Баба зима на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО не знае що е скука

• 10 477
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
Стефи, забравих да кажа, че стискам палци Марти бързо да оздравява, а и Цека сме го пили, той един по пречистените АБ май, и е добър.   bouquet

# 256
Здравейте и от мен. Hug
Честит имен ден на всички именници.  bouquetПовече хубави мигове и много здраве им пожелавам.
Ние още не сме заспали за обед,но след малко ще се мъча пак.Малкия е свикнал да заспива с някого на обед.При вас как е?
Е за сега ви оставям,желая ви лек и ползотворен ден. Heart Eyes

# 257
Привет, момичета!

Ние се завърнахме. На връщане минахме през Еликс малко на гости, та ние си поприказвахме, малките си поиграха (или се подърпаха  Laughing ). Екстра си изкарахме!

Браво на elix и krasykm06 за коледната украса!

Аааа, и на нас браво  Wink , защото и ние от вчера сме с украса-лампички, елха, свещи, гирлянди!

Ивана не ходи на ясла Sad Вече направо се побърквам-близо месец не е спирала да кашля Cry От време на време поспре и пак почне. Какво ли не пи  и не помага Shocked Вчера отидохме пак при личната и тя й назначи рентген и изследване на кръв да се види откъде идва всичко това. Вдругиден ще видим резултатите......

Тонита76, виждам че и при вас е било така. Я, кажи как я откриха тази трета сливица? Да не би и при нас това да е проблема  newsm78

Виждам, че за среща нищо не става. Хайде, някой ако е сигурен да каже, пък дори и да сме 3-4, да се съберем някъде!

Hug

# 258
Здравейте!

bouquetДанида, честит рожден ден, на патерици! Да си жива и здрава!  bouquet

Честит имен ден на всички именници! Много здраве и късмет!

Добре дошли на новите мами и техните сладури!

Иринополис, дано всичко при вас вчера е минало ОК. Надявам се скоро да свикне. Все пак тя е там от една седмица, така че не се притеснявай, всичко е въпрос на време. Кой го казва?  Wink

Браво на всички които вече сте почистели и украсили. Аз смятам да свърша това петък, събота и неделя. Ние имаме пеещ дядо Коледа, но нашия чука на барабан. Днес реших да и го покажа и ми се струва, че до Коледа ще си изпее песента. Grinning

Стефи, дано бързо се оправите.

Ние също сме си в къщи. Сополите и кашлицата нямат край. Смятам да изчакам още един, два дена и пак ще я водя. Никога не сме били  сополиви цял месец, имам чувството че  ще ни избият кучешките и аз не знам вече какво да мисля. Whistling

Поздрави на всички от мама Нина. Прати ми снимки, но са доста големи, ще трябва да ги намаля за да мога да ви ги покажа. Преди час Ники ми се обади че и Лъчко е болен. Следобед ще го водят и него на преглед, дано не е нещо сериозно.

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 15:00 от tinka81

# 259
Слънчо, като публикувах видях какво си писала.
При нас е същото и аз вече се плаша. Ще трябва да попитам, не е ли добре и ние да  направим изследвания.
Дано всичко да е наред.
Лека вечер

# 260
Здравейте, момичета  bouquet

В темичката цари вече коледно настроение. Аз както обикновено сигурно ще слагам украса в последния момент и без това Дани само се катери навсякъде и нищо не мога да опазя от него. Особено сега като няма къде да си изразходва енергията е направо ужас. Mr. Green

Аз реших да приема още работа за вкъщи, от което Дани изцяло се възползва и вчера след един нескончаем телефонен разговор го заварих гол по памперс, обграден от разхвърлян пакет мокри кърпички,  да маже крем по прозорците  Shocked ooooh! Но пък иначе е голям кеф, че не ми се налага да ставам рано и да излизам в този студ, за да ходя на работа и най-вече съм доволна, че вместо малкият да ходи на ясла мога да съм си цял ден с него.

Иначе Дани пак се беше обринал и вече е почти сигурно, че е алергия към краве продукти, но много се надявам да я израсне.
С говоренето пак сме на нула, но пък с ъ-кане и жестикулиране успява всичко да си поиска. Simple Smile Любимият му номер сега е да ме кара да му меря температурата по няколко пъти един след друг, застава мирно до мен и седи така 5 минути докато писне термометъра и после голям смях. Mr. Green

# 261
  • София
Здравейте и от нас1

Рая днес си е в къщи. Още от вчера беше с хрема, а сутринта ми се стори, че й е зачервено гърлото. Заведох я при педиатърката и тя каза - леко розово гърло. Сега давам Стодал и спрей за нос - Тетрисал Е /нямаше Стеримар в аптеката/. Голяма мъка е с този сироп. Рая пие с кеф единствено Панадола. Всичко друго плюе.
 Иначе е спала вчера в яслата. А като отидох в 15ч да я взема вече беше будна и яко ревеше - чух я още от вратата. На всичкото отгоре беше и потна, ама много потна. Долната й блузка беше все едно извадено от пералнята. Преоблякоха я преди да ми я издадат. В яслата ги слагат да спят с нощнички /бархетни, с дълъг ръкав/, облечени върху долните блузки. А аз забравих да предупредя, че Рая много се поти и...резултата беше налице. Иначе вчера е отказала да пишка в яслата - нито на гърне нито в памперса. Хич не ми е приятно, че я слагат с памперс да спи, ама така правели с новите. Ще поизчакам, да се убедят сами, че не се напишква и ако и тогава упорстват ще видим как ще се оправяме.

И ние още не сме украсили за Коледа. Исках първо да си измия прозорците, но с този дъжд на вън, и с малката помощничка в нас е невъзможно.

И аз щях да питам - какво става със срещата? Кое клубче остава последно? Ние стига да не сме болни, и да не е виелица на вън ще сме на линия. Рая с удоволствие ще "избяга" за един ден от яслата.

# 262
Тинка, понеже виждам, че си споменала за зъбите, да ти кажа, че педиатърката каза, че не е възможно да е от зъби. Една позната ми беше казала, че нейното дете е кашляло 2 месеца от зъби и тя въобще не го е лекувала-като избили, кашлицата сама си отишла. Затова специално питах и докторката, но тя отрече за подобна вероятност  Naughty

# 263
 Виждам, че и вие си говорите за зъби... Точно затова се включвам и аз.

От няколко дни Крис спи адски неспокойно. Мога да кажа, че почти не спим. И аз го отдавах на растеж на зъби.

Днес ми се обадиха от яслата в 14:30ч, да отида да си го взема, понеже е с темперетура. Сестрата каза, че и гърлото му е зачервено и е възможно да се дължи на зъбоникнене. Веднага го заведох на лекар /д-р Тодоров/, Той каза, че действително има Т и зачервено гърло, но  не е въжможно да се дължи на зъби. Изписа му есберитокс, витамин С /което винаги ни изписва/ и хексорал.

Тази вечер заспа рано и току що се събуди с  tooth... ново зъбче, та се чудя дали е възможно цялата какафония да е била заради него newsm78

По принцип се стремя да не го тъпча с лекарства за щяло и нещяло и не знам... да му ги давам ли newsm78.
 ПП: На хексорала пише, че е предназначен за деца над 3г  newsm78.

# 264
  • София
mimi.m - Честито ви ново зъбче! Не мисля, че зачервеното гърло се дължи на зъбчето. А този Есберитокс какво е? Хомеопатично? Не съм го чувала
аз съм давала на Рая Хексорал, когато беше на 1г. 2 м. Единствено с него успях да й сваля Т - беше над 39*С. А за писането в листовката, предполагам, че фармацевтите по този начин си "Връзват гащите". И на нас са ни изписвали лекарства, които са за по - голяма възраст - предполагам, че си е по преценка на лекаря.

НА Рая продължават да си й текат сополките. И утре ще си стои в нас - няма да я водя на ясла.

Лека и спокойна вечер! smile3524

# 265
Здравейте за днес! Скорошно оздравяване на всички болни  Hug
Олимпия къде изчезна?

# 266
Добро утро,мамчета! Hug
Аз си направих току що кафенце и ви черпя и вас също. Laughing kaffeetrmker_2
Слънчо,Чечо ми боледува почти от три месеца непрекъснато като основното са сополите/задна хрема/ и следствие от тях и кашлица.Оплакваше се от уши,спи неспокоен,спи с отворена уста,за хъркане не мога да кажа с точност и затова реших да го заведа на специалист зада му види гърлото и ушите.И като го заведох той констатира,че има трета сливица.Можем да я махнем най рано на три години като стане.Чечо все още продължава да се сополиви и да се закашля и доктора ни написа бележка за яслата с която да покажем,че тези сополи и кашлица не са заразни и че докато не махнем сливицата те ще продължават да го тормозят детето.Доктора препоръча лятото на море,а зимата поне две седмици на планина.Каза също така да избягва да му слагам капки,защото можели да му навредят.Каза да му пръскам стеримар и някакви такива от този род,както и няма нужда от сиропи.Само му изписа на дванадесет часа да пие Цетиристат сироп и за носа Текстизил или нещо такова/немога да го разчета на рецептата/Не съм го взела това последното,защото е същото като стеримара а аз имам от него.Ох незнам дали съм ти помогнала,но се надявам вие да нямате трета сливица.
Честито зъбче на Крис! Joy
Пожелавам на всички болнички дечица бързо оздравяване.

# 267
Здравейте!
Аз вече си изпих кафето и отивам пак да чистя и подреждам, край няма това чудо ей!  #Cussing out
Вчера така паднах в банята, натъртих си ребрата и сега не мога да мърдам, трудно дишам, абе луда работа.  Crossing Arms И друг път съм си причинявала подобно нещо сама и тогава ме боля два месеца.  Crossing Arms Тъй де..........
От по-грубото чистене само килима ми остана, ама ще почака до пролетта, сега само от тук, от там ще му почистя петънцата щото ми писна.
Аз също не мисля, че Т, червено гърло и кашлица могат да бъдат причинени от зъби, а за родители, които два месеца не си ликуват кашлицата на децата, нямам думи просто. Виж когато е установено, че детето има трета сливица, нещата вече стоят по различно, има диагноза и така нататък.
Аз също се чудя къде изчезна Олимпия, да не би да е забегнала към гръцко  newsm78
Магика, съжалявам за вашата алергия, ти кърмиш ли още, ако е така и избягваш кравешки продукти, дано я преодолеете.  Hug
На всички болнички, бързо оздравяване, за Коледа всички да са на линия, здравички, без сополки и други неразположения!   bouquet
Ало София, имате ли сняг пак?
Приятен ден!

# 268
  • София
Тук София, докладвам, сняг има и все още вали, но слабо  Party Аз от вчера си имам новички ски и обувки и чакам мнооого сняг newsm44

При кашлица на нас ни помага единствено ACC kids.Разни Стодали, Проспани и т.н. изобщо не й действат.
Желая бързо оздравяване на болничките мишлета  Hug

Днес ако имам време ще звънна в някое клубче да питам за свободни дати за коледно тържество и ще ви пиша.

Чао засега!  bouquet

# 269
Здравейте сладки готини мами  Hug,
снощи моя мъж ми донесе клавиатурата,че нещо беше блокирала и само ви четях
благодаря за кафенцето ,аз току си направих ,пия и едновременно пиша,
Ели щастливци ,хайде пратете и на нас малко сняг ,че вътяра ще ни издухааа в морето Joy hahaha,
отново болнички, бързо да оздравяват  Hug Praynig,че дядо Мраз наближава и с подаръци ще ги изненада  Peace,
Краси лоша работа,дано бързо минат болките, аз винаги от това съм се бояла като почиствам банята и тоалетната,
Магика много съжалявам за неприятна диагноза  Sad,дано като пораснете всичко премине Praynig
Слънчо добре дошли Hug ,надявам се резултатите да са добри и да нямате проблеми,
 ние се включваме към отбора на украсените къщи,а малкия направо е изумен много се радва ,даже ми помага носеше ми гирляндите и топките,но отвреме на време му харесваше топките да ги рита като футболист  ooooh! hahaha
ох ставам боби ме дърпа постояно ,после пак ще се включа
  love001 от нас

Общи условия

Активация на акаунт