Баба зима на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО не знае що е скука

• 10 479
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добро утро, мамчета!

Заведох Рая на ясла, пих вече кафенце и след малко се заемам с чистенето на къщата.

Рая днес ще спи в яслата за първи ден. Все още влиза с рев в групата, но след като я гушна лелята и я внесе вътре ми се стори, че млъкна. Защото говорех със сестрата на вратата, а Рая не се чуваше да плаче. Според майка ми /нали и тя е мед.сестра в детска ясла/ много от децата спират да реват в момента в който влязат вътре.

krasykm06 - как е Мони? Разбра ли се от какво са пъпчиците по крачетата?

Е, лек и спорен ден на всички.

# 241
Добро утро,мамчета!
Черпя ви кафенце  food010.
И аз заведох Чечо на ясла.Хич не му се ставаше тази сутрин.Снощи пак рева посред нощ и аз вече незнам за какво. newsm78
Иринополис,не се притеснявай те повечето деца така правят.
Аз вече се захванах за домакинската работа.Оправих леглата,пуснах пералнята и сега правя на чечо за довечера крем супа картофи.Трябва да сколасам,че ще излизам по задачки. Grinning Я да ви питам вие вече украсихте ли вкъщи новогодишно?Аз уж бях решила още на 1-ви,но нещо музата все още ми я няма.Ще гледам днес да украся.Но се притеснявам,че няма да мога да се развихря кой знае колко,защото Чечо всичко ще махне. Sad
За сега от мен лек ден.

# 242
Тони, аз също се чудя кога да започвам с украсата. Хем ми се иска, хем ми се ще да поизчакам, още не продават елхи, а и бързо ще му омръзне.Иначе съм накупила доста играчки и гирлянди Simple Smile
С домакинската работа аз вече приключих,остава ми малко готвене-нещо постно за Божидар,че той все на мръвка налита  Mr. Green

# 243
Привет, аз се замислям дали да не украся ве4ерта на 24.12 и Санди да е тотално изненадан на другата сутрин - подаръци , елха и светлинки .

# 244
Добро утро момичета. Hug
Черпя по едно кафенце. kaffeetrmker_2
Аз вече съм със малчо.Боже няма нищо по хубаво да е покрай мен. smile3521
За украса още не съм мислила.Май във всичко все съм последна. EmbarassedТези дни мисля да се разходим до Практикер и да си вземем украса,ние досега доста семпло украсявах ме,а сега ми се иска да е нещо по весело.
Ми за сега това е от мен.Желая ви лек и ползотворен ден и успешна седмица. newsm51

# 245

А ето и кафето. Simple Smile

# 246
  • БГ
Добро утро и от нас!!!   Hug    Дааа, ние днес сме двамата с Марти, той не е на ясла, защото от петък както го взех от там с 37,7 Т, та до снощи все си поддържа висока Т!!! Снощи доктора го прегледа и заключи щом досега не я е свалил може и по-висока да вдигне, а и гърлото е леко зачервено, и хайде честито нов АБ - ЦЕК (СЕС), някой давал ли го е, отзиви?

danida82, честит рожден ден и от мен (на патерици)!!! Желая ти много здраве, щастие и любов!!! Радвам се, че най-после сте заедно с детенце, много прегръдки и целувки от нас!!!

krasykm06, как е Мони? На ясла ли е днес?

irinopolis, не се притеснявай за Райчето и Марти беше така! Сега още от къщи тренираме раздялата - разказва ми как ще се съблече, ще му сложат термометъра, ще обуем пантофките, ще му вземат термометъра, ще ми каже чао и т.н. Всичко е въпрос на време, в петък блъскаше по вътрешната врата, да го чуят и вкарат в стаята, голям мерак, голямо нещо!!!

Украса и аз не съм сложила, мисля този уикенд да се захвана, ако не се случи нещо непредвидено?! Елха ще се купува, естествена, татито не дава да продумам за друга!

И аз от сутринта съм на вълна домакинска работа, сега чакам пералнята и след това излизаме навън, че незнам вече какво да му предложа за игра?!?

Лек ден и успешна седмица на всички!!!

# 247
Здравейте сладки мами,
благодаря за кафенцето Дани  Heart Eyes,да се нарадвате хубавичко един на друг  Wink,
Стефи ние сме пили този антибиотик,когато имахме възпаление на пикочопроводите, пихме го 7 дни, нямаше проблеми ,нито някаква реакция,дано Марти оздравее бързо  Hug,
иринополис, явно всички дечица трудно свикват на раздяла с тати и особено с мама,но бързичко да свекне Райчето  Peace
за украсата решили сме този уикенд заедно с Боби да ми помага ,защото мисля ,че ще се забавлява и много ще му хареса да е участник в еуфорията по украсата,а за елха 100% естествена Peace
 ние тази събота и неделя почистихме целия апартамент от тавана до подовете,ама така лъска Mr. Green,но ми се видя сметката ,сега имам мускулна треска и в момента почивам и след малко излизаме на разходка ,че едно слънце се е засмяла Joy,
чао за сега  bouquet

# 248
Здравейте, мами, аз приключих със страничните задачки и сега се залавям за къщата да я чистя предколедно, да видим докъде ще я докарам.
Мони днес е на ясла, пъпчиците явно са си негови, сигурно от праховете. Иначе в групата са останали 6 дечица, но дали всички са болни, или повечето родители са спрели децата превантивно не разбрах.
Аз мислих тази събота дето мина да украсявам, но не го направих та да видим кога ще стане. Тук във форума има много идеи за коледна украса, може да си взаимствам някоя.

