Сървайвър - 4 част

• 18 074
  • 437
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Мисля, че на наште "приятели" от Тортуга целта им беше да шитнат Станислав (естествено) и Бъч и Жоро курвата са се мислили за изпълнители на тази мисия. В един момент Бъч е видял, че няма да издържи и К. му е казал един вид да разчита на него.
За довчера гласувах, че ще си иде Лъчо. Нямам нищо против и Бъч да е.  Mr. Green

# 256

Не харесвам Станислав, но вчера се изкефих като взе тотема за неприкосновеност - сега на Тортуга ще из стане мнооооого трудно. Аз също забелязах погледите на Жоро към Бъч - да се пусне от кръста. Ще падне майтап ако Бъч си отиде Laughing

И аз забелязах как Жоро смигна на Бъч да скочи, но не разбрах тънката му стратегия
. Може би предварително се знаеше, че Финдо ще вземе тотема  newsm78

Аз не съм видяла това. Но ако е така освен тримцата да се влезнали в коалиция  Thinking
Този факт ми засилва теорията за довечера  Laughing

Тяхните 4 гласа срещу 3 на другата група  Peace
Въпроса е кой от тримата Джина, Светла или Лъчо  newsm78

Според тази теория обаче трябва да са сигурни, че ще вземат тотема за двойното гласуване

# 257
Аз си мисля че Жоро направи така с Бъч понеже смяташе че ще издържи още дълго на кръста а Финдо ще отпадне преди него.Но нещо не му излезнаха прави сметките.Мисля си че те все още са против престоя в Сървайвър на Финдо.
Но той пък се бори със зъби и нокти за тотема което направо ме кефи.
Искам малко по малко тия от Тортуга да се разкарат. #Cussing out

И аз си помислих, че му дава знак че може много още да виси ама отпадна и то преди Светла  Wink

# 258
Аз си мисля, че отборите като цяло са Бъч и Стрипа срещу Лъчо и Светла. Джина не знам къде да я сложа в цялата картинка. Лъчо след последните изказвания ми се струва, че ще иска нея да махнат. Станислав клони към Лъчо. Или по моите сметки стават 3-ма на 3-ма. Тоя с двойното гласуване ще реши нещата. Според мен или Лъчо или Джина.

# 259
  • Berlin
абе тва с двойното гласуване кой го измисли?! на другите сървайвъри има ли го изобщо?

# 260
  • ВАРНА
абе тва с двойното гласуване кой го измисли?! на другите сървайвъри има ли го изобщо?

не съм виждала такова нещо някъде другаде! хубава работа, ама българска!

# 261
хубава работа, ама българска!

И аз не съм виждала в другите формати двойно гласуване,ама защо е такъв сарказъм и едва ли не обида?!  newsm78 Направили са го за добро.Както е присъщо за българската ни кръв -  все да се изкажем отрицателно. Naughty

# 262
И какво лошо има че го няма в другите сьрвайвьри?

Аз си мисля,че ще изгонят Джина,а предпочитам Льчо.

# 263

Това не го ли правят когато са четен брой?

# 264
За сега води Бъч Simple Smile Simple Smile Simple Smile Дано да сте познали Simple Smile
Айде сядайте пред ТВ

# 265
  • Berlin
принципно нямам против 2та гласа, ама защо? винаги го има. не само когато са четен брой.
бъч, бъч, бъччччч
p.s. ее, стрипа, егати вулгарното изказване направи...

# 266
Стана ясно вече, че Джина е пътник.

# 267
Само аз ли не му разбирам нищо на тоя Станислав? Фъфли ли какво прави не знам ама всеки път се напрягам за да разбера какво казва и...не мога.

# 268
# 269
този подполковник ми е адски противен

Общи условия

Активация на акаунт