Месец празничен е сега, НОЕМВРИйче става на една!!!

• 10 516
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден на всички бебунчовци и бебунки от последните 2-3 дни Simple Smile МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ТЯХ Simple Smile

# 136
 newsm38ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА РАЛИЦА И РАДИ !!!  newsm59ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ ДЕЦА !!! newsm51

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА eli_mama[/b]
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ! bdbaloni

Simona_s, разбирам притесненията ти и се радвам, че всичко е имало благоприятен край, педито ти, обаче е било право да те прати при нам-си-кой-си, защото си представи обратната ситуация - има нещо и той не взима мерки навреме. така че по-добре рано и да няма нищо, отколкото късно и да има проблем  Peace

# 137
Честит първи рожден ден на Гергана на Роси74, Даниел на raqtime, Гергана на pepipetia, Диляна на Sbryny, Дариян на dima_dari, Дани на sofkobofko, Димана на eli_mama, Никола на Мишенце, Ивана на tzuky,  Ралица на Жужа, Радослав на lina_d! / на патерици/
Честит първи рожден ден на Вилхелмина на sheherazada!
Бъдете много здрави мили деца, много късмет и щастие!

За майчетата ви

Честит рожден ден eli_mama!

# 138
Честит първи рожден ден на Мина на sherezada! Да расте здрaво, умно и послушно дете!

За мама

Честит рожден ден на eli_mama на патерички! Да си жива и здрава, обичана и уважавана жена!

# 139
Добро утро!
Вече поздравих днешната рожденичка, и сега да ви почерпя с кафе
Аз определено имам нужда. Нашият тати замина още вчера за София, малко по работа и най-вече за концерта на Halloween тази вечер. Много се чудих дали да не тръгна и аз, но опитите ми досега да оставя Мими на баба и за една вечер претърпяват пълен провал та реших да не рискувам. Така че сме сами с Мими, нещо ми е криво поради този факт, а и тя като всяка вечер от месеци насам спа много неспокойно и сега се чувствам SickА и времето е отврат от два дни не е спряло да вали и духа.

benighted, много лошо това със запушения канал и грипа. Дано успееш да я разкараш бучката и да се разминеш само с Фервекс.Така бях преди известно време но не се напипваше бучка и нещо не успях да се справя сама а и ме втрисаше нещо та се наложи да пия оспамокс/естествено след консултация с лекар/.
Дени, дано ви се размине по леко на теб и на Тедката.
Симона, права е ivi4e по-добре рано и да няма нищо, отколкото късно и да има проблем. Радвам се че всичко е наред със Сими.

Честито на новите пешеходци и на озъбилите се бебоци!

Ние правихме прощъпулник още миналата седмица ето малко снимки от събитието http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192267&photo=16

# 140
  • Пловдив
Честит рожден ден на Вилхелмина и eli_mama!Бъдете здрави,много късмет и щастие!!!

# 141
Честит Рожден ден на Ралица и Радослав!
Честит Рожден на Вилхелмина
!

Да имат прекрасно детство, изпълнено с усмивки и игри и да растат крави и умни!

Ели, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, много щастлива и глезена майка и съпруга!

Ангелиха, благодаря за кафето! Simple Smile
Рени, аз не пия фервекс,мисля че е противопоказен при кърменето. Но щом имаш предгрипни симптоми, от гърдата е  Confused Топли душове, цедене и после хладно...това е..И цокане разбира се.
Дени, и ти да не се даваш на болести!
Гадамер, приятно ви изкарване..ама то вие си изкарвате приятно  де... Simple Smile
Роси, родих се аз с попарата - вчера и направих 4 сухара!!! омете ги ..цял ден на тях стои Simple Smile.

Дил, браво на Гого - той явно такъв изненадващ младеж ще е  Joy
Симона, добре че се е оказало несериозно, но ДА - и аз щях да си изкарам акъла като ми кажат така... #Cussing out

Майчета, вчера следобед бе партито и мина страхотно. Не че се видях с приятелите де, но децата се забавляваха! Наистина е много прекрасно детенцето ти да празнува.

# 142

честит празник на Вилхелмина!

честит празник и на Ели мама-на патерица
http://www.benimblog.com/uploads/zelyuk_buket.jpg
[img][http://www.biznesa.com/modules/icontent/inPages/alexcv/images/cv1.jpg/img]еми цветя трябваше да са това

# 143
Здравейте и от нас!Момичета,много ви благодаря HugРадвам се,че мога да споделя с вас и радости и тревоги!
ЧЕСТИТА 1-ВА ГОДИНКА НА ВИЛХЕЛМИНА!ДА РАСТЕ ЗДРАВО И УМНО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО УСМИВКИ И НА МАМА
Ангелиха
,благодарско за кафенцето HugДнес имах нужда и от него и от една солидна закусчица,че покрай тревогите със Симона,два дни не бях яла и пила абсолютно нищо.Между другото много е сладката малката Мими/невероятни очички има/Да са здрави и финни крачетата на малката сладурка Hug
Фъстъчка,честити крачета на малката бонбонка Йоанка!Да са здравички и много пъргавки Peace
Бинайтед,скорошно оздравяване Hug
Дил,браво на юнака Гого.Да го цункаш от нас Hug
Рагтайм, а Дани днес как е,надявам се да е добре Hug
Роня,радвам се че празника на Лина е минал страхотно PeaceОчакваме снимчици на малката сладурка Лина!
Бубалинка,надявам се и при вас нещата да се развият благополучно Hug
Злати,бързо и скорошно оздравяване на баткото Praynig
Лек и усмихнат ден ви желая,макар и дъждовен Hug

# 144
 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА РУСОКОСАТА КРАСАВИЦА МИНА!!!!!

А ТОВА ЗА МАЙКА И МАРИАНКА 

Днес Кати спа до 10.00 сутринта  #Crazy  Сега пак спи, вече 3 часа, в това време друго няма какво да се прави. Сега я чакам да се събуди и отиваме при майка ми на долния етаж да пием чай и да ядем ябълков щрудел  Mr. Green

МЕРЕЛИН е писала за утре, който може и иска да дойде в Приказка без край. Ние ще сме там, дано се съберем поне 3-4 мами за да решим за тортата и поръчката за 25ти. Но колкото повече, толкова по-добре, по весело ще е  Wink

# 145
Честит първи рожден ден на прекрасната малка кукличка Мина ! Да е здрава и щастлива, много весела и игрива!  bouquet
Да са пъргави и здрави крачетата на Мими и Йоанка!   bouquet И на майчетата им, та да тичат след тях  Wink

# 146
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА МИНА!!! ЩУРО И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТ!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАМА МАРИАНА!!!

Фъстъчка, честито прохождане на Йоанка!!! Имаше и други проходили дечица, но забравих кои бяха newsm78. ЧЕСТИТО И НА ТЯХ - ще ме извинявате Embarassed

Рени, бързо да се оправяш  Peace

Дил, Гого наистина бърза да навакса!!!

Рагтайм, дано с Дани всичко да е наред съвсем скоро!!!

Роня, чакаме снимчици от празника!

Злати,скорошно оздравяване на баткото!!!

Дени, не се давайте на лошите вируси Praynig

Симона, този вашия лекар е за   #2gunfire.

Мариянка, блазе ви за Боровец и за басейна Mr. Green

Момичета, благодаря ви за стискането на палци. Имаме нужда. Като има развитие ще пиша (дано да се похваля Mr. Green). Алекс все още си търси млякото сутрин и вечер, така че останалите хранения си ги покриваме с детската кухня Mr. Green

# 147
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКАТА КРАСАВИЦА МИНА!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ПОЖЕЛАВАМЕ И ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЩАСТЛИВАТА МАМА МАРИАНА!!!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРОХОДИЛИ И ОЗЪБИЛИ СЕ БЕБОЦИ.
Верче, дано при вас нещата се наредят! Ще чакаме да се включиш с хубави новини!!!
Утре няма да успеем за "Приказка без край", но нямам претенции каквото вие решите и поръчате.
Оффф, това гадно време ни затвори вкъщи и направо откачаме. Каан ходи след мен хванат за гащите ми (в буквалния смисъл, чак ми става смешно)и не ме оставя да свърша нещо. Какво е туй чудо незнам. Има ли и други като нас?

# 148
 newsm38ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИЛХЕЛМИНА !!!  newsm59ДА Е ЗДРАВА, УСМИХНАТА И ВСЕ ТАКА КРАСИВА !!! babydust7 bdbaloni

# 149
Оффф, това гадно време ни затвори вкъщи и направо откачаме. Каан ходи след мен хванат за гащите ми (в буквалния смисъл, чак ми става смешно)и не ме оставя да свърша нещо. Какво е туй чудо незнам. Има ли и други като нас?[/color][/b]
Има, има, Кязи  Mr. Green Не само ми виси на крачола, ами дори прави неуспешни опити да се скрие там откъдето е излязъл  Mr. Green
Днес таткото на Дани /на Карил/ имаше май Рожден ден  newsm78 Ако е така -    bigdance2 Да е жив и здрав, прав и корав! Много да слуша и радва Карилка!  Весел празник!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт