Хайде да си направим блузки за през зимата!!!

• 9 975
  • 199
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Гласувах за Денонощен млечен бар за мен и суперсилата на мама детска. При всички случай ме бройте за 2 блузки.

Чудно ми е как ще реагират в яслата като го изтипосам с блузката Simple Smile

# 121
а Mr. Green
Мен пък Суперсилата много ме кефи и за майките, даже малко ме е яд че по малко хора са гласували за нея Embarassed
Embarassed и мен много ме кефи, и ме е яд, но в крайна сметка, каквото реши мнозинството - това ще направим  Peace

# 122
  • София
а Mr. Green
Мен пък Суперсилата много ме кефи и за майките, даже малко ме е яд че по малко хора са гласували за нея Embarassed
Embarassed и мен много ме кефи, и ме е яд, но в крайна сметка, каквото реши мнозинството - това ще направим  Peace

И мен... Освен това мисля, че ще е много яко да са в унисон детските и големите Peace.

# 123
Гласувах за двете суперсили. За детски много ме кефи и надписа "100 % Кърмаче" като на ей това детенце. Simple Smile

# 124
Гласувах за Денонощен млечен бар за мен и суперсилата на мама детска. При всички случай ме бройте за 2 блузки.
И аз Peace.
Малко оф, но все още си чакам лятната тениска-подарък от конкурса за кърмаческа снимка.
Този път ще си поръчам.

# 125
  • До хладилника, който обичам
Момичета имам оферта за блузките, но все още чакам офертата за печат. Тоест цената не е окончателна.
Та значи, блуза от плътен памук (интерлог) с  V- образно деколте, цветовете са бяло или екрю - 6лв.
Ако някой има идея за добрър и евтин ситопечат да казва  Simple Smile
Какво ще кажете за тази цена?

Ситопечатът (не знам сито ли е бил, но навярно) тук ни го дадоха на много добра цена - не знам лъжа ли се, но беше може би 50-60 ст/бр.

# 126
Не знам дали е грешка или нарочно, но летният надпис беше Щастливи майки, кърмени бебета.

Нарочно го написах така,защото си мисля, че е по-удачно, но това си е изцяло мое мнение!!!

В лятната анкета за тениски бях обяснила на няколко пъти защо е такъв надписът Simple Smile
Всяка майка би искала да е щастлива - такава е асоциацията. Докато в обратния случай може съвсем лесно да се приеме, че само кърмените бебета са щастливи и да носи негативни асоциации за майки, които не кърмят... което не би трябвало да бъде, нали?
Впрочем, от летните тениски (ЛЛЛ лого и надпис "Щастливи майки, кърмени бебета") оставаше малка печалба - събираме пари за ЛЛЛ брошура "Кърмене и работа". Тук предвиждате ли такова нещо или просто правим тениски про-кърмене?

# 127
А ето и нещо за татковци, да не се чувстват ощетени  Mr. Green

Много е готино това за татковците и нашият е много нетърпелив да види как ще му стои и да си я носи!!!Целият му микробус е облепен в стикерите "Аз подкрепям кърменето" от лятната кампания!!!
Не крадете чужди лога  Grinning Авторски права, ала-бала. Ако е нещо различно - трябва да се преработи изцяло, за да няма нарушаване. А и не бихте искали да 'рекламирате' някой друг, все пак Simple Smile

# 128
Аз, впрочем, искам Оръжия за масова лактация Grinning Ако анкетата реши друго, за мен ще си направя такава по по-проста техника. Трябва просто да видите как окапват очите на четящите надписа и как се разтягат устите в усмивки (особено на мъжете Mr. Green)

# 129
Впрочем, от летните тениски (ЛЛЛ лого и надпис "Щастливи майки, кърмени бебета") оставаше малка печалба - събираме пари за ЛЛЛ брошура "Кърмене и работа". Тук предвиждате ли такова нещо или просто правим тениски про-кърмене?

Бу, не е писано досега, че са предвидени и дарителски при в тези блузки, но това не означава автоматично, че не може да се направи, все пак още няма готова цена, така че..... то всъщност още няма и крайна цена...
Аз нямам нищо против, както нямах и лятото, и мисля, че с повечето момичета е така, все пак ЛЛЛ се издържа основно от дарения, защо да не дадем своя скромен принос  Peace

А татковското лого откъде е всъщност, аз мислех, че е произведение на някое от момичетата тук?

# 130

Бу, не е писано досега, че са предвидени и дарителски при в тези блузки, но това не означава автоматично, че не може да се направи, все пак още няма готова цена, така че..... то всъщност още няма и крайна цена...
Аз нямам нищо против, както нямах и лятото, и мисля, че с повечето момичета е така, все пак ЛЛЛ се издържа основно от дарения, защо да не дадем своя скромен принос  Peace

А татковското лого откъде е всъщност, аз мислех, че е произведение на някое от момичетата тук?

Няма лошо да има и дарителски момент. Аз се наех да потърся оферти за ушиване и печат защото познавам разни производители и тям подобни  Simple Smile  Може би в такъв случай някой трябва да се заеме основно с финансовата част.
За печата до тук офертите не са особено чудесни, но горе долу оскъпяването ще е с още около 1.20 максимум.
А логото за татковци го правих аз за 15 минути докато таткото приспиваше дзверчето. Логото е частично копирано от онзи саит с леки допълнения и е просто като предложение за татковци. Определено ако се одобри ще направя некраден вариант Blush

# 131
Освен това Щастливи майки определено показва на другите, че кърменето не е онова мъчение , за което са чували.
Една майка пред блока ми беше казала, че е готова още веднъж да роди, но не и да кърми.
Извинявам се, но зациклих на темата и не ми излиза от ума.

# 132
Лятото парите ги събира Експрес, на откритата дарителска сметка на ЛЛЛ. Но да не стане много сложно сега да се събират на същата сметка...Бу, може ли да ни ориентираш, може и на ЛС? Grinning

# 133
Естествено,че ще добавим и някой друг лев за дарение-поне считам,че така е редно.Аз бих искала да се направят и мъжки тениски, така че Шаманке, давай да видим как ще изглежда логото.Кой ще се заеме с процеса на изработване на блузките, а за финансовата част-като се уточни крайната цена ще се превеждат направо по сметката или????

# 134
нека да има известна дарителска част.С двете ръце  (и двете  bombs хм....бомби ) съм за "Оръжията.."  newsm03   докато мицките ми са "цомби-бомби" да се пъча с оръжейни надписи,че като станат" цици-мекици" ще мина към хранително-вкусовата промишленост

Последна редакция: ср, 21 ное 2007, 21:13 от Туранага_Санka

Общи условия

Активация на акаунт