Бяла зима на вратата чука, а малък МАЙчо го подгони скука!

• 13 513
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Честита ни нова темичка!Олче,не пропускаш,номер едно си! HugАма не пишеш Naughty
Аз,да си призная,отгоре-отгоре прочетох последните 2 страници и затова ще ме извините,ще наваксам утре/и със снимките/
Ама три неща забелязах:
1.Страхотен подарък е измислила Ивон-направо завидях!Много да му се радвате!Виф,я сега кажи,душо,/само жени сме/-като не е твоя мъж,кой е? Mr. GreenПризнай,а ние ще сме съпричастни.И,Танче,хич не ни ги пробутвай-заради нас било.Омаяла си го нещо,казвай как,че и ние да се възползваме/за бебе не още,ама Коледа идва,рожден ден/.От коя ракийка му сипа?
За фолиевата киселина-пийте,мами,отсега..Че било хубаво да започнете три месеца преди да забременеете.
И сега-за какво влязох.Пуста фукня EmbarassedДнес Елчан забеляза въртолет в небето и започна  с интелигентното:а,а,а.И аз тъкмо да помогна с думичката,тя изръси изключително ясно и възторжено:самолет,самолет!Все едно голямо дете го каза.На мама сърцето се разтопи,Ел намаза вафла,много лиготия и късно лягане.Така е то-лесни сме майките,колко ни трябва.
Сиске,хич не се заканвай.Аз докато не те видя у Англията от плът и кръв,не ти вярвам.Ама ще те тормозя докато не дойдеш.Пък гледам и други желаещи има,вземете да направите делегация и пренесете Коледния купон тук!И на мен ще ми мине депресията,и вие доволни.Та се замислете!Без оправдания за паспорти,моля-пътува се с лична карта!

# 16
Сиске,я кажи каква е тая вълшебна груба за отслабването?и резултати имало,дай насам!Че като гледам на Смайли аватара,завиждаааам Sick

# 17
  • Велико Търново
Добро утро,мацки!Заповядайте на кафе Heart Eyes

Ирка,браво на Елчо!Ние докато се усетим децата ще пораснат!Всеки ден ни изненадват с толкова много нови неща Heart EyesНапример на мен/аз,май съм го споделяла/ понякога ми е много мъчно,че Божидара  е толкова самостоятелна,че изобщо не ме търси SadИграе сама,като и се ходи на гърни си го носи,като и се доспи си отива на спалнята и ляга и чака само да я завия,ама хайде от сутринта да не оплаквам,то това има и много хубави страни де Blush
Ирке,в нашата група място нямаш!Ама,нали си ми слабост ще ти кажа-Пиер Дюкан!Там има момичета от 100,които са вече 55-60,което си е истинско чудо!
А,пък за идването ми при теб нали ти казах кога Heart Eyes
Идеята за коледен купон е просто неустоима,ама зъ сажаление на този етап невъзможна Sad

Утре ще съм гледачка на едно форумско дете от Варна на 6 години и много се вълнувам BlushДа видим как ще се оправя с две сладурани!
Това е от мен за сега,че започва след 5 минути оперативката!

# 18
Добро утро! Олче, къде си, защо не пишеш? Пускаш една темичка - поредната красота и пак изчезваш Naughty
Сега само се записвам, после ще пиша повече! Heart Eyes

# 19
  • Варна
Олче   bouquet ама това момченце с кактуса ме разби - хихихи  Mr. Green

Иркаааааааа, аз сьм навита за коледен купон у Англията .... ама ми трябва и самолетна компаниа спонсор  Rolling Eyes А тожа за мьж ми.... ми няма друг бе... ама ако ще има второ - трябва да е женско, иначе го давам на Ива за отглеждане  Mr. Green
А иначе подарька ни от Ивон е един от мноооооооооооооооооогото с които ни затрупват  Heart Eyes

Макси днес е много гушкателен за дето не ме остави да спинкам сигурно  Heart Eyes
И пак си гледа филм4етата, дето ни ги подари Лони  Hug Мерси, мила   bouquet Имаме си любимо - Baby MacDonald  и навсякьде, кьдето се появява "Ау-ау"  Mr. Green

Уф пиша на фонетичната от суматий време, 4е не6то не 6те другата. Искам си БДС-са  #Cussing out

# 20
Добро утро  Hug

Тук при нас вали и тази сутрин няма да има разходка...
Пък моето диване, нещо от една седмица насам отказва сутрешната и следобедната закуска. Храни се основно на обяд и вечеря.
Днес сутринта му сложих едно парче кекс в чиния и го оставих сам да се оправя. То не беше обръщане на чинията, слагане по главата, пускане в пазвата и какво ли още не. Беше целия в тохи, само в ушите дето нямаше.... И понеже не е покривка да хвана да го изтупам, пуснах прахосмукачката и директно си обрах трохите от него  Mr. Green Първоначално малко се стаписа, ама после и на него му стана смешно....

Този пост го пиша вече половин час, че през една минута ми се носи и натиква книжка в ръката да си показваме животни и предмети...

Утре ще съм гледачка на едно форумско дете от Варна на 6 години и много се вълнувам BlushДа видим как ще се оправя с две сладурани!
Със сигурност ще се оправиш блестящо. На теб дете не може да ти устои да не те слуша  Laughing Heart Eyes

Кате, честита годишнина!

Хайде, стига толкова съм писала, че тайфуна помете целия хол!

bouquet

# 21
  • Велико Търново
Танче,дано Praynigче нито детето познавам ,нито майката,ама както ,обичам да казвам ССФ е отзивчива!

# 22
Добро утро. Не можах да изчета мината тема, нито началото на тази.

Честита годишнина, Кате! Пожелавам ви много, много щастие и едно хубаво сладко момиченце Simple Smile

Люба, ако съпругът ти прочете колко желаещи има за помощници - може да се стресне и 3-то да е момиче Simple Smile
Нашия татко е от отбора на правещите момчета, а пък искащи само момичета Simple Smile

Приятен ден на всички.

# 23
  • Бургас
Здравейте, от сутринта се опитвам да прочета нещо, ама Жасмина е в мен и не дава. Гледахме снимките от първата страница и тя им вика" Ла-ла-ла бебе" - след кратко пояснение от моя страна, че това все пак са набори и не са толкова малки репликата стана " Ла-ла-ла тенце" - та така всички "тенца" са поканени да си играем, милото, толкова му липсват децата с това лошо време. Вчера минахме през яслата, как и светнаха очичките като си видя другарчетата.
Айде оставям ви, че " Котее, котее, ей там" - не знам какво има там ама трябва да отида да видя Grinning
Сиска, ние вярваме в теб, знаем душо, че и с три ще се справиш  Peace

# 24
  • Велико Търново
Мерси,Танче и за твоята вяра в мен GrinningАма,да не видите после тема "Не си оставяйте децата при тази форумка" Mr. GreenАз,същност съм убедена,че ще се справя,защото то детето голямо и може да си каже какво иска,а пък и моята ще пощръклее като види кака!Милата Шаси що не е на ясла?

# 25
Танче,дано Praynigче нито детето познавам ,нито майката,ама както ,обичам да казвам ССФ е отзивчива!
Е, ти направо си герой! А аз въобще не съм никаква ССФ....

# 26
Браво за активността - тази сутрин три чаши мляко изпиш заради вас - все така да продължавате.
Кате - много много любов още много много дълги години!!!   bouquet
Леле толкова бебеправещи да знаете чакаме отчет декември месец  EFP
За Коледното парти капарото е платено така че на 16 декември (неделя) от 10:00 часа (постарайте се да не закъснявате) се очаква присъствие на:
1 Bubble79
2 nMihailova
3 paizy
4 imar
5 ol4eto
6 ва ни ла
7 rumya
8 stryper
9 анна
10 tania_ark
11 де ни
12 ikati
13 galiushana
14 desiiv
15 meshko106
16 bubilina
17 люсил
18 cat11
19 kalia
20 6u6i
21 zori2005
22 уна
През декември ще обсъдиме и менюто за възрастните.

Лек ден на всички!!!
П.П. Някой ако вижда мами от форума които не пишат тук моля да ги уведомят за Коледното парти - Гвендолин и много други!!

# 27
  • Велико Търново
Абе,герой съм аз Blush

# 28
  • Варна
Сиска, докато се кефя и смея на голото дупе на Божи  Heart Eyes и Макс си изсипа чашата ми с кафето в пазвата, ама така че всичките му дрехи са в утайка, даже и в памперса имаше  Mr. Green

# 29
Аз пък докато се мотам из форумите и синът ми направил локва със шишето си с вода в коридора върху шкафа за обувки...
Ама то не става хем палаво дете да гледаш, хем да се зомбираш пред компютъра!!!

Общи условия

Активация на акаунт