Сериалът "Отчаяни съпруги" - сезон 4, тема 2

• 20 935
  • 335
  •   1
Отговори
# 60
........
И ще снимат по 2 епизода на час, без да ги преговарят  Laughing
Joy Joy Joy

# 61
Стига с тоя Виктор. В предната тема ви пуснах линк към Уикипедия в който пише, че Виктор умира в 7ми епизод.
Не само Марта зачезна, ами и Зак и баща му.
къде е този линк?
значи наистина умира и какво ще обвинят Габи и Карлос ли?тъпо

# 62
Незнам защо няма 8 епизод от сериала никъде в нашите торенти, аз в момента го свалям от ето тук:
http://torrentz.com/search?q=desperate+housewives

# 63
Незнам защо няма 8 епизод от сериала никъде в нашите торенти, аз в момента го свалям от ето тук:
http://torrentz.com/search?q=desperate+housewives

това според мен не е 8ми епизод, а нещо друго
като го свалиш, кажи какво е
в сайта на отчаяните съпруги пише, че следащата серия (т.е. Sunglasses е другата седмица

# 64
Дръпнах го и като го стартирах ми се показа ей това.

# 65
Да, и на мен.
Не го теглете, страшна глупост е!

# 66
Чинно ще си чакаме понеделника  Peace

# 67
ама защо да няма серия тая седмица Crossing Armsаз с такова нетърпение чакам,колкото и да нямам време за Отчаяните винаги имам Mr. Green

# 68
ама защо да няма серия тая седмица Crossing Armsаз с такова нетърпение чакам,колкото и да нямам време за Отчаяните винаги имам Mr. Green

Ти по-добре прави заклинания и молитви да не почнат да стачкуват сценаристите или там кви бяха, и съвсем да ни го орежат след някой и друг епизод  #Cussing out

# 69

Ти по-добре прави заклинания и молитви да не почнат да стачкуват сценаристите или там кви бяха, и съвсем да ни го орежат след някой и друг епизод  #Cussing out
мани тая стачка съвсем ме разстрои,ама се успокоявах,че ще измислят нещо докато минат 10-те готови серии

# 70
  • София
Дръпнах го и като го стартирах ми се показа ей това.

aуууууу , че гадно, как шях да се ядосааааааааааааааааам  #2gunfire

последно в понеделник ли излиза слдеващата серия?

# 71
# 72
  • Бургас
А играли ли сте играта "Отчаяни съпруги"? Сериалът може да е на "час по лъжичка" обаче играта може да си я играеш когато ти е кеф  Mr. Green

# 73
А играли ли сте играта "Отчаяни съпруги"? Сериалът може да е на "час по лъжичка" обаче играта може да си я играеш когато ти е кеф  Mr. Green
За първи път чувам, кажи нещо повече.

# 74
  • Бургас
Ами изтеглих си я от mininova.org - там пишеш desperate housewives the game ... и ти излизат няколко варианта.
 А в самата игра си създаваш семейство ... и започваш активно да участваш в интригите в квартала ... нещо подобно е на играта Симс , готвиш,чистиш, поддържаш си градината (може да си наемеш и градинар де  Mr. Green) . Целта е да се сприятеляваш със  "отчаяните"  Laughing . Аз от скоро я играя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт