Месец празничен е сега, НОЕМВРИйче става на една!!!

• 10 477
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРГАНА, ДАНИ, ГЕРГАНА, ДИЛЯНКА И ДАРИЯН!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ИГРИВИ И ДА РАДВАТ И СЛУШКАТ МАМА И ТАТИ!!!

На прекрасните мами:

# 31
Тия малчовци изглежда са се наговорили Twisted Evil,и ние не спахме снощи,мъчат ни кучешките...направо е един ужас...на половин час и бу-бу-бу...направо вече съм сомнамбул Tired

# 32
  • Пловдив
Честит първи рожден ден на Диляна ,ГЕРИ на Роси,Гери на Петипетя,на ДАНИи ДАРИЯН!!!!Да растете здрави и щастливи!!!

# 33
Благодаря много, мамчета!!!  Heart Eyes Не е истина колко бързо мина тази година...

Ето за почерпка от нас, макар и виртуална:

Страхотни са снимките от РД на Сашко  Peace.  Сашко с двете дами - Ваяна и Мая - са голяма картинка!  Flutter

А Гери, напук на всички неспали тази нощ, след последното кърмене в 21:30ч. се събуди чак в 7 без малко - дано не е изключение!  Praynig

Хубав ден на всички, напук на дъждовното поспаливо време!!!   bouquet

# 34
ЧЕСТИТА 1-ВА ГОДИНКА НА ДИЛЯНА,ГЕРИ НА РОСИ,ГЕРИ НА ПЕТИПЕТЯ,НА ДАНИ И НА ДАРИЯН!ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ,ВЕСЕЛИ И ИГРИВИ!БЕЗОБЛАЧНО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!
НА ТЕХНИТЕ МАМИ ПОЖЕЛАВАМ ВЕСЕЛ И НЕЗАБРАВИМ ДЕН

# 35
Здравейте,
Честити празник на малкита сладури........нека растат здрави и щастливи дечица.......специален поздрав и за техните майки........весело изкарване на празника ....
      Ние се загубихме за малко, защото бяхме в Пловдив ......изкарахме добре.......Ани много дръпна с ходенето скоро очаквам да проходи . Като ви слушам как говорите за поникването на зъбките ми настръхва косата ние нямаме нито един, а и няма признаци да излизат даже почнах да се притеснявам вече.
      Нямаме търпение да се видим на общия рд в София, сигурно съм изпуснала докъде стигна организацията........трябва ли да помагаме с нещо, за подаръчетата какво се разбрахте........нека моля който е наясно да просветли и нас.
    Хубав ден на всички и весел празник на празнуващите!

# 36
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРИ НА РОСИ, ГЕРИ НА ПЕПИПЕТЯ ,ДАНИ И ДАРИЯН!!!!!!!!!!! ДА СА ВИНАХИ ЗДРАВИ ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ ДЕЦА!!!

Специални пожелания за Дани - да оздравява бързо и никога вече да не припарва до болница. Рагтайм, как е малкто човече?

и ние сме от отбора на будещите се  за съжаление.

# 37
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА РОЖДЕННИЦИТЕ ДНЕС! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!!! МНОГО УСМИВКИ И КЪСМЕТ!

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 11:54 от Кaril

# 38
# 39
Ох, значи не сме били само ние неспящите снощи. Скъса се това дете да реве, по едно време направо мислех да викам Бърза помощ, ама мъжо ме вразуми. При Моника осмият зъб се мъчи да избие от 2 седмици, страхотно е надут венеца, пък нали и е болничка, та незнам вече на какво да го отдавам тоя истеричен рев  ooooh!
Карил, от няколко дни и аз така се чувствам.....

# 40
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРИ НА РОСИ,ГЕРИ НА ПЕТИПЕТЯ,ДАНИ, ДАРИЯН ,и ДИЛЯНА newsm51 bdbaloni bdbaloni smile3525 newsm38 GiftПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО УСМИВКИ И ДА СА КЪСМЕТЛИЙ В ЖИВОТА.ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА НА ВСИЧКИ  bigdance2 Tada happy bd hbday bdbaloni baloni
Благодаря на всички мами който споделиха опита си по нашия проблем. Hug

# 41
Честит първи рожден ден на Диляна ,ГЕРИ на Роси,Гери на Петипетя,на ДАНИи ДАРИЯН!!
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ,УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ !!!

# 42
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Дилянка,Гери,Дани,Дариян и Гери!Да са много здрави и щастливи деца!
Честит празник и на техните семейства!
Djein благодаря ти за отговора   bouquet

# 43
Здравейте момичета и благодаря за пожеланията!!!  bouquet
Честит Рожден Ден на трите принцеси Гери на Роси и Гери на Пепипетя, Диляна на Сбруни и на красавеца Дариян!!!
[/size]
Днес рожденника по случая се събуди в 5,00 ч. и иху ахо падна голяма игра Crazy ама нали е рожденник та му се вързахме на акъла с баща му. Вчера срещата с хомеопата мина добре. Доста поговори човека. Каза че Дани няма Бронхиална астма. Всичко се дължало на ниския имунитет заради изникването на зъбите. То иначе щеше да е голямо съвпадение че трите бронхиелита бяха по същото време когато му избиваха горните зъби.Дано се окаже прав. Изписа ни едни гранулки и други капки да си ги имаме в къщи. Лошото е че каза че не гарантир аче няма да направим друг бронхиелит. А пък с таткото сме на различни мнения относно лечението на Дани. Той е твърдо против спирането на инхалациите с Флексотин, разбирам го страх го е. И мен също. Не знам как ще се разберем Confused Човека каз аче най-голямата вреда за бебетата е Адаптираното мляко. Това е чиста химия която образувала слуз в организма и всяко бебече индивидуално я изхвърляла тази слуз. Shocked Та трябва да минаваме на домашно квасено кисело мляко. Относно ДК в Люлин - не съм особено очарована - супите са им отвратителни, яденето е мазничко, десертите са еднообразни цветни кремове или грис. Но Дани яде всичко с апетит Sick
Джейн аз съм от Люлин 6 може и да сме се виждали Peace Трябва да те видя на снимка.
Лек ден макари дъждовен Hug

# 44
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ!!!

Още не съм разгледала снимките, но ще наваксам. Само тези от РД на Сашко. Жени къде го празнувахте? Много ми допадна обстановката. Били ми казала повече подробности ако искаш на ЛС.

Иначе Митко от няколко дни е с обрив по крачетата и лицето и вчера го водих на лекар. Оказа се, че нещо го е полазило и сега мажа с едно кремче, защото го сърби и отново чистих, тупах, прах, гладих...в спалнята и направо се чувствам капнала. На всичкото отгоре още не ни е пристигнала спалнята и спиме на един диван и кръста ме боли жестоко. А в Сухата река в началото ми беше много криво, но после свикнах все пак там съм израснала, а и нашите доста ми помагаха за детето. Но определено по-добре е отделно от родители дори и да е по-натоварено. По този повод Рени със свекърва ми горе-долу се разбирам, но свекър ми е голям турчин. Добре че са си в Стара Загора и надявам се да не ги виждам често. Беше в София 20 дни в апартамента и един път не пожела да види детето или да даде на Иван 5 лв., за да му купи едно камионче например. Но вече не ми пука. Малкият си има баба и дядо, които го обгрижват с любов.

Сега да дам рапорт: Не сме проходили води ме се с ръчички, от няколко дни почна да се отпуска с една, но след няколко крачки ми търси другата ръка; има 4-ри зъбчета, които излизат много трудно за съжаление; в проходилката стои по 1/2 час и после се почва едно обикаляне за ръчички до изнемога; не може да лази, т.е. лази но само на спалнята, но не и на пода; от 10-на дни започнахме да се приспиваме вечер на ръчички, което никога досега не ми го е правил и дано да е временно. Така както го сложа в леглото така се изправя и зпочва обикаляне вътре в него, накрая рев и мама пристига и приспива. Не е на кухня, купувам пюрета или му готвя, но е много труден на хранене (люлинки светнете ме къде е тази кухня, за да го запиша и аз и дали има в ІІІ-ти м.р.Рагтайм ми беше обяснявала навремето, но по невнимание съм си изтрилаЛС. И ако някоя може да ми препоръча педиатър в 26-та поликлиника.). Какво друго прави newsm78 имитира всичкао на поразия, знае как прави магарето, кончето, патето, кравата; показва колко ще порасне, на колко годинки ще стане, с едно пръсче сочи къде е топката, телевизора и лампата, видял ни е как говориме по телефона и си слага и той неговия на ухото; раздава целувки (по принцип е много гальовен), но за минутка не стои на едно място, голям дивак е. Не съм започнала да го уча на гърне и вече трябва да се взимам в ръце. Много се радва на книжки дори повече отколкото на играчки. Ами незнам какво друго да пиша. А да направихме сондаж на очето, но е отпушен само горният канал, защото при долният се оказа че в нослето има по рождение малка костичка, която пречи на оттичането на сълзите и сега се надявам да го израсне. Определено положението е много по-добре, но не е на 100%. Роси, Петя как са нещата при вас? Петя Дари ми каза че сте сондирали кааналчето на Моника. Всичко наред ли е вече? Дай боже да е така Praynig
Снимки скоро не съм правила последните са с Дари и Борис, които няколко пъти ни идваха на гости в С. река и ще гледам тия дни да ги пусна ако Дари не го е направила. Веднъж видях и Карил случайно в парка и това е. Много съжалявам, че там не можах да се видя с Маша, но Карил ми каза, че е почнала работа.
Ох със сигурност има и много други неща ама не се сещам в момента.

А да кажете ми какво им давате на закуска, защото Миташки вече не иска попара и за съжаление тотално ми отказа вече АМ и досега му слагах в попарата, за да поема мляко, но вече и нея не я яде и се чудя какво да правя. Дайте идеи какво да му правя с АМ, а другият вариант е да се пробвам да му дам кисело, но незнам как. 

Последна редакция: чт, 15 ное 2007, 15:04 от мама МОНИ

Общи условия

Активация на акаунт