Баба зима на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО не знае що е скука

• 10 483
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте и от нас!

Краси - недей така несериозно да се отнасяш към натъртеното - да не се окаже нещо по - сериозно.

Ели - а при нас няма сняг. Тук времето все е по - различно отколкото в София. Даже в София лятото като валяха градушките, тук в Божурище си грееше слънце.
 Ще чакаме да видим какво си разбрала за клубчето. Дано успеем да се съберем.

Рая вече сгъсти сополките - върви на оправяне тая хрема. Даже вече не е такава борба със сиропчето и спрея за нос. А и гърлото ми се струва, че не е така зачервено.

Лек ден на всички!

# 271
  • БГ
Тук София, докладвам, сняг има и все още вали, но слабо  Party Аз от вчера си имам новички ски и обувки и чакам мнооого сняг newsm44

А при нас пече слънце!!! Искам и аз сняяяяг, май това ми трябва за да ми дойде коледното настроение, как иначе да се настроя, навън е златна есен, а уж е зима!?! elix, честити ти нови придобивки, да си ги караш със здраве, къде ходите на ски?

mimi.m, честито ви ново зъбче! Не съм запозната с предписаните ви лекарства и немога да взема отношение по въпроса. Аз засега се доверявам на 100% на педито и нямам оплаквания от него и практиката му.

krasykm06, съчувствам ти за болката, дано този път по-бързо отшуми! Защо не си починеш днес, и утре е ден, тя домакинската няма край!

tonita76, а дали не е възможно все пак да се лекува трета сливица, задължителна ли е операцията след навършване на три годинки?

irinopolis, браво на Райчето, желаем й бързо възстановяване!

Мами, вчера съм ви подвела, за което моля да бъда извинена, днес е св. Сава, а вчера било Варвара! Приготвихте ли вече рибка за утре, аз още чакам татито да донесе шаран, мисля да го правя плакия, ако нещо обаче ме възпрепятства ще купя готов, имаме чудесен рибарски магазин, в който правят всичко, което поръчаш!

Хайде, чао от мен, че детенце пак се захвана със забранени нещица?!

# 272
  • Пловдив
Привет и от мен! Hug
Тези дни ми е много напрегнато, едвам успявам да ви прочета...
Данида, при нас следобедното заспиване става само на ръце Tired Пробвала съм и по други начини, но става много бавно и рискувам да заспи твърде късно, вечер се върти поне час докато заспи. Рита с крачета, говори нещо, иска да й чета... ooooh!
Слънчо, айде дано мине тая кашлица вече... и да оздравявате!
Тинка, irinopolis, Тонита вие също, стига с тия сополи, Коледа идва!
magica, голям палавник си имаш! Да ти е жив и здрав!

Аз да се отчета за подаръците - до сега сме купили за Руми - пързалка с кош (не питайте къде ще я слагам  Mr. Green), супер град (влакче, някакви сгради като конструктор), едно бебе дето прави гримаси, един магически куб. Мисля че това й стига...не включвам дрешките, които постоянно купувам. На мъжа още не съм измислила, даже пуснах отделна тема, та дано ме осени някаква идея, на майка и свеки купувам през ден по нещо мъничко и накрая ще го опаковам заедно, но там се набляга на бонбони, уиски и т.н.
За украсата - вкъщи напредвам, а у свекито вчера с Руми са украсявали. Дойде си превъзбудена и щастлива, до 11 не можа да заспи.
От 2 дена ми се буди нощем и плаче за малко. Така правеше като й никнат зъбки, ама ние вече ги имаме почти всички. Май само 5 зъб нямаме - т.е. още по 1 кътник трябва да ни израстне.
Риба за утре още не съм намислила - откъде да купя, как да я направя...дано мъжо се включи, че аз не съм много по рибата. Не я обичам и не мога да я готвя.
Пловдивските мами ще се събираме и това е вече сигурно, на 9-ти (неделя).  Утре по Евроком, в 9:30 мисля ще има предаване за партито, чак да не повярваш  Grinning

# 273
Привет, маменца!

Тони, благодаря ти за изчерпателния отговор  bouquet На мен по-скоро ми беше любопитно дали само с просто око и с отваряне на устатата се вижда третата сливица  newsm78 Ще видим утре резултатите и ако няма нищо, ще намекна на педиатърката за трета сливица Naughty

Краси, и аз така съм падала като студентка в банята, та сега си имам 7 шева, заради счупена лакетна става  Sad           Дано на теб ти поотмине бързо  Praynig

Стефи, браво на теб - ти и меню си измислила вече за утре  Party Ние ще сме на гости при свеки, че чичото на Ивана има Имен ден, та ще хапнем на готово  Mr. Green

Еликс
, щом си имаш нови ски, хайде с нас на Боровец по-следващата седмица  Wink Sunglasses

# 274
И ние, в Плевенската група,ще правим Коледен купон и ще сме семейно. С тоя форум завързахме доста приятни запознанства, излизаме си семейно по кръчми, ходим си на гост...кеф Simple Smile
Аз още не съм украсила,за момента само съм приготвила играчките,панделки, ще чакам пускането на елхите и тогава ще направя цялостната декорация на къщата.

