Сериалът "Отчаяни съпруги" - сезон 4, тема 2

• 20 935
  • 335
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Днес са давали 10-ти епизод. Никой ли не го е качил в нет-а още?

Следя... засега няма нищо!

# 256
Излязъл е в Thepiratebay Simple Smile Simple Smile Simple Smile
http://thepiratebay.org/tor/3964074/Desperate.Housewives.S04E10.HDTV.XViD-Caph
Почвам да тегля веднага.

#2gunfire #2gunfire #2gunfireЗа съжаление се оказа,че някой си е направил майтап така че недейте да теглите.
Друг път първо ще чета мненията за торента и тогава ще се радвам Sick

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 22:57 от desyta

# 257
от там може да има вирус.

току що прочетох в коментарите,че има троянец.

# 258
  • Торонто/Сливен
10-ти епизод не е излъчен още. Ще го дават в 9 часа наше време, което значи 4 сутринта в понеделник, БГ време. Peace Ще ви пиша веднага щом го гледам. Wink

# 259
  • Торонто/Сливен
Е, дочакахме я серията! Grinning Хубава беше, но след торнадото нищо не може да ме впечатли. Wink

# 260
Защо бе,на мен ми хареса.Да започваме ли белите чаршафи  Mr. Green

# 261
Доживяхме! - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=113370

ТинаХрис, nadi_n, почвайте с бялото!

# 262
Мдааа, даааа  Twisted Evil
Почвайте с бялото, кафето ми е готово!  smile3508

# 263
То кафето ти готово, ама те като че ли спят вече. Simple Smile

# 264
То кафето ти готово, ама те като че ли спят вече. Simple Smile

#Cussing out

Искам пъъъък  Cry

# 265
Търпение! Все пак имаме сериозна часова разлика.

# 266
Търпение! Все пак имаме сериозна часова разлика.

Е! Нали и в бг са пуснали торент. Все някоя мама си е в къщи и го е гледала вече  Wink  Laughing

# 267
Гледах го току що.
Чудно ми е какво пишеше на бележката, която беше написала майката на Катрин. И как така не изгоря в огъня, а  внучката успя да я прочете  Laughing
Много тъпо това с парите на Карлос, как така няма начин да се разбере къде е сметката.

# 268
Гледах го току що.
Чудно ми е какво пишеше на бележката, която беше написала майката на Катрин. И как така не изгоря в огъня, а  внучката успя да я прочете  Laughing
Много тъпо това с парите на Карлос, как така няма начин да се разбере къде е сметката.

Тед_кат,
моля те да понапишеш какво се е случило в серията, защото така като само разсъждаваш върху видяното, а не сме я гледали, няма как да коментираме, а и няма как да разберем какво точно са давали.

# 269
  • Бургас
На мен пък новата серия не ми хареса  Crossing Arms
Дали от дългото чакане или от нещо друго не знам, но епизодите ми се струват все по слепени един за друг, а не както преди - едно цяло, "интригите" - все по-съчинени, да не говорим за развръзките
бяло:

Адам намери бележката от г-жа Симс, прочете я и разбра какво се е случило с мъжа на Катрин. Малко преди да си тръгне (понеже тя гo изгони заради забежката му с онази психо, дето загина в торнадото) той й каза, че знае какво е направила и й даде бележката. Катрин я скъса и я хвърли в огъня. Дилън в това време подслушваше, а после отиде да измете пепелта от камината. Намери парченцата, те бяха спрели да горят точно до там, до където е нужно,  Shocked нареди ги и прочете написаното

Общи условия

Активация на акаунт