# 249
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Hug
Първо, ЧРД на патерица на Данида82! Твоите желания са мои пожелания!
Кафенцата са много красиви! Аз се пробвах да направя вкъщи такива, обаче не можах. Sad

Добре дошли на новите мами! Най-после съгражданки в темата Laughing
Да се включват по-честичко във форума! И в Пловдивската тема са се записали, но само толкова

За Коледната украса - почнах вече, но мисля всеки ден по нещо ново да слагам, елхата ще е естествена, така че тя ще е съвсем накрая. Вчера само коледни покривки сложих, останалото е в гаража и мъжо трябва да го качи. Тая събота и неделя може да нашарим прозорците и да украся полюлеите. Следващата събота и неделя - коледните венци и така постепенно всичко. Всеки ден ще се радва на нещо ново. Flutter
Краси, наистина има доста идеи във форума за украса и календари и т.н., обаче за повечето идеи Руми е малка според мен. Например как си представяте да режем снежинки  Crazy Аз ножицата изобщо не й я давам. Мога да пробвам да правим гирлянди например от гланцово блокче и сухо лепило. А Коледния календар...не знам как да й обясня, че всеки ден трябва да взима само по 1 нещо, а и какво да слагам вътре  newsm78, шоколад не давам още (мисля на Нова година да й дам за пръв път).
В събота и неделя беше чудесно време, на Главната в Пловдив има Лунапарк, въртележки, блъскащи колички, виенско колело, гондола и т.н. Музиката свири, децата се радват. Руми обаче хем искаше да се качи на някоя въртележка, хем я беше страх, в крайна сметка реших да не я мъча, ще чакам сама да си поиска да се качи.
В събота обикаляхме за играчки, не мога да намеря голяма хубава кухня с котлони и фурна, стабилна да бъде, не тия мъници дето ги предлагат - печка 28х26 см и хладилник 15х5 см и т.н. Тя какво легнала или седнала да готви newsm78 Нещо не са ги измислили както трябва...

# 250
Добър  ден,момичета!Днес  вече  имаме  бойлер,току-що  изпратих  техника  и  съм  доволна  вече.Изтормозих  се  5дни  без  топла вода.Михаела  е  в  леглото и  сигурно  вече  спи.Ние  в  неделя  бяхме  в  Северния парк,времето  беше  страхотно  и  беше пълно  с  дечица.И  аз  още  не  съм  украсила  в  къщи,нещо  все  ме  мързи.Аз  мисля  да  купя  за  щерката  някакъв  музикален  инструмент-китара,пиано   нещо  такова.Забелязвам,че  се  занимава  с  такива  неща.ЧРД  на  Данида82  на  патерица!От  все  сърце  всичко  най-добро!Сега  в  момента  мисля  какво  да  готвя за  довечера!Чао  и  приятен  ден  на   всички! smile3525

# 251
  • София
Как сте момичета  Hug ?

Ние сме първенци по коледната украса- вече сме готови. Вчера следобед украсихме елхата, сложихме светещия маркуч на балкона и само чакаме дядо Коледа  Кали само обикаля елхата и й сваля топките, но после пак ги слага, дано да оцелее елхичката  Crazy

Стефи, бързо оздравяване ви желая  Heart Eyes Не го знам това лекарство, дано е много ефикасно.

Чао засега!

# 252
Добро утро!
Аз вчера също направих основно почистване и сложих част от украсата, само елхата остана. Мони така се радва,
 имаме един пеещ Дядо Коледа с една свещичка в ръката и си мърда ръцете,
 той като взе да духа свещичката голям майтап и разни лампички имаме много, и много се радва.
 Тази сутрин само ги показва и вика "тати сожи", много е смешен.  Laughing
Аз ще ставам да си изгладя пердетата и да си ги сложа.
Хайде весел слънчев ден   bouquet

# 253
Хееей, здравейте майчета и дечица!
Краси, ти процедираш като мен тези дни с украсата - мислех в събота да украсим заедно, но нещо не се получи, така че аз вчера се развихрих с почистването и слагането на Коледните джунджурии по секциите. Ще пръскаме и прозорците със спрей и шаблони /купихме ги още преди 1-2 седмици/, но ще изчакам да сме заедно с децата, за да се порадват и да помагат  Grinning   И между другото, имаме същия дядо Коледа като вашия /поне според твоето описание  Wink /

А новите мами защо не пишат?!  newsm78  Ехоо, къде сте? Едното детенце ни е адашче Вероника /родено на 9-ти, а ние пък на 19-ти февруари  Laughing  /

Отивам да чета Коледни темички за идейки  Peace

# 254
  • БГ
Добър ден и от нас!!!    Hug    Аз си допивам кафето, а Марти пощурява и се чуди каква още беля да направи!  Thinking  Благодаря на всички ви за загрижеността, овладяхме високата Т, но с хремата нещо нямаме напредък, надявам се детенце скоро да се оправи и болестите да са само лош спомен!

Днес е св. Сава, ако имаме именици, нека са ни живи и здрави и да омесят по една питка и за нас!!!  Laughing 

Браво на elix и krasykm06 за коледната украса! Аз още събирам идеи, пък да видим какво ще направя през уикенда?  newsm78

А новите мами защо не пишат?!  newsm78  Ехоо, къде сте? Едното детенце ни е адашче Вероника /родено на 9-ти, а ние пък на 19-ти февруари  Laughing  /

И аз това се чудя, хайде бе мами, разкажете нещо за вас и вашите дечица, ще се радваме да се опознаем!!!

Общи условия

Активация на акаунт