irinopolis, и Марти в къщи е с чорапки, навсякъде е паркет, но за яслата, няма как, задължително с пантофки!
Игси, не се притеснявай, надявам се да не е нещо лошо!
Аз още се мотам и не съм ходила до гинеколожката ми, кога ли ще се наканя?! 
Аз още се мотам и не съм ходила до гинеколожката ми, кога ли ще се наканя?! 
Ние бутаме колички-всякакъв калибър и цвят 

То дали ще е изкуствена или жива, май съдбата й ще е еднахва 
Даже и нощния памперс като му сваля, казва мерси и отива да го хвърли в кофата (а той доста често е сух

Черния костюм много ти отива
За тогите и шапките - на първото дипломиране отидох в последния момент и бяха останали само няколко мухлясали шапки, а тоги изобщо нямаше. Оказа се обаче, че ще ме викат пред строя да ми връчват дипломата, така че една колежка веднага свали нейната и ми я даде, после се снимах и й я върнах тя да се снима
На второто дипломиране отидох по-навреме и си взех, обаче пък стоях с тогата точно 10 мин., после я свалих и почнахме да купонясваме...На всички дадоха дипломите най-тържествено, само моята я нямаше, чак се притесних 
Аз на Руми още й го обезкостявам и късам на малки парченца. 
За режима - какво да ти кажа... Сега като си я гледах 5 дена и разбрах, че ако заспи след 1 часа, дори и само 2 часа да спи, после до 11 не мога да я приспя. Затова правя така - сутрин става 7:30 - 8 (понякога се успиваме до 8:30, ама то е за сметка на буденето през нощта), към 11:30 - 12:00 часа най-късно обядваме, после я слагам да спи, не заспи ли до 13 часа, ставаме и казвам, че няма да спи. Малко мрънка към 16 ч, но се търпи, после към 21, най-късно до 22 часа е заспала. 

Руми много се пързаля и пада лошо. Аз винаги й се карам да не ходи без пантофки, много тича и не се знае къде и как ще се пързулне.
За приспиването - следобед и ние все още заспиваме само на ръце, даже ме изкомандва вчера да сядам на леглото, като питам защо ми отговаря - "Люш, люш Руми нанка" 
Досега не ми е направило впечатление, че в 16:30 вече няма слънце, нали съм все на работа 
!
. Пробвахте ли го вече навън?

,аз метнах вечерята и сега да ви прочета:
,Как мина почивката?
за отзивите на снимката
,Боби много обича да гризка ,е не е супер ,но се справя
,

,много е упорит,
, ще мислим
)

Все още нямат коледна украса, но разбрах, че ще има тържество и вече ги подготвят. Ей, голяма тръпка ще е! Иначе миличката сутрин се вкопчва в мен и не ще да влиза-вчера дори се разтрепери, сякаш ще я колят вътре
Но ми казват, че после си е спокойна през деня. Като си я взимам също е веселичка