Сървайвър - 4 част

• 17 579
  • 437
  •   1
Отговори
# 420
Ей сега гледах рекламата и махаха амулета на някой с косми по гърдите, т.е. не е Финдо   Party

Лъчо е бая космат  Mr. Green
А късмет за изхвърчи  hahaha

Ако изгонят Станислав значи махат амулета на Дренски или дават някой по-следващ епизод , когато излиза Лъчо  Mr. Green

# 421
Интересен ще е двубоя между Дренски и Финдо!

# 422

Особено ако Дренски скрие храната от Финдо ще има изперкване пак  Mr. Green

# 423
Да, те дадоха нещо подобно като ананос за утрешното предаване!

# 424

Особено ако Дренски скрие храната от Финдо ще има изперкване пак  Mr. Green

Предполагам, че ще я скрие, а и Финдо ще му е най-сериозният противник  Rolling Eyes

# 425
Ами след финДю на ред според мен са Льчо и Светла.

# 426
Че то остана ли скрита храна? Гущери и жаби са на воля  Mr. Green.

# 427
Ако действително са дали анонс как късат амулета на някой космат - значи ще е Дренски. Тогава и слуховете, че е финалист отиват на кино  Joy

# 428
Сега пътничка според мен е Светла. Ама тя сама си каза, че е наивна. Води се неуморно по Лъчовия акъл, а той сега ще я изпързаля. Всеки се бори с Бъч да е на финал Simple Smile)

# 429
Абе Дренски големи бузи е отпрал, бая е наддал...
Тези гущери много калорични, бе! Ще ги отбягвам вече!  Mr. Green

# 430
Е по-скоро брадата му е голяма.

# 431
  • София
Кой го беше казал това, че Дренски яде от храната на кучето newsm78 Баси много сте хитри Peace Няма как да дебелее така от друго bowuu а и е особенно щастлив-сит Mr. Green

Дали ще си признае после newsm78 А пред камерата нищо не яде, само обяснява Twisted Evil

# 432
А какво им пречи на операторите да го снимат как, къде  и какво яде  newsm78? Нали за това са там, да снимат най-интересните моменти.

# 433
  • София
Е щяха да го снимат ако ядеше  от храната на кучето .  Sick
Макар ,че гранули да яде  Thinking

# 434
В началото Дренски ми беше много симпатичен, но след разговора по телефона с родителите му.... направо ми разби представите за МЪЖ! То не бяха сълзи, "мамин златен", "аз съм най-добрия" и пр. Sick Сега се надявам Финдо наистина да го отстрани, въпреки слуховете, че Георги е финалист. Имам чувството, че Дренски нарочно не го дават какво яде..., дори си мисля, че екипа си го храни здраво Thinking. От къде иначе толкова сила да тренира така  ooooh! Май не всичко е така, както си мислим, а...? Sad

Общи условия

Активация на акаунт