Месец празничен е сега, НОЕМВРИйче става на една!!!

• 10 497
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден на всички!Да са Ви живи и здрави,весели и засмени,желаем им много късмет и радост!
     Моето момченце скоро/ на 30 ноември/ също става на 1 годинка!Всички чакаме с нетърпение този ден.Целувки и поздрави от нас! Wink  bouquet

# 76
Честит рожден ден на всички!Да са Ви живи и здрави,весели и засмени,желаем им много късмет и радост!
     Моето момченце скоро/ на 30 ноември/ също става на 1 годинка!Всички чакаме с нетърпение този ден.Целувки и поздрави от нас! Wink  bouquet

juju_kiss - добре дошла! За да може Дени4ка да ви включи в списъка на 1-ва страница, моля те напиши името на сина си - написала си рождения му ден Simple Smile.

# 77
Добре дошла на новата мама! Hug
Честито озъбване на Гого  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Лек и спокоен уикенд.  bouquet

# 78
Здравейте на всички,моето момченце се казва Краси,благодаря! Simple Smile Simple Smile Wink nbirthday   love001

# 79
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ МАЛЧУГАНИ ДИМАНА, ИВАНА, ДАНИ И НИКИ!!!ДА РАСТАТ ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!!! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ!!!

Митко е болен за съжаление. През нощта вдигна 39 градуса температура и чак сега успях да я сваля до 37,5. Тъй като педито му е далече и го водих в един частен мед.ц-р в Люлин и педиатърката каза, че гърлото е страшно червено и вече има образувани две сливици, което е още рано за неговата възраст, но е факт и явно гърлото ще е проблемно, защото ме пита аз или Иван дали имаме такива проблеми, а мъжът ми често е с възпалено гърло, ларингите и тем подобни. За пръв път ми се разболява детето и се надявам по-бързо всичко да отшуми Praynig Ще ми кажете ли как се редуват Нурофена и Панадола т.е. колко часа трябва да е разликата м/у двата приема?
Момичета благодаря ви за идеите за закуска. Купих от този кус кус на Плазмон и ще се пробвам. Жени а как правиш качамака, защото нямам идея въобще. И мерси за инфото за клуба.

Роси, Петя много ама страшно много се радвам за очетата на Гери и Монито. Много често си мислих за вас особено около датата на операцията на Миташки.

И пак питане за соф. РД - на кой се дават парички, по колко, подаръчетата за мъниците как точно ще се правят? Много ми се идва, но проблема, че ние заспиваме между12 и 12.30 ч., а това му е единственият сън през деня. Чудя се как да го измисля - ако не го сложа да спи дали ще е много кисел или там ще му се отвлече вниманието newsm78Ще го мисля!

Ами засега е това. Лек ден!!!

# 80
Честит рожден  ден на Димана  на Ели, Данни на Софко, Ники на Мишенце и Ивана на tzuky! Да растат здрави и щастливи!!!
newsm59 nbirthday newsm38
Добре дошла на новата мама Hug
Вчерашният ни рожден ден мина малко спокойно, което доста ме озадачи и затова реших в неделя поне роднините да събера та да стане малко по-празнично.
Днес водих Дани на алерголог - за съжаление е още малък за тестове, които биха ни насочили дали от алерген правим бронхиолитите. Жената ми изреди хиляди неща които да не ядем, да си хвърля всички цветя от къщи и препарати, прането задължително трябва да съхне навън за да не вдишва малчо изпарениято от прахта за пране, което пре нас е мисия невъзможна защото нямаме неостъклен балкон а да си направя простор пред прозореца е още по невъзможно, имайки се впредвид че живея на 7 ет. в 14 етажен блок и над нас живеят предимно прасета, които само храчат, хвърлят фасове, боклук, презервативи и т. н. #Cussing out. Та явно няма да пера, ще търся дрехи за еднократна употреба ooooh!
Мама Мони надявам се бързо да оздравеете, сега навсякъде е пълно с болнички деца Praynig. Аз като малка съм била на същото дередже. Доколкото знам се редуват през 4 часа лекарствата. Но Нурофена знам че се дава само когато е много висока Т и не се повлиява от Панадола.
Гери това за майчинството наистина е за нервиране #2gunfire
Весе надявам се Ники бързо да се оправи Peace
Лек ден Heart Eyes

