Сървайвър - 4 част

• 18 074
  • 437
  •   1
Отговори
# 240
  • Berlin
още нещо да отбележа - стрипа е адски заслабнал ! вчера като вися направо скелет ми се стори. #Crazy
а миро със снощното си изказване просто закри всичките ми отрицателни настроения към него. момчето правилно си
извади изводите. не като близначките ...

# 241
  • София
Аз се чудя Дренски друг "Сървайвър" гледал ли е? То бива стратегия то бива чудо, но за нищо няма да му послужи на финала... А ми беше фаворит. Язък за жеста на Агонцев...
Присъединявам се към мнението, че играта с кръстовете беше меко казано недомислена и пошла идея.
Според мен днес ще си замине Джина, ами се иска да е Бъч. 

Много се надявам Светла да отиде колкото се може по-напред. Само на нея що годе симпатизирам.

# 242
  • София
Лъчо много ме издразни с това колко бил полезен за племето, а Джина изобщо не била полезна.Какво по различно от Джина прави Лъчо? Голямо самочувствие, голямо чудо.Браво на Миро, въпреки, че за него беше изненада и, че е поне с 20 кг по-лек от Дренски се бори до край.

# 243
  • на село
не разбирам защо изгониха сашо, а не него, когато нямаше имунитет.

Защото са като овце и не си направиха добре сметката. Просто бяха казали че ще пъдят от другото племе, а Станислав все бягаше по тъч линията и ги ласкаеше. Сега им излиза през носа...

А пък Бъч сигурно от глад е озверял  Laughing.
Предполагам че ще изгонят Джина - нали Лъчо разправяше че нищо не правела и по цял ден спяла.

# 244
  • Разпиляна във въображението
Не харесвам Станислав, но вчера се изкефих като взе тотема за неприкосновеност - сега на Тортуга ще из стане мнооооого трудно. Аз също забелязах погледите на Жоро към Бъч - да се пусне от кръста. Ще падне майтап ако Бъч си отиде Laughing

# 245
  • София
Относно снощните игри, не ми харесаха, бяха направо ужасни.
Къде къде по-интересни неща могат да се заимсват от другите Сървайвъри.

Относно изгонения довечера може да е Лъчо  Thinking

Стрийпа и Бъч играят заедно, то е ясно, ще гласуват еднакво.
Това което ми се мярна снощи е, че Бъч носи огърлицата за двоен глас.
Събират три гласа, и ако успеят да изманипулират Станислав хоп 4 гласа.

А пък Станислав е толкова наивен и така ресно може човек да си го води за носа  Mr. Green
Това им е достатъчно да изгонят някой от групата на Лъчо, Светла и Джина.
И понеже Лъчо им се води като тартор може и той да е.
Но пък Светла е силен играч ,та може и нея да засилят на острова на мъртвеца  newsm78

# 246
Мисля си,че ще си замине Джина,а искам да е Бъч-толкова ми е противен и глупав.

# 247
Може ли някъде да се гледа снощния епизод и лайфа? Стана ми интересно.

В нетера http://www.neterra.tv/bg/media.php?id=1&bm=2

В сайта на Сървайвър ги има всички епизоди  Grinning

# 248
Не харесвам Станислав, но вчера се изкефих като взе тотема за неприкосновеност - сега на Тортуга ще из стане мнооооого трудно. Аз също забелязах погледите на Жоро към Бъч - да се пусне от кръста. Ще падне майтап ако Бъч си отиде Laughing

И аз забелязах как Жоро смигна на Бъч да скочи, но не разбрах тънката му стратегия
. Може би предварително се знаеше, че Финдо ще вземе тотема  newsm78

# 249
Честно казано не виждам кой от до сега победените от Дренски биха издържали натоварването и биха се били до смърт заради еднооставанедо финала. Трябва голяма мотивираност и хъс , а те ги нямаха...Единствено Дренски е в състояние да се опре на Жоро и Финдо, но с тия лъжи ... незнам  newsm78

# 250
  • София

И аз забелязах как Жоро смигна на Бъч да скочи, но не разбрах тънката му стратегия
. Може би предварително се знаеше, че Финдо ще вземе тотема  newsm78

Аз не съм видяла това. Но ако е така освен тримцата да се влезнали в коалиция  Thinking
Този факт ми засилва теорията за довечера  Laughing

Тяхните 4 гласа срещу 3 на другата група  Peace
Въпроса е кой от тримата Джина, Светла или Лъчо  newsm78

# 251
Аз си мисля че Жоро направи така с Бъч понеже смяташе че ще издържи още дълго на кръста а Финдо ще отпадне преди него.Но нещо не му излезнаха прави сметките.Мисля си че те все още са против престоя в Сървайвър на Финдо.
Но той пък се бори със зъби и нокти за тотема което направо ме кефи.
Искам малко по малко тия от Тортуга да се разкарат. #Cussing out

# 252
  • Berlin
ако правилно си видяла Дудинка, тия от екипа на сървайвъра хич ги няма.. то бива, бива, ама то епизода се знае предварително !

# 253
  • Варна
БЪЧвенце  Sick, хайде, моето момче, пътя, чантите и за ... (знам ли и аз от къде си, ама не ме и интересува)! хайде, че много ти стана вече! дано да го изгонят вече!!!

newsm62 Добре казано.

Аз си мисля, че следващия изгонен ще е или Лъчо или Светла.Джина мисля, че ще се спаси този път.
И на мен Миро снощи ми направи добро впечатление. Равносметката му накрая беше доста разумна. А каква беше тази простотия с играта на кръстовете. То не беше трагична музика, то не бяха измъчени лица, облаци и слънце.  Sick Много не на място.

# 254
  • Berlin
пътя, чантата и за хляб е лафчето  Peace

Общи условия

Активация на акаунт