Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от фирмите, които предлагат услуги за детски партита?
Кои места и заведения са подходящи за детски партита?
Какви са впечатленията от различни заведения за детски партита?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от фирмите, които предлагат услуги за детски партита?
-
Кои места и заведения са подходящи за детски партита?
Подходящите места за детски партита включват сладкарски изделия GES, билярден клуб Horizont, делфинариум бар, пицария Maestro, пицария Dominio's, пицария Shrek, Godzilla Pizza House , клуб Taralej в Eliitis , DCG Portokal , Chaikа и други. Препоръчват се различни заведения за детски партита като „Портокал“, „Златният лъв“, „1001 приказки“, „Party Jack“, Golden Tulip, Maestro Pizza, Bündy Pizza, Piccadilly Chatalja и други. Въпреки това изборът на място може да зависи от личните предпочитания и изисквания на организаторите на партито.
-
Какви са впечатленията от различни заведения за детски партита?
Форумът предоставя различни мнения за различни заведения за детски партита. Някои от тях включват положителни отзиви за места като „Портокал“, „Златният лъв“, „1001 приказки“, „Маестро“, „Пицария Бънди“, „Golden Tuiliп“, "Party Jack", "McDonald's" и други. Въпреки това, има и отрицателни отзиви за някои заведения, като 'Стелито' и 'Барби'.
-
Кои заведения имат детски кътове?
-
Къде се намира сладкарница Ges?
. казал че майка му плаща и толкоз. а ние с родителите се скъсахме да търчим по плажа между чадури и почиващи да го търсим. така че... извод(според мен): Пико е подходящо за по-големи деца, които да имат някакъв контрол от възрастни или аниматор. Бонели - за по-малки, след които да търчат родителите им. не мисля, че площадката е толкова отдалечена от масите(около 10 метра са) и според мен беседката е супер. мен лично много ме вдъхновява и ме кефи.
.Само се молете да не завали.....
Значи тортата ни беше от Краев,в първия момент като я взехме в кутията си изглеждаше добре.Съвсем вниматилно я взех и я сложихме в колата като през цялото време я държах на коленете си.Пътя ни от сладкарницата до заведението беше 15 мин. и като отворихме кутията там цялата торта се беше разпаднала.Беше шоколадова,но крема толкова рядък, че изобщо не беше слепнал блатовете и всеки блат си се беше килнал на една страна.....Едвам успяхме със сервитьорката и още едно момче с едни щпатули да я съберем на едно място.Просто пълен провал......според мен крема беше много течен и за това стана така.И след като стоя 5часа в хладилника същата работа,едвам донесох остатък в къщи......
Дайте и други идеи ако има някои.
! Поръчвала съм много пъти от тях ,не ми се е случвало такова нещо. След две седмици ще имам рожденник ,мислех оттам да поръчам