Хайде да си направим блузки за през зимата!!!

• 9 973
  • 199
  •   1
Отговори
# 135
Аз, впрочем, искам Оръжия за масова лактация Grinning Ако анкетата реши друго, за мен ще си направя такава по по-проста техника. Трябва просто да видите как окапват очите на четящите надписа и как се разтягат устите в усмивки (особено на мъжете Mr. Green)

аз също искам такава, а и ми се връзва добре със надписа на детската за суперсилата. така че, Бу, ако си правиш за теб отделно, направи и за мен. плз. Peace

# 136
И аз да се запиша с две ръце за!
Идеята за дарителска част много ми харесва! Hug
Надписът Щастливи майки - кърмени бебета е най-подходящ според мен за начина по който кърменето ме кара да сечувствам, но при всички случаи ще облека и нещо по-закачливо с най-голямо удоволствие Wink

# 137
Аз мислех , че основната част е дарителска. Иначе блузки и в къщи мога да си направя - блузка,принтер, фотошоп и нужната хартия имам

# 138
И аз съм "ЗА" за дарението към ЛЛЛ, много ясно!!  Wink  Peace

# 139
С две ръце и още четири детски за дарение към ЛЛЛ, нали все пак тези тениски по някакъв начин стимулират хората около нас да приемат кърменето като нещо нормално и майките да не се страхуват бог знае защо от това да си кърмят бебетата, та ние така или иначе подпомагаме кампанията на ЛЛЛ защо пък не и с нещо сухо. Grinning

Бу най-много от всичко тук изписано ми харесва  Оръжие за масова лактация МОЛЯ да сложиш още една бройка в изработването, ще съм най-щастливата носеща циците от вън майка  Twisted Evil

Аз мисля, че когато искаме да накараме хората около нас да помислят по-сериозно върху даден проблем или теория в случая кърменето трябва да ги провокираме максимално. За това оръжието ми се струва най- подходящо, но това е само мое мнение.

# 140
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Гласувах, чакам тема за записване!

# 141
Гласувах за двете суперсили! И с радост ще пременя малката с такава, но честно казано другите варианти на мамешката не ми харесват особено. Rolling Eyes Не бих се  отъждествила с "млечен бар" - асоциацията ми е почти като "млекоцентрали", "дойни крави", "вимета", "хранително-млечната промишленост"  и т.н. закачки. Confused Не ми е толкова забавно. А за оръжията за масова лактация - много оригинална идея, но се опасявам, че оригиналната ми блузка ще си остане завинаги в гардероба. Докато суперсилата е нещо друго! Кой не би искал да има суперсила и да се фука навсякъде с това?!  Wink
Разбира се, това си е моето мнение. Ще следя с интерес гласуването и ще стискам палци за обрат в резултата  Laughing

# 142
  • До хладилника, който обичам
Лятото парите ги събира Експрес, на откритата дарителска сметка на ЛЛЛ. Но да не стане много сложно сега да се събират на същата сметка...Бу, може ли да ни ориентираш, може и на ЛС? Grinning
Поради разни затруднения (болни деца, болни майки) не сме изпразнили още сметката Confused Надявам се другата седмица вече всички да сме здрави и на линия. Тогава ще я опразним, ще се публикува естествено отчет (дал Кольо, взел Кольо) и каква сума е останала като 'печалба'. Тогава няма да е проблем пак по същата сметка да се превежда, мисля (с ясно обозначено име на подателя + ник и цел 'тениска' примерно).

Аз мислех , че основната част е дарителска. Иначе блузки и в къщи мога да си направя - блузка,принтер, фотошоп и нужната хартия имам
Няма как основната част да е дарителска, без цената на тениските да скочи много Simple Smile Малко, но постоянно може би е по-добре. И аз с такава хартия си правих потника, впрочем Simple Smile Но със ситопечат е по-яко.

Нека да видим финалният резултат, може да има един сериозен надпис (лого+ щастливи...) и два несериозни, примерно Simple Smile

# 143
  • София
Гласувах, чакам тема за записване!
И аз. За дарителската част съм ЗА и подкрепям.

# 144
Няма как основната част да е дарителска, без цената на тениските да скочи много Simple Smile Малко, но постоянно може би е по-добре. И аз с такава хартия си правих потника, впрочем Simple Smile Но със ситопечат е по-яко.

Нека да видим финалният резултат, може да има един сериозен надпис (лого+ щастливи...) и два несериозни, примерно Simple Smile
Проблема на ситопечата е, че ако бройките са малко цената става много висока или изобщо отказват да приемат такава поръчка. Например цената за до 100 бройки, едноцветен печат с размер 400 кв.см. е  50 лв. Ако ги разделите на 100 е едно, но ако се разделят на 10 е съвсем друга цена.
Между другото и аз клоня към "Оръжията..." но може би без изображенията защото ще се получи дублиране  Mr. Green

# 145
  • До хладилника, който обичам
Хм, не знам. За летните тениски цената я писах - общо бяха може би 250 броя. Но тогава и печатът беше еднакъв за всички. Можем да питаме за по-малко бройки каква цена ще ни дадат в понеделник Simple Smile

# 146
Цитат
Аз мислех , че основната част е дарителска
Грешка Simple Smile Да се чете "Аз мислех, че основната идея е дарителска..."

# 147
аз ще имам бебче януари и определено искам да кърмя,така че ще чакам темата за записване Peace

# 148
  • София
Гласувах Grinning Чакам темата за записване  bouquet

# 149
Да напомня, че гласувах и чакам записването. Peace

Общи условия

Активация на акаунт