Баба зима на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО не знае що е скука

• 10 532
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • БГ
Ааа, не е така, botzi, не си сама! Много благодаря за капучинцето, аз обаче още съм на кафенце, но хайде, нека кексчето е от мен в този слънчев ден!!!

irinopolis, и Марти в къщи е с чорапки, навсякъде е паркет, но за яслата, няма как, задължително с пантофки!

Игси, не се притеснявай, надявам се да не е нещо лошо!  Hug  Аз още се мотам и не съм ходила до гинеколожката ми, кога ли ще се наканя?!  newsm78

# 91
Айде, здрасти и от мен  Hug Ние бутаме колички-всякакъв калибър и  цвят  Grinning
stefaniika, как я вардят тая елха в градината  Rolling Eyes
botzi, снимката с кълката е яка !
Игси, всичко да ти е на ред  Peace
А какви елхи ще слагате по Коледа? На мен ми се ще да е е стествена, но нямам подходящо закътано място  Thinking То дали ще е изкуствена или жива, май съдбата й ще е еднахва Laughing

# 92
Здравейте, мами!
Ще извеждате ли децата днес? Аз исках да изляза след домашния затвор, но тази мъгла (пълна с вируси и мръсотия) ме плаши...
Как сте с режима? Коко доскоро ставаше в 8ч, лягаше в 13ч и спеше 2-3часа. Сега се събужда в 7.30ч за да пие Фризо 3 и продължава да спи до 10.30ч  Rolling Eyes После почти не спи следобед, а ляга в 23ч  newsm78
Иначе се е научил да благодари и когато му дадеш играчка, водичка, храна - казва "Ме'сиии"  Heart Eyes  Даже и нощния памперс като му сваля, казва мерси и отива да го хвърли в кофата (а той доста често е сух  Laughing) От снощи казва и "Моляяяя"  Joy  Joy  Joy
Големи разговори си водим, а с баща си как говори на гръцки - събира ми очите  Shocked
Та днеска ще си говорим двамцата и ще подреждаме дрешника  Laughing

# 93
Нашият режим-ставане около 7ч, около 12,30 заспива (винаги на ръце), спи до кън 15,30, вечерно заспиване след 22ч. Говори адски много, да не кажа всичко, като попивателна е. Ще излизаме, само да севдигне мъглата.
Олимпия, кога ще черпиш и къде, гледам 3 място е твое  Flutter

# 94
Олимпия, кога ще черпиш и къде, гледам 3 място е твое  Flutter
А, още го деля с Джейн  Laughing
Игси, стискам палци  Peace

# 95
  • Пловдив
Здравейте, върнах се от отпуска и пак съм на линия  Hug

Първо, честито дипломиране на Боци! Желая ти много професионални успехи от тук нататък, но да не се увличаш много да правиш кариера, че на малчо и тати хич няма да им хареса  Joy Черния костюм много ти отива  Peace За тогите и шапките - на първото дипломиране отидох в последния момент и бяха останали само няколко мухлясали шапки, а тоги изобщо нямаше. Оказа се обаче, че ще ме викат пред строя да ми връчват дипломата, така че една колежка веднага свали нейната и ми я даде, после се снимах и й я върнах тя да се снима  hahaha На второто дипломиране отидох по-навреме и си взех, обаче пък стоях с тогата точно 10 мин., после я свалих и почнахме да купонясваме...На всички дадоха дипломите най-тържествено, само моята я нямаше, чак се притесних  Confused После се оказа, че първо била моята, ама аз не съм си чула името (то нали всички викат Twisted Evil) та решили, че ме няма и минали нататък  Joy
Снимката с бутчето е наистина яка, ама така ли си го гризка, както е цялото?  newsm78 Аз на Руми още й го обезкостявам и късам на малки парченца. Thinking

Честит Рожден Ден на мама Нина на патерици!

Олимпия, как си? Минаха ли контракциите! Гласувах за теб, дано спечелиш  Peace За режима - какво да ти кажа... Сега като си я гледах 5 дена и разбрах, че ако заспи след 1 часа, дори и само 2 часа да спи, после до 11 не мога да я приспя. Затова правя така - сутрин става 7:30 - 8 (понякога се успиваме до 8:30, ама то е за сметка на буденето през нощта), към 11:30 - 12:00 часа най-късно обядваме, после я слагам да спи, не заспи ли до 13 часа, ставаме и казвам, че няма да спи. Малко мрънка към 16 ч, но се търпи, после към 21, най-късно до 22 часа е заспала. Laughing На мен така даже ми е по-добре, стига да нямам някаква работа за вършене - да се къпя, да изгладя, да сготвя нещо и т.н.
За говоренето - ние също говорим доста, ама вие трябва на 2 езика да се учите, доста трудно ми се вижда, как се оправяте незнам Shocked Аз още не съм почнала да я уча на благодаря и моля  Embarassed, взимам си бележка Peace

Игси, какво стана с цитонамазката? Какво ти е, разбра ли? Аз още не съм се престрашила да отида на гинеколог newsm78

Стефи, Иринополис не се ли парзалят децата на паркета по чорапки  newsm78 Руми много се пързаля и пада лошо. Аз винаги й се карам да не ходи без пантофки, много тича и не се знае къде и как ще се пързулне.

Атракция, и ние това се чудим - естествена или изкуствена елха да сложим. Естествената като почне да я дърпа, ще й изпопадат всичките бодлички. Освен това може да се боцне, пък на изкуствената няма какво да й стане, най-много да я украсяваме всеки път като я бутне. За опазването, няма как да стане, миналата година успях, ама тази...ще иска да украсява и тя, няма начин Crazy За приспиването - следобед и ние все още заспиваме само на ръце, даже ме изкомандва вчера да сядам на леглото, като питам защо ми отговаря - "Люш, люш Руми нанка" Tired

Гледам вече сте взели да оздравявате един по един, браво!
Понеделник и вторник ние с Руми също бяхме затворени вкъщи...във вторник следобяд се пооправи времето и излязохме на разходка, че вече беше нетърпимо. То пък слънцето много рано се скри...та се прибрахме и Руми като ревна ooooh! Досега не ми е направило впечатление, че в 16:30 вече няма слънце, нали съм все на работа Embarassed Вчера пък такова слънце имаше, бързах още сутринта да излезем и тичахме по главната...за съжаление нямаше други дечица и трябваше мама да тича Laughing Много добре й се отрази студа и тичането, зачерви бузки, хапна си добре, спинка си после... и пак навън. Такова време не е за изпускане Peace

Приятна разходка на всички!

# 96
Здравейте!

Благодаря за капучиното и кексчето.

Ботци, не си говориш сама. Аз вчера писах, писах и накрая кръц, няма нет. Дано днес ми публикува.

Игси, дано всичко е наред. На мен също ми предстои този месец да отида и да видя дали всичко е ок.

Олимпия, стискам палци.

Атракция, много готини снимки. Голям помощник си имаш.
Ботци, направо ме разби със снимката. Голяма работа са тези деца, какво ли няма да им дойде на ума.

Нашия режим е горе долу така. Ако не е на ясла спи до 8.30, на обед от 13.30 до 15.30 и вечер заспива към 22. Когато сме на градина будя я към 8, там ги слагат от12.30 до 15. Казват че спи, но явно по малко, защото вечер едва  издържа  до 21. Миналия ден дори заспа в 19.30 и отново сутринта я събудих.
По повод елхите, ние имаме изкуствена и смятам нея да украся. В градината нямат още украса. Каквито и да са елхите, определено ще им се радват много и едва ли ще можем да ги опазим.

Приятен и слънчев ден

# 97
  • София
Привет и от нас  Simple Smile!

Тук крадливо се показва едно слънчице, и мъглата се поразкара.

Атракция, супер са снимките,Бужи е толкова щастлив на новото бу  Grinning. Пробвахте ли го вече навън?
Стефи, елхата е много хубава, дано да я опазят  Crazy
Боци, как сладко си хапва бутче твоя сладур, чак на мен ми се прияде  hahaha

Елха си имаме, изкуствена, много по-добре е с нея, по-чисто и тя е много правилна и симетрична. Аромата на истинска, не ни липсва, защото си откъсвам само няколко клончета и ги правя на венец, за масата и на вратата  Peace

Лек ден! Hug

# 98
Здравейте пак от нас Laughing,
след дългата разходка, хапка, пийка и сега спим, воина доста се умори без количка вървя до супермаркета/които си е далеч /и обратно sweating ,аз метнах вечерята и сега да ви прочета:
Кате добре дошла Hug,Как мина почивката?
 bowuu  за отзивите на снимката Heart Eyes,Боби много обича да гризка ,е не е супер ,но се справя Peace,
Олимпия Коко е рекордьора при февруарчетата по думички и езици Wink Joy Heart Eyes
режима ни:ставане към 9-9,30ч, обяд към 13-13,30ч сън м/у 14-17ч, вечер лягаме м/у 22,30-23ч, той сам си го изгради и дума не става за промяна Naughty,много е упорит,
за елхата: много ми се иска да е естествена/предната година беше такава/атмосферата,традицията ,мириса и чувството да имаш естествена елхичка си подсказва за празника Коледа и Нова година, но не знам каква ще е и как ще я  опазим newsm78, ще мислим  smile3506

# 99
Добре сте се разходили вие, а ние изтъпяхме вътре. Такава е мъгла,че не се вижда  отсрещния блок. Божидар само ме води за ръка до входната  врата и вика ключ,ключ...

# 100
здравейте, само се записвам , ако не сте ме забравили. малкия е с тонзилит , та сме в болни4ни, в неделя пътувам в командировка за 2 дни,майка ми е в болница,  а за 24 4аса компа ми даде на късо и го вла4их сама с детето до сервиза 4 пъти с такси. полудявааааам   #Crazy

# 101
Резултатите ми ще излязат след седмица. Засега уж нищо ми няма, предполагаем възп. процес - пия антибиотик "ципрофлоксацин".

Олимпия, ти си наш'та гордост!
Успех в състезанието, кога приключваше, че забравих?

Режима на Тея е: ставане в 8:15ч. закуска в яслата в 9 ч. А вечер като си я взема - вечеря към 20:30 ч и м/у 21:30 и 22:30 гледаме да я сложим да спи.
Във всичко имитира батко си... Пълзи като него  защото той се прави на куче, той прави циганско колело и тя също се дупи и се опитва да си вири краката... той се мръщи на някоя храна и тя също (но всъщност за кратко, 20 сек. по-късно си поисква, което е отказала - папане не отказва  Mr. Green )...

Хармъни, какво е тонзилит? дано се оправи бързо малкия юнак!

Елхите ни ( в хола и в детската) ще са изкуствени - вече трета зима. Много съм доволна, не ми правят боклук, не харчим излишни пари... и спасяваме една елха от унищожение (звуча ли като маниак-природозащитник  Joy )

Честито дипломиране Боци! Желая ти голеееееми успехи!!!

Честит Рожден ден на мама Нина! Бъди щастлива!

# 102
harmony, неприятности са ти се струпали  Confused Дано отминават по-скоро и да сте здрави  Peace

# 103
Скъпата,къде се губиш? Как са твоите дечица?
Bobche и ти изчезна за дълго... Както и Мишонка, Румяна...

А Я ПАК ДА ПИТАМ!!!
ЩЕ СЕ ОРГАНИЗИАМЕ ЛИ ЗА КОЛЕДА   Confused ИЛИ ПАК ДА ОВТОРЯ ПАРТИКЛУБ ЗА ДА ВИ ОРГАНИЗИРАМ ??? Joy Joy Joy
ШЕГАТА НАСТРАНА - ДАВАЙТЕ ДАТА:
1.  20, 21, 22 ИЛИ 23 ДЕКЕМВРИ
2. ПРЕДИ ОБЯД, В РАННИЯ СЛЕДОБЕД ИЛИ ВЕЧЕР
3. УИКЕНДА ИЛИ ПРЕЗ СЕДМИЦАТА

Хайде мацки, по-иницитивно, моля! Wink

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 23:52 от Игси

# 104
Привет, мацки!

Олимпия, успех и си чакаме почерпката  Wink Mr. Green

Атракция, много ти е готин сайта-страхотно коледно настноение лъха от него!

Ние имаме изкуствена елха и няколко години нея си я украсяваме. Ще видим къде ще й търся безопасно място тази година  newsm78

Ивана, като ходи на ясла става по-рано(към 7.30-8) и по-рано ляга (към 21-21.30). По отношение на пантофите-няма такива! В яслата е със сандалки, защото е много жега  Whistling Все още нямат коледна украса, но разбрах, че ще има тържество и вече ги подготвят. Ей, голяма тръпка ще е! Иначе миличката сутрин се вкопчва в мен и не ще да влиза-вчера дори се разтрепери, сякаш ще я колят вътре  #Cussing out Но ми казват, че после си е спокойна през деня. Като си я взимам също е веселичка  Party

Лека  Hug

Общи условия

Активация на акаунт