# 275
  • София
Ето някои от предложенията за коледно тържество. Сумите са почти еднакви във всички клубове Навсякъде ще има Дядо Коледа и Снежанка.

Клуб «Барбарони»  дати: 18-ти от 11ч.  И  21-ви от 16ч.
Сумата е 17лв. на дете – включва сок, сладки, подарък.Времетраене- 2 часа.

Клуб «Бъни» дата:18-ти – 17.30ч. 
Сумата е 18лв. на дете – включва лакомства, баница с късмети, подарък.Времетраене -2 часа.

Клуб «Ментов носорог- 1» дата: 23 –ти  от 16ч.
Сумата е 17лв.на дете – включва куклен театър «Звезден прах» , коледен пакет с подаръци.Времетраене – 2 часа.

Клуб «Ментов носорог- 2» дата: 22-ри – 16ч.
Същата сума и представление както в по-горният клуб.

Клуб «Тинки-уинки» дата: 20.12- 15.30ч.
Сумата е 16лв.на дете – включва кафе ,кола за родителя, за детето –пуканки, соленки сок.Подаръка ние си го носим.Времетраене - 2 часа.

Аз съм за клуб Бъни или ментовия носорог 1  Peace

Благодаря ти Стефи, ски караме най-често на Витоша, под носа ни е и за 15мин. сме на пистата.Много обичаме нощното каране. Сигурно и до Боровец ще се качим тази зима.Слънце, мерси за поканата, стига да има сняг може и да дойдем  Wink
А и нашия чичо утре е именик и ние ще хапнем на готово.

Варненската група не се отчайвате, че нямате сняг, то при вас или няма или като дойде е на преспи по 2 метра.Миналата година беше бедствено положение при вас  ooooh!

Краси, домакинската работа няма да избяга, а ти вземи си почини щом си пострадала.

Кате знам я тази пързалка, само че и при нас няма място къде да я наглася.Да пишеш дали на Руми й е харесала .

# 276
 Party здравейте мацки,
аз готвих , почистих и чакам воина да стане, а после с татито отиваме да си напазарим за утре,ние винаги си готвим пълнен шаран у дома за празника Peace,е разбира се ако нямаме покана Mr. Green,
Ели и Слънчо да са ви живи,здрави имениците и да си хапвете и забавлявате подобаващо,
Кате честити покупки, интересни подаръци, Руми ще бъде очарована  Heart Eyes,
Стефи завиждам ви на времето Wink, при нас вече вали проливен дъжд ,а вятъра ми се струва ,че става по силен Shocked, моля се утре да е по приятно ,че ще откачим у дома ooooh!,
приятна уютна вечер   bouquet

# 277
Еличка, благодаря че си си направила труда да проучиш въпроса за коледно парти   bouquet Страхотна си  Hug

Аз определено съм за 23.12 в Клуб «Ментов носорог- 1  Peace

Хайде, който мисли, че ще може да дойде и има желание да казва!!!

# 278
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ!ДА БЪДАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ. newsm51  bigdance2

# 279
Честит имен ден на всички празнуващи! Живи и здрави да са!

# 280
Честито на всички, които празнуват днес! Радост, щастие и здраве   :bouquet   bouquet   bouquet
Чета за коледни партита, ако ми разреши докторката (на 10.12 съм в Токуда на ЖК), на 15.12 заминавам с Коки за Атина.
Ако ми забрани дълъг път - идваааам на парти  Hug

# 281
  bouquetЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ  bouquet
  bouquetС ГОРДОСТ ,ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ НОСЯТ СВОЙТЕ ИМЕНА!!!  bouquet

# 282
Ей,Олимпия, къде се беше покрила,че като не се вясна 2-3 дни,взех,че те замислих  Grinning Добре ли си?

# 283
Ей,Олимпия, къде се беше покрила,че като не се вясна 2-3 дни,взех,че те замислих  Grinning Добре ли си?
Ааа, добре съм, ама нали и в друга Отчетна пиша  Laughing
Почти нямам вече контракции и болки, но имам мързел  Mr. Green

# 284
  • БГ
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НИКИТА!!!

БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт