Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 5 ....

• 14 556
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
viva31 там съм естествено. Люси малко по-късно ще ги пусна, но ще гледам да е днес. GJK добре,че го написа - голяма съм блейка. Peace В мен има 15 лева от viva31.

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 18:08 от попи

# 166
Изпратих колета преди малко. Дано съм била полезна

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 22:00 от Dencho

# 167
  • По света и У нас
RAVIA, попи, Dencho -   bouquet

RAVIA - последно Коледно тържество за Средец няма да организираме, но не пречи да им отнесем шоколади и играчки ако решиш да пратиш  Hug

Днес минах и взех дрешките от ellyst   bouquet и Asya   bouquet ,,,, тъй като Роси Михайлова отсъства се разбрахме в понеделник-вторник да мина да й ги оставя  Peace

Имаме си и 20 лв. от Галхен   bouquet

# 168
  • Бургас
Момичета конструкторите взехте ли ги вече. Ако се сещате бях ви казала за склад за играчки. Ако не сте звънкайте пък да видим кога ще отидем да ги вземем.
С кого да се свържа, за да дам малко парички. Иска ми се да се включа и аз.

# 169
Зависи кой ти е удобен. Люси и бубичко са в центъра и Лазур. Аз съм в Славейков.

# 170
аз се включвам рядко, но редовно следя темата. подкрепям ви във всичко, макар че не вземам особено голямо участие в инициативите.

конструктор купих на дребно - 173 части за 12 лв. с ДДС. за едро пазаруване цената е 10 лв. Пазарувах от склада зад Старата поща.

# 171
С кого да се свържа, за да дам малко парички. Иска ми се да се включа и аз.

довечера ще идваш ли???
може да ги дадеш тогава или във вторник Simple Smile

# 172
Момичета, и аз искам да се включа. С малко дрешки за по-големи, парички и един комплект за рисуване, който предния път така и не успях да предам Embarassed
 Ако има някой "банкер"  Winkв Меден рудник да се обади!! Praynig

# 173
имаме 10лв от Тадела. Който ще дава парички, да гледаме на детското парти във вторник да стане това,а ?!

# 174
  • По света и У нас
имаме 10лв от Тадела. Който ще дава парички, да гледаме на детското парти във вторник да стане това,а ?!

Добра идея  Peace и чудесна възможност да се съберем предколедно  Peace

Момичета, забравих да спомена, че ellyst осигури спално чувалче bouquet   за момченцето на 2 год. /макар и в розово  Wink/ , но ми каза, че няма да има възможност да осигури кошара за нуждаещото се детенце  Sad .... какво ще кажете да купим една кошара за момченцето на 1 год. напр.от Продавалника или от Оказиона в Изгрев /на някой ако му е в района и не му представлява проблем, ще може ли да провери  Praynig/, тъй като поне към момента никоя от нас няма излишна кошара  ooooh!

RAVIA - а при теб как е положението с кошарите  newsm78

# 175
..................или от Оказиона в Изгрев /на някой ако му е в района и не му представлява проблем, ще може ли да провери  Praynig......
Аз съм на близо и ще проверя, какви са кошарите и на какви цени са PeaceАко мъжът ми остави утре фотоапарата ще снимам и моделите Peace
А в Славейков, някъде около хотел Мираж нямаше ли също оказион?

# 176
  • По света и У нас
Asya_ - супер  Hug Аз като писах Изгрев, впрочем за теб си помислих  Wink
За Славейков, не съм чувала за Оказион ... нека по-скоро попи, tadela или някоя от другите мами кажат  Hug

# 177
  • на правилното място, в точното време
Аз нямам. Продавалника е идея,понякога излизат добри попадения. Люси,ще пратя нещата заедно с обувките. Исках преди празниците да е,обаче след вчера просто  Sick Пускам ви линкче от празника ни
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=201466

# 178
Излиза нещо друго.

# 179
За кошарата:

Във вестник "Ало Бургас" имаше публикувана обява за продажба на преносима кошара. Обадих се, кошатата е в чудесно състояние, сгъваема, на две нива, с повивалник, матраче, и е само 60 лв. Ако сте съгласни, направо да я взимаме?  Уговорих се с момичето до довечера да й се обадя и да й кажа дали ще я купим.

Другто удобство е ,че няма да се налага да се занимваме с пренасяне на тежко - сгъната, кошарата е колкото голям спортен сак- тези, които ивмат такава(в т. число и аз Laughing) знаят, колко е удобна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт