Месец празничен е сега, НОЕМВРИйче става на една!!!

• 10 489
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • Плевен
newsm78и при нас нищо не се подарява на кръстника...
и аз не бях чувала да се подарява,но сега нещо ме притесниха

# 196
  • на странно място ......
Деничка, честит рожден ден и на теб бъди жива, здрава много щастлива обичана мама и сУпруга!!!! Hug

Благодаря момичета и се радвам че тортичката ми ви е харесала !!! Hug

# 197
Нади миши,кой ти казва това за подаръка?Ако са кръстниковците...да,ама ако на някой така му дошло? #Crazy

# 198
  • София
Първо искам да кажа ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички, които са празнували през последните 10 дни, когато ме нямаше наоколо!!! Да сте здрави и безгрижно детство!

Специално честито на днешните рожденици: ЙОАНА,ЗЛАТИНА И ПИТЪР.

Меги, на теб също специални поздрави - още си спомням перипетиите в болницата   bouquet А сега Йоанка е вече едногодишна принцеса.

Гуги, нямаше ме напоследък, но все още оставам на линия за Софийския РД на 25-ти. Ако трябва да дам пари предварително, кажи - аз и без това ходя на работа, ще мина да ти оставя.
Уговорката е подаръци до 10лв - така ли?

Липсвахте ми момичета... аз ходих в командировка до Германия и Полша и вчера се върнах - малките ми се сърдиха 1-2 часа преди да ми простят и да дойдат да се нагушкаме хубаво. Тъжничко ми стана много... Ама днес вече са ухилени и щастливи. Минало им е. Ех, имат си нужда от мама малчовците.
 Hug

# 199
  • Плевен
Нади миши,кой ти казва това за подаръка?Ако са кръстниковците...да,ама ако на някой така му дошло? #Crazy
Не ,не са кръстниците. Те ми казаха само,че трябвало те да купуват дрехи за детето за църквата,за подарък нищо не са казвали

# 200
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИНА /на патерици/ И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ ЙОАННА, ЗЛАТИНА И ПИТЪР!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!
ДЕНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ !!! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ И УСМИВКАТА ТИ НИКОГА ДА НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦЕТО!!!
Пишете ни и нас в редиците на висящите по крачолите на мама бебета Whistling Дет се вика човек не може сам да се изпишка вече Sick Иначе ние продължаваме да си кашляме през нощта от 1-3 ч. и никой не знае защо. Педито каза че сме здрави ха сега ... Хомеопата каза че това било часът на черния дроб и се чистим от токсини Shocked ама до кога... Вече и повръща от кашлянето. Rolling Eyes
Вчера отпразнувахме накуп и РД и направихме прощъпулка. Дани първо хвана лупата и аз му викам: ле ле ще ставаш архиолог ли бе мамо, там пари няма и той я метна веднага и си хвана мишката от компютъра. Тъй че ще става кАмпютърен спейшъллист Laughing 
Малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177847&photo=231

# 201
Честит рожден ден на сладурите Йоана, Златина  и Питър!
Да растат здрави и щастливи , умни и красиви !!!
 Честит рожден ден на Деничка! Да е здрава и все така слънчева, щастлива и нужна на любимите мъжлета, да помъдрява, лудувайки!  bouquet
Жалко, че не съм разбрала за днешната среща в "Приказката", но Ради два дни беше болничък, а вчера 1/2 ден бяхме без ток, понеже от дъждовете се измокрили кабелите в ел.таблото. Дано се спаси положението за зимата, че се топлим с климатици, а лятото ни чака тежък ремонт, изолации и други скъпи неизбежности.
Марианче, страхотно отмаряне е било на Боровец. В събота сутрин се събудихме с идеята да запрашим с любимия натам или за Банско, но заради баткото се отказахме. Tired
Ники все по-уверено  се пуска да ходи, та съм в чуденка кога да направим прощъпулника  newsm78  Иначе и той е от висящите по мамините гащи дребоси, щом нещо е накривял  Mr. Green

# 202
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНКА, ЗЛАТИНА И ПИТЪР!!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА МАЙКИТЕ ИМ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИ !!! БЪДИ ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!

Дени, днес на обяд с Ети бяхме заедно в Приказка без край и тя се опита да ти звънне, но като не вдигна решихме, че спите  Simple Smile

Значи днес в Приказката бяхме с Ети, Веси 1 и аз. Избрахме торта, много сладка, с Мечо Пух и приятели, играят в един пясъчник. Харесахме я понеже има повече фигурки. От *** е тортата, еклерова с баварски крем. Решихме като ще сме грубо 30 човека да вземем 16 парчета торта, по съвет на момичето от клуба. Те са доста големи парчетата и ги режат на 2. Също взехме 2 плата със клуб сандвичи, едно с панирани сиренца и едно със соленки. Пиенето на място. Заедно с наема за децата ще излезе 10лв. на човек. Днес не сме плащали нищо, казаха всичко в неделя на място. Само имаме капаро 50лв.
За подаръчета мисля, че 10лв беше определено. Поправете ме ако греша.

