Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 5 ....

• 14 562
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • По света и У нас
Браво sneji20   bouquet

# 136
Снежи, аз каквото имах последно складирано в къщи, го занесах в Бата, но и моите приятелки с удоволствие ще се включат, а сигурно и другите мами имат доста дрешки за даване. Браво за свършената работа  bouquet
Със Шабан днес не можах да се свържа, защото и есдим не е налиния, знам само че си идва в неледя. Предложили сме му и двата варианта, а те са
1. Евтини, не зимни обувки за част от децата
2. Зимни обувки, до където стигнат парите
Но си мисля, че ако се спре на вторият вариант, можем и ние да помогнем, като си разровим шкафовете с обувки или съберем по някой друг лев и купим още няколко чифта.
Очаквам включване от Шабан утре и идей от вас, но първо трябва да се чуя с него, да каже какво решава

# 137
  • на правилното място, в точното време
За наедро цените може и да са по-добри на големия пазар в петък, но там не може да се пазарува по номера-взимаш стека/кашона целия,както казва Краси. Ако искате - всеки да ревизира обувките,които има като номера.После остатъчните номера,които няма да се купят.От къде -няма значение,стига цената да е добра. Аз ще видя довечера какви номера имам и ще пиша. Peace

# 138
това, което в момента мога да дам:
-1 зимно яке за момче, тип "пилотско", чистак ново
- 1 зимно палто дамско, и то почти необличано.
-1 чифт 40 номер маратонки
-1 чифт 42 номер маратонки
-1 чифт 40 номер туристически обувки
Обувките са носени, но абсолютно здрави.

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 07:45 от ellyst

# 139
Pozdravqvam Vi vsichki mami i tatkovci ..za blagorodnata rabota,kojato vyrshite!

Do sybota, ako mi posochite magazina za obuvki,shte byda blagodaren.

Shte byda shtasliv,ako tazi zima zatoplq pone malko krakata i syrcata na tezi siracheta.

Shte gledam da kupq vsickite obuvki....mislq ,che proizvoditelite shte napravqt ostypka.

# 140
ulu,здравей!  Ако решиш,може да отскочиш до Димитровград  Wink

# 141
Това не беше ли Шабан  bouquet  bouquet  bouquet
Той пристига в неделя и ако му се разкарва може наистина да отскочи и до Димитровград, а Равия ти само да го разведеш. Гледам, че се е спрял на варианта да има нови топли обувки за всички деца, което е чудесно и много благородно. Знам как става на големия пазар в петък пазаруването на стекове и си мисля, че нас този вариант не ни устройва, предвид номерата, който са ни дали и ще трябва да ги вземем като за на дребно. Въпреки това цените пак са изгодни. Притеснява ме само Равия, че ти беше казала че си свободна да ги вземеш до края на тази седмица. Дано днес или утре се свържем със Шабан и да си изясним нещата от къде ще ги взимаме. Аз съм ходила в Димитровград на пазара и съм убедена, че цените са най-добри след тези на пазара в Румъния. Е няма как и до Румъния да отскочим, тъй че ще предложа на Шабан да се спре на варианта да ни ги пратиш от Димитровград. Равия искам да те питам само, дали си обърнала внимание тези обувки, които си гледала, какво производство са.

# 142
Здрасти Равия,
За няколко дена съм в Бургаска област и немога да дойда в Димитровград.
Понеделник или вторник(17..18 )мога да пратя 1000 лева на банкова сметка ..после топката е във Вас.
Дарението е zа сираците от с.Бата

Şабан..

# 143
Имате ли снимки на децата от с.Кошарица?
Как е при тях положението?
След този филм за с.Могилино имам голямо желание да посетя деца от ДДМУИ.

# 144
bubi4ko, обувките са турски.Не съм гледала специално, но така мисля.Ще проверя пак. Момичета, седмицата 17-21 ми е невъобразимо натоварена. Проблем ли ще бъде да взема обувките 22-23/мисля,че ще успея тогава/ и да ги пращам след празниците. 24 може ида работят куриерските фирми,но при вас ще са 25-26.Хубаво беше децата да ги получат за Рождество..Кажете как да го измислим.
 Шабан, искаш ли фактура за обувките или както преди с касова бележка? До края на тази седмица мога да взема част от обувките,нямам толкова пари в наличност.

# 145
  • По света и У нас
Момичета, при мен има около 300 лв. .... до колкото си спомням има и малко парички при Amelia. Утре бих могла да се обадя на 2 мами на които отдавна се каня, имаха желание да дадат парички  Hug и може би сумата ще я оформим около 400 лв.  Twisted Evil
Още утре бих могла да ги изпратя на RAVIA и тя ще ги има до утре вечер  Peace .... По този начин ще може да закупи поне част от обувките сега  Grinning, какво ще кажете  Thinking и да ги прати напр.в събота стига да има възможност, може дори да не е по куриер /защото не съм сигурна дали ще работят тогава/, а по пощата или по БДЖ ако й е  удобно  Peace

Ianina - снимки от Кошарица нямаме, тъй като не сме ходили от Форума. Аз преди време по друга линия го посетих  Peace Но имай предвид, че в Домовете така лесно не се снима, имат спуснати указания за това от Министерствата още преди 2-3 год., наистина трябва да си спечелил доверието на Директора за да ти позволи да снимаш свободно и въпреки това ще те помоли снимките да се видят само от ограничен кръг хора /както е в Средец  Peace/ ... Иначе относно Кошарица, Домът е в сравнително в добро състояние и получават не малко средства от Общината, но имат недостиг на персонал и съответно това се отразява върху грижите и вниманието за децата ... Ако те интересува като цяло Темата за ДДМУИ, може да прочетеш отчетите на ДАЗД за тях, въпреки че са държавна институция в тях има не малко истина  Peace
Иначе и Домът в с.Искра е също за деца с увреждания, но по-голямата част са лежащоболни  Peace в сравнение с Кошарица .... Най-добре ако искаш като начало посети Бата, там са настанени главно дечица с умерена и лека степен на умствена изостаналост /бубичко нали не бъркам  newsm78/ и други леки умствени заболявания .... Домът се води Социално Учебно Професионално Заведение Peace за деца от 14 до 20 г.

Забравих  да се отчета doh ... вчера занесох малко дрешки, обувки и шишета в Центъра  Peace
На mamanagabi75 -   bouquet, Butterfly -   bouquet и попи/Дими -   bouquet

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 16:31 от lucyl30

# 146
  • Бургас
Люси, и аз мога да се включа с пари ,кажи кога ти е удобно да мина ,или ако искаш ти мини през нас .

# 147
  • По света и У нас
Люси, и аз мога да се включа с пари ,кажи кога ти е удобно да мина ,или ако искаш ти мини през нас .

Нека остане да се чуем утре и без това съм планирала и ходене до Центъра да занеса малко дрешки /след като се видя с ellyst и Asya_/  Peace

# 148

Нека остане да се чуем утре и без това съм планирала и ходене до Центъра да занеса малко дрешки /след като се видя с ellyst и Asya_/  Peace

Peace

# 149
Много ти благодаря за информацията lucyl30.
Когато събера дрехите как да се свържа с теб?

Общи условия

Активация на акаунт