Месец празничен е сега, НОЕМВРИйче става на една!!!

• 10 522
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Честит рожден ден на Мина,да бъде здрава,весела и много щастлива и да радва всички наоколо! nbirthday   
  love001

# 151
Здравейте,

Честито на всички сладки мъничета, които вече са на една годинка и на тези, които скоро ще станат! Да са ни здрави и весели и много да ни радват, а и ние тях! Heart Eyes

Ето малко снимки и от нас:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177847&view=1&photo=217

Ще се видим, живот и здраве след по-малко от две седмици!  Grinning

Поздрави и целувки на всички!  Heart Eyes

# 152
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИНА smile3525 bdbaloni hbday baloni newsm38 Gift smile3525  bigdance2ПОЖЕЛАВАМ НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА ДА Е ЗДРАВА,ПАЛАВА,КРАСИВА И ВИНАГИ ЩАСТЛИВА!
Днес правихме прощапулника на Поли.Тя първо се хвана за един диск от компютъра,а след това за калкулатора,май ще става счетоводител newsm78

# 153
Честит Рожден Ден на малката принцеса  Вилхелмина!

А това за мама

Последна редакция: нд, 18 ное 2007, 20:41 от Жен-шен

# 154
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИНА!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И на ЕЛИ мама!!!!
Heart EyesДЕ СА ЖИВИ И ЗДРАВИ и МНОоооГО КЪСМЕТ!!!! bowuu

Нашия татко днес има РД - черпя ви виртуално

# 155
Оффф, това гадно време ни затвори вкъщи и направо откачаме. Каан ходи след мен хванат за гащите ми (в буквалния смисъл, чак ми става смешно)и не ме оставя да свърша нещо. Какво е туй чудо незнам. Има ли и други като нас?[/color][/b]

Има,има!При нас положението е същото.По цял ден Симито ми виси на краката,една прахосмукачка или една чиния не мога да измия от нея,направо в чудо съм се видяла.
Карилче,да ви е жив и здрав татито,много любов и щастие на цялото ви семейство HugВесел празник! newsm59
Кичо,честита ви счетоводителка,да стане най-добрата сред всички  счетоводителки Hug

# 156
  • sofia
Честит рожден ден на малки и големи! Да са живи здрави и засмени!

Миналата седмица помагах на мъжа ми и бях на работа....за малко разнообразие  Laughing Добре ми се отрази.
Теди го мъчат зъби и е малък кошмар нощно време, а два дена даже и висока Т имаше. От колики не е ревал толкова  Tired

МЕРЕЛИН е писала за утре, който може и иска да дойде в Приказка без край. Ние ще сме там, дано се съберем поне 3-4 мами за да решим за тортата и поръчката за 25ти. Но колкото повече, толкова по-добре, по весело ще е  Wink
Мисля, че ще успея да дойда. В 12:30-13 ч беше уговорката нали?

# 157
Здравейте, мамчета !!! Много благодарим за милите пожелания !!!
Почерпете се за наше здраве  Hug от вкусната ни торта Wink

добре , че имаше помощници  за свещичката Joy

# 158
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честит Рожден Ден Вилхемина!!!!! Расти щастлива и обичана     bouquet

Ние се прибрахме днес  и Ема ми се видя толкова пораснала, само за 3 дни се разделихме и вече ми се вижда много по-голяма и по-умна  Mr. Green

Ето снимки от Боровец и Царска Бистрица, който иска да разгледа
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193687&view=1&photo=1

Аз искам да кажа и че отпадаме с Ема от общия рожден ден на 25-ти, защото решихме тогава да направим прощъпулника. Досега все нямаше кога, а ако н его направим другия уикенд, после сме на Стара Загора и ще мине много време.

# 159
Честит първи рожден ден на всички празнували през изминалите дни! Много здраве, късмет и щастие им пожелаваме двамата с Алексчето!

Верче, стискам силноооооо палци!  Hug

Аз съм със страхотна хрема от петък насам  Sick И въпреки че ни се провалиха плановете за почивните дни, се моля да не заразя Алекс  Praynig Ходя уж с маска ама да видим ...

Сега отивам да пробвам да дремна.
 Heart Eyes

# 160
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  dazzler1НА ЙОАНА на ФЪСТЪЧКА, ЗЛАТИНА на Златна и ПИТЪР на ДЖУЛИ!!! ДА са живи и здрави!! БОДРИ И ВОЛНИ ПТИЧКИ!!! ЩУРИ И НЕПРЕДСКАЗУЕМИ за ...радост на мама  и тате\както някои казват\ Mr. Green Mr. Green Mr. GreenВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!  bouquet newsm59  Gift

ГАДАМЕР чудесно място, не съм била там и ми е било любопитно какво е ..Със сигурност природата е вълшебна. Макар че от планините имам слабост към Родопите, а и там не съм била освен в Кръстова гора, Велинград. Дай боже пролетта да идем семейно някъде, че планиниския въздух ми действа изключително зареждащо. Peace

На болните СТИСКАМ ПАЛЦИ ДА СА ДОБРЕ вече ДНЕС!! ЖЕЛАЯ ХУБАВ СНЕЖЕН ДЕН!!! ....

# 161
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ НИ МАЛКИ  И ПРЕКРАСНИ РОЖДЕНИЦИ - Йоана на Фъстъчка, Златина на ZLATNA и Питър на julia asenova!!! ДА РАСТАТ ВЕСЕЛИ, ЩАСТЛИВИ, ЗДРАВИ, ПАЛАВИ И ИГРИВИ!!!

ЧЕСТИТО И НА МАЙКИТЕ ИМ!!!

ДЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА!!! ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА, ЦЯЛАТА ЛЮБОВ НА ТВОИТЕ МЪЖЕ И МНОГО ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО!!!

# 162
Честит рожден ден на Питър,Йоана и Златина.Здраве,щастие и късмет нека имат за напред.
Дени,да си жива и здрава,цял живот обичана и винаги заобградена само от добри приятели.

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 08:26 от dima 1980

# 163
Честит първи рожден ден на Йоана на Фъстъчка, Златина на ZLATNA и Питър на julia asenova! Да растат задрваи, умни и засмени дечица!

За Фъстъчка, ZLATNA, julia asenova

Дени, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много щастлива и все така позитивна!

# 164
Честит първи рожден ден на Йоана , Златина и Питър ! Да са здрави и щастливи, палави и игриви! Весел и незабравим празник!  bouquet

Честит рожден ден Дени! От сърце ти желая да си здрава и щастлива, обичана и обичаща и нека всяко твое начинание се увенчава с успех!

Общи условия

Активация на акаунт