Баба зима на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО не знае що е скука

• 10 480
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
 И Крисо обича Данонино /ино/, данет /нет/ и всякакви други сладки и кисели млека.
обича и коладче, но мама не дава. Вече и боните са кът. Веднъж му взех киндер, с цел да видя колко може да изяде и се оказа, че лимита за сега е едно шоколадче.
 Иначе с яденето сме все така зле. Една от леличките /за която един наш приятел татко казва, че е по-скоро бабичка  Blush/ каза, че в двадесетдодишният си опит като възпитателка " такова чудо" не е виждала Thinking Laughing

# 226
Добро утро   bouquet
Гледам "По-по-най" и се размечтах как другата есен февруарчетата ни ще препълнят залата и ще пеят и рецитират стихчета  Heart Eyes
Захващам се да науча Коко на някоя песен на Василис Карас, да се посмеем малко  Joy
Хубав ден   bouquet , а и добре дошли на новите мами  Hug - много сме, силни сме  Laughing

# 227
Здравейте момичета   bouquet,
аз на бързо да ви пожелая приятен ,слънчев уикенд, ние се заемаме първо с разходка в морската,че времето е супер, и после  newsm79 wash newsm55 newsm71,подготовка за празниците, вече ме обзема празничното настроение Hug Crazy Party,
цунки, гунки, бай smile3525
ей, колко бързо пораснаха дечицата  Thinking

# 228
Здравейте момичета. Hug
Днес имам рожден ден и затова приемете моята виртуална почерпка.

# 229
  • София

danida82 Честит рожден ден! Пожелавам ти всичко, което ти е на сърцето да ти е в ръцете!

# 230
Бъди здрава и оби4ана, Данида82 !

# 231
Ч.Р.Д  Дани78, много здраве, приятнни изненади и безгранична любов от най-любимите хора!

# 232
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, DANIDA!

# 233
опа объркала съм - Дани 82, извинявай ,но малкия постояно ме дърпа,

# 234
Честит рожден  ден , danida82! Жива, здрава, щастлива...Весел празник!

# 235
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДАНИДА!МНОГО ЗДРАВЕ И  ОТ ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И КЪСМЕТ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ.  bouquet

# 236
Честит рожден ден, Данида   bouquet
Много любов и щастие ти желаем с Коки 
  bouquet

# 237
  • София
Честит рожден ден, Данида!
 Много здраве и само хубави неща да ти се случват!
 Наздраве!

# 238
Данида, честит рожден ден, твоите желания са наши пожелания!
Ние днес ходихме на разходка в парка, беше много весело, направих доста снимки, в албумчето ни са, ако има желаещи могат да ги разгледат.
http://s150.photobucket.com/albums/s111/krasykm06/
Вчера в детската ясла ме изненадаха с новината, че имат скарлатина в групата, сега Мони има някакви пъпчици по крачетата, та не знам от какво са.  newsm78 казаха, че трябвало да има висока Т и червено гърло.
Хайде лека вечер!

# 239
Мерси ви момичета за пожеланията. Hug

Общи условия

Активация на акаунт