Месец празничен е сега, НОЕМВРИйче става на една!!!

• 10 484
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден на Дани на sofkobofko,
 Димана на eli_mama, Никола на Мишенце, Ивана на tzuky!
 Да са здрави и палави дечица, усмихнати  и безгрижни, умни и добрички!  bouquet   Честит празник  на милите им майчета и весело празнуване на семействата!  bouquet

Май много  дечковци не са спали предишната нощ, и ние сме в кюпа....ужас. Мрънкане, гушкане, кърмене, пеене....до зори  Sick А за капак - тая вечер таткото го оставил за малко на леглото, той паднал и сега е с подута устничка. Чудех се кой повече да успокоявам, толкова се шашна, милият /големият, за малчо по-лесно се справих/! ooooh!
Маша, не се притеснявай, и Ники миналия месец беше отслабнал, но днешната закъсняла консултация показа прираст с 1/2 кг. Peace
Дил, честито зъбче, безполезнено и спокойно да пробиват останалите! Heart Eyes
Мони,  добре завърнала се! Hug
Жени, даваш добра идея за закуска - не съм му давала качамак на дребчо. Peace

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 00:27 от Весето s

# 61
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРИ НА Роси74, ДИЛЯНА , ГЕРИ НА pepipetia И ДАРИЯН !!! (на патерица)
ДА СА ЗДРАВИ, УМНИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ, ДИМАНА, НИКОЛА И ИВАНА!!! ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!!!
А НА ТЕХНИТЕ ПРЕКРАСНИ ГОРДИ МАЙКИ: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

ДИЛ ЧЕСТИТО ПЪРВО ЗЪБЧЕ НА ГОГО!!!

МОНИ, добре си дошла отново сред нас!!

# 62
Честит първи рожден ден на Данни на sofkobofko, Димана на eli_mama, Никола на Мишенце и Ивана на tzuky! Да са живи и здрави, да растат умни и послушни!

За гордите им майки   

# 63
Честит първи рожден ден на принцесите Димана
и Ивана  
и на сладурите Данни  и Ники! Да са здрави и щастливи, палави и игриви!!! Весел и незабравим празник!
  bouquet

# 64

Честит рожден ден на малките господа Данни и Никола, както и на малките дами Димана и Ивана !
Бъдете радост и гордост за мама и тате, и растете здрави, весели и щастливи!

За Софи, Мишето, eli_mama и tzuky -

# 65
  • Пловдив
Честито зъбче на адаша ГОГО!Да растат все здравички!По въпроса за закуската ,редувам попара и филийки с масло и кашкавалче или сиренце на микровълновата,стават много меки и вкусни Peace

Честит първи рожден ден на ДИМАНА,ИВАНА,ДАННИи НИКОЛА!!!

# 66
  • Отвъд алеята зад шкафа
chestit rojden den na Dani na sofko I na drugite rojdenici.

Chestito 1-vo zubche na Georgi na Dil!!!

Da se pohvalia no Ema veche ima gore edin premolar-tova e zubcheto sled kucheshkoto.

Vesel praznik na vsichki praznuvashti!

# 67
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДИМАНА ИВАНА НИКОЛА И ДАНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ДА ГИ СПОХОЖДА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ИМ ЖИВОТ!!!!!!!!

Гадамер, има ли сняг в Боровец? Grinning

На закуска Ники с удоволствие яде ПОПАРА, ПОПАРА И ПАК ПОПАРА. Отскоро прояде и едла с масълце и сиренце. Не я пасирам, просто я варя и така я давам.  Ще опитам с качамак. Hug

# 68
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ на sofkobofko, ДИМАНА на eli_mama, НИКОЛА на Мишенце и ИВАНА на tzuky! Да растат весели и слънчеви дечица!!!

Мамета, имам въпрос за кус-куса на Плазмон - как го давате, т.е. с какво? Аз го сварявам с вода, добавям масло и сирене, но Гергана хич не е очарована от него. Само варя и хвърлям, защото е прекалено безвкусен за мен.

ВечеПетя, Мони - стискам палци да няма повече проблеми с очетата!!!  Peace Гери се оправи от самосебе си, слава Богу.

Ragtime - дано диагнозата да не е бронхиална астма наистина! Мъж ми е с такава, и той има 2 помпички - едната е Флексотид - за непрекъснато ползване сутрин и вечер, и Вентолин - при пристъпи. Дано хомеопата ви помогне!  Praynig

# 69
Честит рожден ден на патерички на сладката Гери на Роси74, на палавичкия Дани на Хриси, Гергана на pepipetia, на хубавицата Дилянка на Силвето и на чаровника Дариян на dima_dari! Да са живи и здрави, радост за мама и тате!
  Честит рожден ден и на Данни на sofkobofko от леля-щъркелица  Mr. Green! Помня как се събудих да кърмя Боил миналата година в 5 сутринта и изведнъж взе да ми звънка телефона, поглеждам и... Ето, че младежът е вече на годинка  Hug! Да е жив и здрав, да радва много мама и тате и да расте мноооооого щастлив заобиколен от добри приятели!
  Честит рожден ден и на красивата Димана на eli_mama, на слдкия, русокос пухкавелко Ники на Мишенце и на принцеса Ивана на tzuky! Да са живи и здрави, умни и добри!

# 70
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ И НИКИ И НА ДИМАНА И ИВАНА !!!!!!
 newsm59   bigdance2  Gift Tada

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА МАЙКИТЕ ИМ!  smile3525

Снощи сменихме браузера, че Модзилата се беше бъгнала и сега сме с Опера. Нещо не мога да слагам картинки и да сменям цвета  Sad Трябва да разуча проблема...

За закуската, аз на Кати редувам попара, каша и кус кус. Кус куса го варя във вода, слагам сирене, масло и малко захар. Кати много го харесва. Роси, пробвай да го свариш в мляко, може повече да и хареса на Гери  newsm78 Аз мисля да взема елда, да пробваме. Иначе между закуската и обяда и давам плодове, не с голям успех понякога, но се опитваме поне.

Весе, добре дошли в отбора на подуте устни  Simple Smile Не се притеснявай, Кати така се удари към 19.00 вечерта и на другата сутрин като стана вече нищо и нямаше, т.е. устната беше в предишния си вид.

Момичета, кога ще дойдете в Приказка без край за да уточним какво ще поръчваме? Решавайте вие, аз съм на една крачка така или иначе. Само в сряда няма да мога, тогава без мене ще сте.

Последна редакция: пт, 16 ное 2007, 12:35 от Gugi

# 71
Мамета, нещо не мога да разбера - значи минималната заплата от НГ ще стане 220 лв., а "Обезщетението за отглеждане на малко дете от 10-месечна до 2-годишна възраст се предвижда да се увеличи от 180 лева на 190 лева"? Не беше ли месечно минималната работна заплата майчинството?!? Но нали всъщност по-важното е народните избранници да си увеличат мизерните заплати и да си подновят авто-парка...  #Cussing out
Съжалявам, че внасям такава нотка в празничната ни тема, но не се стърпях...

Гуги - благодаря ти за идеята, аз още не съм давала прясно мляко - масло, сирене, а от вчера и телешко месо - да; прясното е на дневен ред Simple Smile. И - пак забравих - много се смях като четох как сравняваш сладка Кати с Анджелина Джоли - добре че бързо се е оправила устничката и; и дано леко се разминават подобните инциденти!  Рабира се, и на Никълчо - братчето и по неволя Peace.

# 72
Честит рожден  ден на Димана на Ели, Данни на Софко, Ники на Мишенце и Ивана на tzuky!  bdbaloni baloni bdbaloni

Мили мами, желая здраве много усмивки и късмет за децата ви  Hug  Hug  Hug Весел Празник!!!

Ей, не искам да свършва този месец, всеки ден ми е хубав и празничен  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 73
Честит рожден ден на малките,вече големи Димана,Ивана,Дани и Ники.

# 74
Бях почнала да пращам ЛС на всички, които ще идват на общия РД, за да не натоварвам темата, ама нещо се скапа и ми дава "Грешка" ooooh! ...затова ще постна тук писмото за тези, на които не можах да пратя:

"Здравейте! Hug

Днес ходихме до хотела на Баните, за да направя резервация за ресторанта. След дълго умуване се спрях на следното меню:

- 1 бут. мин.вода
- овчарска салата
- плато предястие (сирене хапки пане, кашкавал хапки пане и пилешки хапки пане) - едно плато на 4 човека
- пилешка пържола с гъби, гарнитура картофено пюре и задушени зеленчуци
- плато мезета (пушено филе, луканка, филе "Елена" и пастърма) - едно плато за 4 човека
- 2 филийки хляб

Всичко това на цена 15,65лв. Алкохолът ще е на свободна консумация.

Надявам се да ви хареса...ако имате някакви възражения, пишете ми ЛС...ако сте съгласни, пак ми пуснете ЛС...Най - късно в сряда (21 ноември) трябва да потвърдя кувертите!

Има две зали - едната е с теракот, другата - с мокет. Запазих тази с мокета - по-светла е, по-уютна е...по-голяма е отколкото очаквах...
В хотела е топло, дори според мен много топло...

Ами май това е засега, ако имате въпроси - питайте!

Весел уикенд и до скоро! Heart Eyes

P.S. И не забравяйте да ми пуснете ЛС!!! Praynig "

Иве, на вас нищо не съм поръчала...вие ще сте на свободна консумация Peace
ronja, същото се отнася и за Дани Simple Smile
Рени, Иве, raliar, lina_d на големите деца не съм поръчала нищо...предположих, че ще е най-добре и те да са на свободна консумация Wink

Май това е...другата седмица ще ви тормозя с въпроси за тортата!!! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт