Баба зима на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО не знае що е скука

• 10 481
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Привет мами   bouquet
  ние нямахме нет два дни, някои ненормалник резнал телефония кабел на целия вход  Shocked Twisted Evil,
отивам да ви прочета  Peace
времето за кафе вече е минало ,хайде на сладичко:

# 211
Здравейте!
Аз все не сколасвам напоследък да стигна до компютъра. А и нашият тати все нещо инсталира, онзи ден нямах кирилица и затова не писах, вчера пък нямах време.  Rolling Eyes На Мони с ушенцето положението е същото. Ще чакаме още един месец да видим нямали да се махне това съсъриче само, или ще се наложи те да го махат. Пак ще се къпем с памуче в ухото.
Иначе на яслата Мони заплаква като влиза вече в стаята само когато е едната госпожа, при другата си влиза съвсем сам. Бил послушкото на групата, така казаха, само дето аз не мога да разбера, като се прибере в къщи е страшен бяс. Много лошо скубе кака си и чак не мога да му махна ръката, драска я, щипе я, удря я. И само бели върши, изобщо не обръща внимание на играчките, все гледа къде да се покатери и каква щуротия да свърши.  Whistling
Ели, Рибче много ми стана драго, че сте сетили за моята скромна персона  Mr. Green За колата какво да ви кажа, станала съм Шумахер, ама и за това лято съм навъртяла хиляди километри. Четиристотин километра за две седмици минавам. Навирам се в най-големия трафик и задръствания, само паркирането малко не ми се отдава много, всъщност зависи, понякога паркирам без проблеми на супер тесни места, а друг път имам достатъчно място и не успявам да си паркирам колата, пробвам два три пъти и се отказвам. Говоря главно за успоредното паркиране, то ми е проблем. В тази връзка, Кате, аз не се бях качвала от 12 години на кола, откакто съм изкарала курса, не можах да взема и опреснителени часове, направо се качих сама с децата и гаааз. Чувствах се така, сякаш карам шофьорските курсове сама и в непознат град. Абе много бях зле, карах направо и се качвах на тротоарите, правете си изводите. Но сега се поочуках малко. Имам късмет, че мястото където живеем е доста спокойно и отидох в града едва след кото свикнах долу горе с колата. Та така, трябваше само да кажа и да се кача, но то пък не  се издържаше с тия автобуси, по 40 мин в едната посока с количката и с Криси в допълнение бях полудяла накрая.
Иначе и нашата кака е на периоди, определено си личи, че е пораснала като имам търпението да и обясня, че той повтаря всичко, което прави тя и, че ние сме тези, които трябва да го научим на добро държание и бла, бла, бла, ме слуша и започва да казва на какво ще го научи, до следващия момент, в който той й махне главата на куклата барби и тя полудее и почва да я дърпа и става един скандал не ти е работа. Онзи ден например, Криси ми каза, че искала брат й да умре, за да не й пипа играчките.  Shocked после естествено съжаляваше. Тя има доста особено отношение към смъртта. Не знам дали ви казах, тук преди няколко седмици едно малко котенце беше дошло да живее в нашия двор и тя много се грижеше за него, баща й й каза да внимава котето да не отиде при кучето, а тя нашата да вземе да го даде на кучката, и съответно от котето вече нищо не ставаше. В първия момент дойде и каза, че го е дала на Джули (кечето) защото не й трябвало, за какво й било, .......... мале аз полудях направо, стоя и я гледам и се чудя какво да кажа. В последствие се разбра, че тя не е искала Джули да убие котето, и не е вярвала, че ще стане така, защото комшийските кучета си играят с котки и така ...........  Rolling Eyes С две думи детето ми е особено, най-послушната е в детската градина, днес съм я оставила в къщи, за да й обърна повече внимание, а и тя цяла седмица прави уговорки. Сутринта прибра прането и простна новото, всички дрехи са сгънати и прибрани в шкафовете. Не знам Дядо Коледа какво ще й донесе, сега пишем пак точки и ги броим всеки ден, аз гледам да са долу горе на равно, за да не се отпуска  Crazy
Гуд мама, стискам палци!
Тинка,  Hug
Вчера снимахме децата, после ще сложа и снимки.
На всички, които ме изтърпяха една голяма целувка   bouquet

# 212
# 213
Олимпия ,как си смело мамче Hug?
Стефи вече съм на линия ,така че ще си пием кафенцето в комплект с другите мами поспалани Mr. Green,
Тони съжалявам за поставената диагноза, Чечи доста ще се помъчи горкия, още един състезател по рали в нашите редици  Blush Peace,
Тинче, бързо оздравяване и Вилито е една сладка принцеска   bouquet,
да са живи и здрави всички именници!

