам задочно, че преди години майка ми работеше в ателиетата на театъра....
Самият театър гастролира по детските градини, така че не мисля, че ще е някакъв проблем да дойдат на място стига да не е по време, когато имат репетиции или представление, че сезонът вече започна...
Моето мнение е, че като анимация това ще е най-добрият вариант (особено ако децта не са бебета).

# 671
Дали ще се съгласят за "представление" в детска градина, предполагам не им пречи  newsm78
Ще се съгласят.
Играха на изпращането на децата в яслата-и на мен ми бяха интересни.
Успяха да им задържат вниманието.

Не е тук мястото,но като стана въпрос за актриси от Кукления Театър...
Знае ли някой дали работи в момента и дали има представления всеки ден.
Опитах да им открия програмата,но нещо не успях.
Мерси.

# 672
  • Варна
Има-днес даваха "Спящата красавица", но мисля че представленията са само в събота и неделя.
http://www.vnpuppet.com/programa.php

# 673
Представленията са предимно в събота и неделя, но се случва да има и през седмицата - някой път водят организирани групи от ДГ и остава по някое свободно място. Но обикновено в деня на представлението трудно се купуват билети, че напливът е голям. Сега е малко по-спокойно, че почнаха преди няколко дена.
В неделя ще дават Пепеляшка - ако децата ви са над 3 г.  непременно ги заведете - канят деца на сцената да участват в пиесата.

# 674
Мерси за инфото и линка Hug

Общи условия

Активация на акаунт