На прекрасните мами:
Не е истина колко бързо мина тази година...
. Сашко с двете дами - Ваяна и Мая - са голяма картинка! 

ама нали е рожденник та му се вързахме на акъла с баща му. Вчера срещата с хомеопата мина добре. Доста поговори човека. Каза че Дани няма Бронхиална астма. Всичко се дължало на ниския имунитет заради изникването на зъбите. То иначе щеше да е голямо съвпадение че трите бронхиелита бяха по същото време когато му избиваха горните зъби.Дано се окаже прав. Изписа ни едни гранулки и други капки да си ги имаме в къщи. Лошото е че каза че не гарантир аче няма да направим друг бронхиелит. А пък с таткото сме на различни мнения относно лечението на Дани. Той е твърдо против спирането на инхалациите с Флексотин, разбирам го страх го е. И мен също. Не знам как ще се разберем 
Трябва да те видя на снимка.
имитира всичкао на поразия, знае как прави магарето, кончето, патето, кравата; показва колко ще порасне, на колко годинки ще стане, с едно пръсче сочи къде е топката, телевизора и лампата, видял ни е как говориме по телефона и си слага и той неговия на ухото; раздава целувки (по принцип е много гальовен), но за минутка не стои на едно място, голям дивак е. Не съм започнала да го уча на гърне и вече трябва да се взимам в ръце. Много се радва на книжки дори повече отколкото на играчки. Ами незнам какво друго да пиша. А да направихме сондаж на очето, но е отпушен само горният канал, защото при долният се оказа че в нослето има по рождение малка костичка, която пречи на оттичането на сълзите и сега се надявам да го израсне. Определено положението е много по-добре, но не е на 100%. Роси, Петя как са нещата при вас? Петя Дари ми каза че сте сондирали кааналчето на Моника. Всичко наред ли е вече? Дай боже да е така