Сериалът "Отчаяни съпруги" - сезон 4, тема 2

• 20 935
  • 335
  •   1
Отговори
# 270
Не беше чак толкова лоша серията.
бяло: Том и децата са живи,но Айда не успява да се спаси.Никой не е парализиран,но Карлос е ослепял и все още не е казал на Габи защото смята,че тя ще го напусне.Парите им  са безвъзвратно изгубени,защото и счетоводителят е загинал в торнадото.Габи няма да получи нищо в наследство от съпруга си,защото всичко е на името на баща му,а той знае за нея и Карлос и най-позорно я изгони от погребението.Това е общо взето в кратце. Simple Smile

# 271
Дааааа: И аз се очудих как не е изгоряла бележката.Мен ми хареса момента с прахта на Айда.А как съм се смяла с плановете на Бри,хахахха.Чак такава педантка и перфекционистка,че да "предлага" сина си,хахаххаа.То като се замисли човек си е тъжно,но аз си го погледнах от смешната му страна,което сигурна съм,и сценаристите са целяли.Сега ми е любопитно Габриел как ще реагира,и дали ще излезе "точна",знаейки,че нямат пари + научавайки за слепотата на КАрлос,дали ще остане с него?А,че ще намерят начин да си върнат парите,в това съм сигурна.И да,в крайна сметка,никой не се оказа,че е парализиран...или тепърва ще измислят нещо.....

# 272
Бяло: Според мен "парализирането' ще е слепотата на Карлос.. все пак досега всичко прочетено беше догадки. След торнадото си мисля, че Габриел е помъдряла и Карлос напразно се тревожи, че Габи няма да остане с него  Wink И според мен е въпрос на време и битов драматизъм да успеят да си върнат парите и Карлос да си възстанови зрението.... Evgenia, какво не ти хареса серията? Виж, че сега ще се завъртят нещата покрай Катрин и прословутата тайна на мъжа и.  Peace

# 273
  • Бургас
Evgenia, какво не ти хареса серията? Виж, че сега ще се завъртят нещата покрай Катрин и прословутата тайна на мъжа и.  Peace

Абе и аз не знам точно, не мога да го обясня. Мисля, че голямото прекъсване също играе роля за това да не възприемам сериала така, както го възприемах примерно в 1 и 2 сезон.
Освен това сценките с Бри и Сюзън ми се виждат насилствено измислени. Единствено при Габи нещата истински ме заинтригуваха. А Линет ми беше любимка докато работеше в офиса, като започна в пицарията също ме държеше в напрежение, а за историята с Рик направо стисках палци да продължи повече епизоди. Сега ми се струва, че тъй като при нея няма какво толкова да се случи,  все й измислят някакви гадости.
Някак си ми буксува сериала, но може би аз нещо не съм достатъчно на кеф, не ми обръщайте внимание   bouquet

# 274
Аз ли не мога да намеря субтитри или още не са излезли? В замунда пише, че има но на линка не откривам.

# 275
Аз ли не мога да намеря субтитри или още не са излезли? В замунда пише, че има но на линка не откривам.
ама вече има бг субс ли Crazy

# 276
Абсурд да има субс вече Naughty

Момичета,кажете моля ви трябва ли да променям нещо в настройките на Флаш Гета за да мога да тегля торенти?
Защото нещо не ми се получава.
Само някакви индекси дърпа...
Иначе сега съм с Азуреус,но аз ли си втълпявам или наистина е доста мудна...
И това има ли връзка с програмата за теглене въобще или си е до скорост на интернета и брой лийчъри на торент?

# 277
Що не си ползваш Бит комет?

# 278
Що не си ползваш Бит комет?

Ами знам ли Rolling Eyes
Никога не съм я ползвала..
Аз незнам дали я имам де Crazy
От къде мога да я дръпна фрий?

# 279
Абсурд да има субс вече Naughty
ама няма ли кой да превежда вече??? #Crazy Cry

# 280
  • Canada
И на мен като на Евгения голямото прекъсване или голямото о4акване ми повлия малко или много да не ми хареса серийката...
Бяло: Направо се чудя на Бри как може да е толкова перфектна домакиня, даже и дрехите на Сюзън беше изпрала, изгладила, сготвила и т.н. Тя бебе няма ли??? newsm78 хи4 не се 4ува...или  е слу4ила на кротко бебе Mr. Green А за сватосването на сина й  #Crazyнаправо нямам думи, само и само да стане както тя иска....
Разпръсването на праха на Айда и мен ме разсмя....

# 281
И на мен като на Евгения голямото прекъсване или голямото о4акване ми повлия малко или много да не ми хареса серийката...
Бяло: Направо се чудя на Бри как може да е толкова перфектна домакиня, даже и дрехите на Сюзън беше изпрала, изгладила, сготвила и т.н. Тя бебе няма ли??? newsm78 хи4 не се 4ува...или  е слу4ила на кротко бебе Mr. Green А за сватосването на сина й  #Crazyнаправо нямам думи, само и само да стане както тя иска....

Сигурно вече повечето са го гледали...

Напълно съм съгласна с Вас двете. Бри ми е любимката и нещо тази серия не я видях в най-добрата и светлина - най-силно моралната housewife се превърна в интригантка. Тъпо беше.

Това с Карлос ми прилича вече на Есмералда ако си го спомняте - май наистина се чудят какво да измислят вече...  Аз все си мисля, че таткото на Виктор изблъфира Габи за завещанието.

Стана ми наистина слъзливо, когато извадиха Пени от развалините и Линет си я гушна

Въпреки, че не ми хареса особено, чакам с нетърпение другата неделя - най-вече заради Катрин

# 282
От къде мога да я дръпна фрий?
http://www.bitcomet.com/
Лесно се работи с нея,хем имам някаква по-стара версия.

# 283
Аз днес ще я гледам  Laughing
Снощи я дръпнах!

# 284
За Бри наистина преиграват. Невъзможно е да е толкова изкокарана, с прическа, маникюр, грим и винаги да е перфектно изчистено, подредено, сготвено... особенно пък като за американка е АБСУРД.

Общи условия

Активация на акаунт