Месец празничен е сега, НОЕМВРИйче става на една!!!

• 10 476
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
ки4о22,
имахме и ние едни червеникави пъпчици на не голяма площ- от цинкови кремове не ни мина, но педиатърката ни предписа някакъв крем, дето се забърква в аптеката- от рецептата разчитам, че има вазелин, ланолин, и другите работи не ги разчитам- макар и за 10 дни вече почти изчезнаха въпросните пъпки.
..

И Гери има едни такива пъпчоци... и ние пробваме сега със цинково кремче, в петък сме пак на преглед, ще видя какво ще и изпишат. Дерматоложката каза, че според нея не е хранителна алергия, а от външни фактори - прах и разни такива. От една страна е по-добре, а от друга - не се виждам постоянно с парцал и моп в ръка...  Rolling Eyes

# 16
  • Отвъд алеята зад шкафа
Айде и аз в новата тема..........

# 17
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИНКА-МАСЛИНКА, ДЕТО СТАВА НА ГОДИНКА!!!!

НА СЛАДКАТА И МАМА ТОВА

Днес Кати падна по лице докато бързаше на някъде пълзейки, текна малко кръв от устата, орева света и така. Сега горната устна се е подула, но едно такова равномерно, все едно силикон сме и слагали, като Анджелина Джоли е  Mr. Green И явно и е странно усещането понеже все се плези и облизва. Сега вече спи, дано до утре да върне предишната си визия, че така сме прекалено секси  Mr. Green

За пъпчиците по дупето и Кати имаше по едно време, но с цинковия крем на Пенатен се махнаха. Така и не разбрахме от какво са точно, но не беше алергия.

А картинката, която е сложила Горис за Лина, микровълновата печка, същата е като на Кати, барабар с продуктите  Mr. Green Голям успех има тази играчка, ако на някой му трябват идеи за подарък. И момченцата си играеха с нея на РД-то, даже повече от момичетата  Simple Smile

# 18
 newsm59на всички вчерашни рожденници,а на сладката Линка да има много послушни родители и да ги радва с много здраве и усмивки!!!
    Мами както писа Фътъчка ,нямам никакво време да пиша с тия  купони ....по-късно ще пусна снимки ,но да ви кажа ,че Ивайло много наляга и нацелува малката фъстъчка!
     Рени -да си изкараш страхотно.
     Хриси от все сърце ти пожелавам хомеопатията да ви помогне!!!Ивко май се разболява.От една седмица е с разтройство ,а от този следобед подсмърча.Дадох му осцилокопциум-дано ни се размине.И на всички болнички да оздравяват.
      Джейн ти в кой Люлин си мила?Аз от кухнята съм доволна -щом детето яхапва,но нямат никакво разнообразие.
   Лека и спокойна на всички!!!

# 19
  • София
Djein и аз съм доволна,обаче четох че са намирали майки някакви косми,телчета и разни такива неща  Shocked .Аз по принцип гледам внимателно-не съм забелязала нещо,харесва ми как готвят и се надявам да нямаме проблеми  Praynig
Raqtime дано хомеопата да помогне  fingerscrossed

# 20
 nbirthdayЧРД НА МАЛКАТА ЛИНА - ДА РАСТЕ ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО И ОБИЧАНО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ. nbirthday
Гери, да ти е жива и здрава рожбата, да те радва и запълва дните ти с много усмивки и положителни емоции Heart Eyes

# 21
# 22
Клю, израстнала съм в 6-ти м-н, но сега живея в 5-ти м-н.
Бубулина77, аз не съм \а и майките около мен\ намирала никакви “чужди тела”в храната , дано не ми се случва обаче.И аз като теб щателно преглеждам храната. По- скоро ме дразнат като организация, ама да не се обаждам много, щото така не мисля какво да готвя всеки ден.

# 23
  • София
Честит Рожден ден на Лина! Да расте обичано, здраво и щастливо дете!!!

Гери, честита ти рожденничка!  bouquet

# 24
Честит първи рожден ден на Гергана на Роси74, Дани на ragtime, Гергана на pepipetia, Диляна на Sbruny, Дариян на dima_dari! Да растат здрави, усмихнати и послушни дечица!

За техните мами:   

# 25

Честит рожден ден на Гери на Роси, Дани на Хриси, Диляна на Силвия, Дариян на Дима и Гергана на pepipetia!
Бъдете живи и здрави, весели и щастливи, умни и красиви! Слънчево детство!

За Роси, Хриси, Силвето, Дима и pepipetia -

Днес съм недоспала Tired снощи Тедката заспа с рев, след час се пробуди и пак се разплака Sad взех го на спалнята, а татито го "изгонихме" в хола...от 2 до 4.30 младежът пак мрънкаше ooooh! явно го тормозят зъби...дано да не е всяка вечер така Praynig
Сашко, Вая и Мая са много сладки Heart Eyes а снимките от РД са  Peace
Оля, как е устната на Кати днес?!? Hug
Росиии, къде се изгуби, бе жена? newsm78

# 26
Честит рожден ден на малките принцеси Диляна, Гери на Роси и Гери на Петипетя!
Честит рожден ден на юнаците Дани и Дариян!

Да растат умни и здрави и цял живот да радвам мама и татко!

а на техните майчета весел празник!

Момичета, снощи изкарахме страхотно, много се изморихме де. Тортата бе супер, а малката много се забавлява, особено като и пяхме честит рожден ден и като трябваше да духа свещта. Накрая я загаси с ръчичка  Joy Супер се радвам, че и в събота ще има парти, на 25, че и в Стара Загора. Страхотно е да има 4 празнувания Simple Smile

# 27
Честит първи рожден ден на принцеските Диляна , Гери на Роси и Гери на Петипетя и  на сладурите Дани и Дариян! Да са здрави и щастливи, палави и игриви!  bouquet
Ред.: Докато слагам картинки, моя хубостник Гого слязъл от леглото, изровил пръстта от саксията и оскубал любимия ми бенджамин.... а аз си мисля, че спи... Ама как ще спи той да не е луд - цяла нощ скимтя, сърди се и рева / и аз с него/. Мразя ги вече тези зъби  #Cussing out, а още не е пробил нито един. Може ли да не излизат??? Не му трябват на Гого зъби - той прекрасно се справя и без тях! Искам да спяяяяяяяяя.  Ще се гръмна вече  #2gunfire Простете за лирическото отклонение  Praynig Embarassed

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 10:10 от dil

# 28
Честит рожден ден и на днешните малчовци - Гери на Роси, Дилянка, Гери, Дани и Дариян   bouquet  newsm59 nbirthday  bigdance2

# 29
Честит рожден ден на Дариян,Дани,Диляна,Гери на Роси и Гери на Петипетя.Нека да растат весели,щастливи,умни и игриви.

Общи условия

Активация на акаунт