Та така. Само да кажа, че Ния е станала голяма сладурана. Много сладко ходи сама, според мене даже Кати се засрами като я видя и за това поиска да си ходим по-рано  Mr. Green Не, просто беше изморена, че не беше спала цял ден. Сега излиза още едно долно зъбче и нещо я тормози. За пръв път!

# 203
Честит рожден ден на днешните рожденици  Йоана, Златина и Питър, както и на всички дечица, на които не съм честитила! Да растат здравички, безгрижни, умни и добри!

Честит юбилей на Деничка!!! Дени, добре дошла и от мен в отбора на 30-годишните. Бъди здрава, много обичана и обичаща, усмихната и паралийка.
Фрезии и прегръдки за теб:

# 204
 newsm38ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗЛАТИНА, ЙОАНА И ПИТЪР !!!! nbirthday ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И СМЕЕЩИ СЕ ДЕЦА !!!  ura  Party Time newsm18  costumed034

ДЕНИ4КА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ТУК !!! bdbaloniДА СИ МНОГО ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНА И ВСЕОТДАЙНА !!!!
/благодаря ти,че правиш темите ни винаги хубави   bouquet/ baloni
[/color]

# 205
мама МОНИ,цветът на урината се променя от приетите лекарства. Така, че бъди сигурна  -  не е концентрирана. Особено го променят всички антипиретици... Мойто дете също се буди често..и аз също нямам една цяла нощ от година насам  Mr. Green

НА КРЪСТНИЦИТЕ се подарява.На кръстниците на близначките едно време бяхме купили една термокана, както и подарък за детето им. Сега кръстница на Данаил е сестра му, та ... минах без подарък... Laughing Wink\не бе.. hahahaподарявам непрекъснато\

Рагтайм, сигурна съм че детето бая е насъбрало отрови  Tiredвярвам в ДОБРИЯ ИЗХОД И БЪРЗОТО МУ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!  Heart EyesПоехте в правилна посока - ще видиш  PeaceСАМО ЧЕ ИМАЙ ТЪРПЕНИЕ...Просто това е нашия урок, не е страшно...учим се...на търпение, търпение, търпение...БРавос за избора...хубаво, че е захвърлил лупата..абе..а лупата не е ли символ на ДЕТЕКТИВИТЕ  Mr. Green newsm78 ДС ..това -онова  Whistling

СБруни, вече се срамувам...ти, Мишето ..и други мами..направо ни навряхте с тези ръкотворни торти на ...едно място Blush

ЕСМА, блазе ти за командиРОВКАТА в чужбето... Има ли вече предколедни намаления ?? Sick

..............въпросТче  Mr. Green Само на мойто ли дете му се доспива в 19 часа??  newsm78 newsm78 newsm78.........

и още едно...НЯКОЙ ДА ЗНАЕ ОТКЪДЕ ДА СИ НАМЕРЯ ЧЕРЕН ПАлТАЛОН С ВИСОКА \ама до под гърдите \ талия?????????

ПП Дени и тук ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ДАНО СИ ПОЛУЧИЛА КАРТИЧКАТА  В СКАЙПА  Blush

# 206
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА, ЗЛАТИНА И ПИТЪР!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА РАСТАТ ВЕСЕЛИ, ЩАСТЛИВИ И УМНИ ДЕЦА!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕХНИТЕ ПРЕКРАСНИ МАЙКИ!!!
ДЕНИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И НЕЗАБРАВИМИ МОМЕНТИ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!!!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

Сбурни, много хубаво торта! Браво!
Ние май пак се разболяваме. Каан има лека температура 37.4 и покашля малко. Кашлицата е влажна. Иначе сополи не се стичат. Но явно секрета се стича по гърлото.
Лека и спокойна!!! Всички болни да оздравяват!!!

# 207
  • София - Дианабад
Нади Миши, и аз така прочетох преди, че се подарявало нещо на кръстника, макар и символично. Купихме им една мелничка от дърво, защото кумът ми си пада много по дървените изделия. Мен ако питаш, както си решиш. Зависи и от хората - дали са точни, дали са ви близки. Всъщност, ти си знаеш.

А болничките да оздравяват Praynig!

# 208
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАНА, ЗЛАТИНА И ПИТЪР!!! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, И МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ВИ ЖЕЛАЕМ.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА РАЛИЦА, РАДОСЛАВ И ВИЛХЕМИНА!!!на патерички ДА РАСТАТ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦА.

Честит празник на смействата им:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕНИ!!! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА ИЗПЪЛНЕНА С ЛЮБОВ ЖЕНА.

# 209
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЗЛАТИНА, ЙОАНА И ПИТЪР! ДА БЪДАТ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ, ДА ИМА МНОГО ЩАСТИЕ В ДЕТСКИТЕ ИМ ОЧИЧКИ, ДА НОСЯТ МНОГО РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!

ДЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН!

Цялото щастие на земята
да ти се стовари на главата!
Любовта да не те напуска
и здраве в тебе корени да пуска!

Общи условия

Активация на акаунт