Сериалът "Отчаяни съпруги" - сезон 4, тема 2

• 20 936
  • 335
  •   1
Отговори
# 75
  • София
 Mellita  Praynig Моля те дай по- подробен линк, че не можах да се ориентирам Rolling Eyes
Много интересно ми стана Grinning

# 76
  • Бургас
От тук се тегли играта, а от тук crack към нея !  Peace

# 77
  • София
От тук се тегли играта, а от тук crack към нея !  Peace

newsm78 нещо не успях  Confused нали от Дънлоуд, тегля  newsm78-неще да започне да се тегли Confused

# 78
  • Бургас
Ами това е торент сайт, ако няма сийдъри  в момента няма как да тръгне ...  при мен нямаше проблем, само изчаках малко докато има от кой да я дърпам (биткомет-а ми седеше пуснат и така..  Peace )

# 79
Пуснах и аз да я тегля, само където все още чакам, че няма от кой.Mellita, ти за колко време горе-долу я драпна, защото на мен ми е все на нула процента и не знам колко ще се наложи да чакам да се появи някой?

# 80
  • София
Цяла вечер чакам, ама не тръгват Sad Няма ли друг начин Cry

# 81
Цяла вечер чакам, ама не тръгват Sad Няма ли друг начин Cry

И аз чакам, ама не става  Laughing  Явно няма да я играем тая игра. newsm78

# 82
  • Бургас
Аз чаках ден и половина  Crazy , но си заслужаваше . Утре като отида на работа ще ви пусна сийд...поне колкото мога Laughing

# 83
  • София
Аз чаках ден и половина  Crazy , но си заслужаваше . Утре като отида на работа ще ви пусна сийд...поне колкото мога Laughing

Hug Супер, ще чакаме  Heart Eyes Мерси

# 84

Hug Супер, ще чакаме  Heart Eyes Мерси

Hug  bouquet

# 85
  • софия
Аз преди време си я свалих без проблеми ама нещо хич не ми хареса и я изтрих на скоро

# 86
# 87
Ох, и аз тамън пуснах да свалям. Реших да влезна да видя има ли ранобудни и нетърпеливи като мен   bouquet

# 88
  • Бургас
Пуснах да се тегли, скоро ще гледам!

Някой знае ли после как излизат сериалите - разбрах, че щяло да има и други "дупки", освен тази на 18.11. ?

# 89
Попрегледах набързо серията.... ей ся стана интересно  Wink...
Бяло: Виктор е жив, излъга ченгетата, че не помни да е бил на лодка и т.н., но после просъска на ушенце на Габи, че помни всичко. Няма начин, ще им припари на Габи и Карлос!

Общи условия

Активация на акаунт