Краси браво на теб ,мен още ме страх да шофирам съвсем сама ,но се опитвам Embarassed, дано Мони се оправи и да избегнете намесата на доктори Peace,
лек ден отиваме на разходка  Laughing

# 214
Здравейте  Hug
Тихичко да се похваля, че контракциите ми намаляха и не са болезнени вече...Днес ще ходим следобед с татито да гледаме бебка на голямото ТВ при д-р Марков  Laughing
От вчера с Коки имаме културна програма  Laughing - купихме флумастери, моливи, блокче, книжката за трите прасенца и дървени кубчета с 6 сцени от Червената шапчица. Аз му разказвам приказките всеки ден, но сега имаме и нагледен материал  Laughing
Казва имената на прасенцата Ниф-Ниф, Нуф-Нуф и Наф-Наф  Heart Eyes
Като го питам: "Ти какво си на мама?" - и той отговаря "моНченце" (момченце)  Heart Eyes
Забучва пръст в корема ми и казва сладко : "бебенЧе"  Heart Eyes
На татко си обаче от 2седмици му вика "Мариооооо"  Thinking
Мама сутрин пие "каХе" и ядем филийки с "масУо"  Laughing
Любимо ни е "ДаОиО" - демек, Данонино  Joy и "-колад"...
Откакто опита от нашия шоколад не ще Киндерчета  Thinking и само повтаря "мамооо, -колад - мммммм, 'кусно"  Heart Eyes
Имаме проблем с обличането - иска "гол" и "бос" (много добре знае какво значат) и след баня насила му обуваме чорапки и тича гол напред-назад, кара си мотора гол - абе, нудист ще става  Joy  Joy  Joy

# 215
Олимпия радвам се ,че вече се чувстваш по-добре, да ни информираш след прегледа как сте? smile3503

# 216
Ето ги Мони и Чечи

А това е линк към албума
http://s150.photobucket.com/albums/s111/krasykm06/

# 217
  • София
Имаме ли именици днес  Thinking?

Стефи, тиха завист ме е обзела  Blush. Блазе ти, че си свободна мама и имаш време и за себе си. И на мен отвреме - навреме ми се иска да си почина , поне за два-три дни  Tired

Олимпия, дано са се успокоили нещата с бебка. Имаме някои общи неща с вас - например и Кали от известно време вика баща си по име - Наси, ела  Laughing   както и , че обича да тича гола, даже снощи сама си беше съблякла, елече, боди, панталон и памперс и идва при нас доволна и вика: голчо  hahaha
Данонче и ние обичаме, само че Данет с шоколад.

Тинче, каква сладурана е Вили  Hug

Краси, браво, а така, мъжко момиче си  Wink А Мони, дано вече няма срещи с доктора.
Двамата герои на снимката ще ги вземат във ВВС/военно-въздушните сили/ Laughing

Чао засега   bouquet

# 218
  • Пловдив
Здравейте,
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

Краси, завиждам ти за смелостта. Мен ме е страх, особено пък с дечицата...но и при нас ще дойде този момент, че няма да имам друг начин освен да се кача на колата и да карам. Затова си мисля, че отсега трябва да се подготвя, не да чакам да опре ножа до кокала. Все отлагам... Embarassed сега пак ще отложа, че е зима, коли закъсват, сняг, поледици и т.н. но на пролет се заемам сериозно!

Олимпия, аз тихичко ще се зарадвам за теб! При нас думичките звучат много умалително "Масълце", "абче"(хлябче), "кемчи" (кремче) и т.н. Иначе е царица на Ч и Ш, думи като шапка, шал и пр. не са й проблем. Шоколад още не съм й давала, но мисля че на Нова Година заслужава да й дам да опита, дано да не й хареса много Mr. Green
Като заговорихме за ядене, вчера имах проблем на вечеря. Като види пържени картофи и полудява...никога не съм й давала, за първи път лятото на морето ги видя и като че ли знаеше какво е, почна "Искам, искам..." До края на почивката баща й ядеше скришом пържените картофи, не давах пред нея да си поръчва, че става една...Давеше се, не можеше още хубаво да дъвче и пак искаше. Вчера й бях приготвила пилешко, хляб и т.н., но като мерна картофите на кухненския плот и край, почна да хвърля всичко, искаше си картофите.

Май всички бебета обичат да стоят или тичат голи, на моята Руми като че ли отшумя този период, обаче не се знае, може пак да й щукне нещо...

Данонино и ние обичаме, обаче не винаги го яде. Повече обича кремчетата на НЕСТЛЕ, пак в малки кофички, с едно меченце отгоре (сещате се...). Като реши, че ще яде такова кремче и край, нищо друго не мога да й пробутам.

# 219
  • София
Здравейте и от нас!

Честит празник на всички, празнуващи днес!

Тия дни все не ми остава време да пиша. 
 Рая само първия ден имаше желание за яслата. На втория ден ревна в момента в който лелята отвори вратата, на третия още от фоайето на групата а тази сутрин ревеше още от нас. Иначе казват, че там е спокойна - плачела от време на време, играела си с дечицата, хранела се...Не знам защо обаче, като я питам ще ходиш ли на ясла пак казва "нямааа". Дано до понеделник отново дойде желанието за ходене.

Тинче - голяма сладурана е станала Вилето! И много мъчно ми стана, като прочетох, че пак е боледувала.

Краси - дано съсиречето си изчезне само и не се налага да тормозят Мони. Искрено ти се радвам, че си шофираш сама и без проблеми. АЗ не мисля, че някога ще се престраша сама - за сега шофирам само нощем, като се прибираме от някъде и половинката е  Wine Glass

После пак ще пиша, че сега Рая само натиска по клавишите

# 220
Здравейте и от мен. Hug
Честит имен ден на всички празнуващи.  bouquet
OLYMPIA радвам се,че контракциите са ти минали.
Не знам,но май моя малчо не знае толкова много думи,но не се притеснявам,има време. Simple Smile

# 221
Привет и от нас!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!    bouquet
И Чечо обожава шоколада и също така да стои гол.Съблича се сам и много трудно му обувам пампито.А всеки път като го взема от яслата започва искам калачи,калачи/шоколад/ не че не може да я каже думата ами се лигави.Той пък умира за супа.Все иска супа да вечеря и като вика че ще яде сам больончи LaughingНе ми дава изобщо да го храня незнам как е в яслата все забравям да питам.Май ги хранят.Днеска госпожата ми се оплака,че не е слушал.Бил хванал и за косата някакво момиченце от групата и не искал да я песка.Отговарял.И той много говори като Кокемона на Олимпия.Като се прибирахме сега от яслата много ме нервира не искаше да сяда в неговия стол и половин час му се молех направо откачих.А пред нас в същото време ме чакаха майсторите да ми монтират щорите.И като крайно го наплясках.И се вози на предната седалка на колата прав като го придържад. Sad Сега е при баба си и рисува.Забраних да му дава нещо по различно то вода.Много съм лоша ама той изобщо не слуша.Вече съм се видяла в чудо.
Олимпия,много се радвам че са ти спряли контракциите.Аз изобщо не разбрах нищо от тях през моята бременост за мое щастие.
Стига толкова съм ви досаждала с моите работи и да отивам да се оправям,че ще ходим с татито на имен ден ,а Чечо ще го водя да спи при нашите.
Лека вечер.

# 222
Здравеите ,бихте ли ни записали и нас в списъка  бебе Вероника родена на 9.02 2006 год. и още една Ваня тя е мама на Рангел тои е роден на 10.02.2006 год. Мерси
  bouquet

# 223
  wavey и  welcome на новите мами  Hug,
Краси големи бонбончета са младите пилоти  Laughing и др. снимки са  newsm10,
irinopolis пожелавам на Рая скоро отново да ходи с интерес и удоволствие на ясла  Peace
danida82 ние също сме с оскъден речник /около 20думи/,но всичко разбираме и действаме с пантунима,много ми е умно гарджето  Mr. Greenно езичето му още е вързано на фльонга Joy, да са живи и здрави, най-новия номер на Боби е да увисна на ръче м/ж два стола и да се люлее Shocked Rolling Eyes,аз изпадам в ужас да не си счупе нещо,
спокойна вечер   bouquet

# 224
Олимпия ,бях ти писала на лични,надявам се ,че си получила съобщението Hug

Общи условия

Активация на акаунт