# 81
Честит рожден ден на НИКИ, ДАННИ, ДИМАНА и ИВАНА!!! Да са живи и здрави !!! Късмет и безгрижно детство им желая!  bouquet

# 82
Мони - ако редуваш Панадол и Нурофен може интервала да е по-малък, примерно 1-2 часа. А 4 часа е минималния интервал за повторна доза от едно и също лекарство  Peace. Стискам палци Митко бързо да оздравее - при дечицата по принцип по-бързо минават тези заболявания!  Hug

Ragtime - хубаво са остъклени балконите ви, няма ли начин да ги отваряш докато съхне прането? Или са не само остъклени, а и усвоени?

# 83
Мони, дано бързо се оправя Митко  Praynig Панадол и Нурофен можеш да редуваш през 2 часа, а между 2 приема на Панадол или Нурофен трябва да има 4 часа, но не повече от 4 приема за 24 часа  Peace И Моника е с уголемени сливици по рождение и ме предупредиха, че ще имаме проблеми с гърлото, и Дани е така. За съжаление, в това отношение и двамата са потеглили на баща си, който е бил със същите проблеми като малък, а аз съм била много здраво дете. Но както вика мъжо: "Айде третото ще е като теб"  Mr. Green

Добре дошла на новата мама в ноемврийския отбор  Hug

# 84
... Но както вика мъжо: "Айде третото ще е като теб"  Mr. Green
...
Ехей, ти си смела мама!  Flutter

# 85
...

А-а-а, не бих казала  Laughing Моят отговор обикновено е "Да бе, да, я по-добре да не опитваме"  Mr. Green

# 86
...

А-а-а, не бих казала  Laughing Моят отговор обикновено е "Да бе, да, я по-добре да не опитваме"  Mr. Green
Joy

..
Гери това за майчинството наистина е за нервиране #2gunfire
...
Радвам се, че и ти мислиш така - нищо, че не съм Гери  Wink, но пък съм майка и  Grinning. И ние ще празнуваме в неделя, нямаше начин да е в четвъртъка Simple Smile.

# 87
Ох Роси извинявай Blush. Незнам защо си мислех за Герито и съм го и написала Crazy Права си доста усвоени са Whistling. Единия балкон вече е част от спалнята, а другия е кухня Mr. Green. Ама скоро май ще се придвижваме да живеем в къща и като гледам ще се ускори процеса на изнасяне Thinking

# 88
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ,ДАННИ,ИВАНА И ДИМАНА newsm59 newsm59 newsm59 newsm38 hbday bdbaloni bdbaloni ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО.ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА  bigdance2 Tada newsm67
Добре дошла на новата мама
 welcome
Ей,това с паричките за майчинство на нищо не прилича. CloseНямат ли срам господата в парламента smile3515
 За закуска Поли хапва кисело млекце,кашичка или макарони feeding

# 89
Ох Роси извинявай Blush. Незнам защо си мислех за Герито и съм го и написала Crazy Права си доста усвоени са Whistling. Единия балкон вече е част от спалнята, а другия е кухня Mr. Green. Ама скоро май ще се придвижваме да живеем в къща и като гледам ще се ускори процеса на изнасяне Thinking

Няма проблем  Hug. А, виж това за къщата е перфектно! Даже ти завиждам  Blush.

...Ей,това с паричките за майчинство на нищо не прилича. CloseНямат ли срам господата в парламента smile3515
 ...
Нали знаеш - не е виновен който яде баницата, а който му я дава - сиреч ние сме си виновни  Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт